BenQ W1070

αν προβαλουμε σε οθονη 147'' σε ποια αποσταση απο την οθονη ειναι καλο να μπει ο 1070 (με δεδομενο οτι θα τοποθετηθει στο ταβανι με βαση);
απο εδω το ιmage brightness παιζει (συμφωνα με το zoom) απο 13 εως 16 fL..
εxουμε καλυτερη εικονα αν εχουμε το zoom στο 1;
147";;;;;;;;!!!!!!yeahhhhhhhhh:music-smiley-005:
Απόσταση θέασης όχι παραπάνω απο 3,5μ...να γουστάρεις....:Banane0:

Βάφεις με άσπρο-κάτασπρο πλαστικό χρωματάκι!!
Επειδή δεν χωράει απο την πόρτα θα κοπεί στην μέση και μετα θα ενωθεί/στοκαριστει.. και μετα 2 χερια άσπρο χρώμα ή αυτο που προτείνες λίγες σελίδες πιο πίσω. Ελπίζω μόνο να μην φαίνεται το σημείο ένωσης..

Επειδή δεν χωράει απο την πόρτα θα κοπεί στην μέση και μετα θα ενωθεί/στοκαριστει.. και μετα 2 χερια άσπρο χρώμα ή αυτο που προτείνες λίγες σελίδες πιο πίσω. Ελπίζω μόνο να μην φαίνεται το σημείο ένωσης..
Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω..για να μην φαίνεται η ένωση,μόνο αν παραμείνει σταθερή και αν φυσικά πιάνουν τα χερια σου..με την πρώτη μετακίνηση θα σκάσει το οτιδήποτε..
Βρες λύση..γκρέμισε κανένα τοίχο..:Banane0:

Η μελαμινη θα είναι σταθερή σε τροχηλατη βάση στην οποία (αν την σχεδιάσουμε σωστά) θα έχει masking 235:1 αλλα και 1.33:1 (4x3) μιας και θα προβάλλονται αρκετές ταινίες σε αυτο το φόρμα.

Εάν μπει πρώτα η μελαμίνη και μετά μπει στη βάση πάλι δεν χωράει;έχει μία ευελιξία λόγω των 8χιλ. δεν είναι άκαμπτη.

Εάν μπει πρώτα η μελαμίνη και μετά μπει στη βάση πάλι δεν χωράει; έχει μία ευελιξία λόγω των 8χιλ. δεν είναι άκαμπτη.
Ετσι θα γίνει ούτως η άλλως.. Μάλιστα η βάση θα συναρμολογηθει εκεί (μαζι με την οθονη) και δεν θα έρθει εξολοκλήρου έτοιμη, δεν θα χωράει ούτε αυτή απο τις κυκλικες σκάλες.

Απάντηση: Re: BenQ W1070

8mm? Θα την τελαρώσεις με πηχάκι? Πως θα στηριχτεί? Αν είναι σταθερή και στοκαριστεί δεν θα φαίνεται. Το ίδιο γίνεται και στις γυψοσανίδες. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ λεπτή. Μήπως να πήγαινες στην πιο παχιά?

Ασταρώνεις μετά το στοκάρισμα και μετά 24 ώρες περνάς ή το White Opulence 879 της Benjamin Moore ή το CL 64 ''Πρωινό'' της Vitex.

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Ναι φίλε μου δεν έχει πρόβλημα τώρα. Για αυτόν τον λόγο έδωσα 180 εύρω περισσότερα. Δεν φταίει το λενς .

Αφού έπαιξα λίγο με το lens shift μπορώ να πω ότι το sharpness βελτιώθηκε κατά πολύ.. Με λίγα λόγια το lens shift που παρέχει δεν είναι usable. Το είδα και σε άλλα φόρουμ κάπου. Ακόμα δεν έχω πετύχει 100% sharpness αλλά αυτό γενικά δεν το έχω δει σε κανένα προβολέα :P

Παιδιά προσέξτε το lens shift γιατί επηρεάζει κατά πολύ την ευκρίνεια. Δοκιμάστε να αλλάξετε γιατί και στη default του ρύθμιση δεν γνωρίζω αν είναι το καλύτερο.

παιδια μου ηρθαν τα γυαλια αλλα εχω προβλημα.το μενου 3d του προβολεα ειναι απενεργοποιημενο..απο το remote δεν κανει τιποτα κ στο μενου ειναι γκριζαρισμενο.ανοιγω κ τα γυαλια αλλα τιποτα.θυμαμαι παντως οτι ειχα μπει στο μενου μολις τον ειχα παρει.μπορει καποιος να με βοηθησει πως θα sbs απο pc?

Απάντηση: Re: BenQ W1070

παιδια μου ηρθαν τα γυαλια αλλα εχω προβλημα.το μενου 3d του προβολεα ειναι απενεργοποιημενο..απο το remote δεν κανει τιποτα κ στο μενου ειναι γκριζαρισμενο.ανοιγω κ τα γυαλια αλλα τιποτα.θυμαμαι παντως οτι ειχα μπει στο μενου μολις τον ειχα παρει.μπορει καποιος να με βοηθησει πως θα sbs απο pc?

Δοκίμασε να δώσεις 1080i από το pc στα 60Hz.

δεν μπορω να βρω πως γινεται αυτο στις αναλυσεις εχει μονο 1920χ1080 χωρις να λεει i η p ενω στο μενου amd vision εχει μονο 1080i .στα 25 κ 30 hz ...

Για να σου βγάζει γκριζαρισμένο (όσον αφορά το 3D) δέν βλέπει πληροφορία 3D. Οπότε το πρόβλημα είναι απο τον προβολέα κ πίσω. Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους Drivers της κάρτας γραφικών του PC σου. Κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς κ άν έχεις την δυνατότητα, κάνε install τους καινούργιους με τον προτζέκτορα συνδεμένο και ανοικτό.

στο 1080i 30 ενεργοποιηθηκε παντως! θα δοκιμασω με καινουριους drivers. τα over under θα παιζουν στην κανονικη αναλυση παντως ε; (βλεπω το life of p sbs δεν το λες κ εντυπωσιακο το αποτελεσμα) απο bluray εχει εμφανη διαφορα;

στο 1080i 30 ενεργοποιηθηκε παντως! θα δοκιμασω με καινουριους drivers. τα over under θα παιζουν στην κανονικη αναλυση παντως ε; (βλεπω το life of p sbs δεν το λες κ εντυπωσιακο το αποτελεσμα) απο bluray εχει εμφανη διαφορα;

η μερα με τη νυχτα

σκέφτομαι να τον τσιμπήσω κι εγώ απο Γερμανία. Στα μαγαζια του idealo ξεκινάει απο 760 + μεταφορικά.
Να ρωτήσω μόνο αν ξέρει κανείς πώς καταλαβαίνουμε ποιά απο αυτα τα μαγαζιά στέλνουν Ελλάδα γιατί απο Γερμανικά γιόκ!