Για ακομη μια φορα τζαμπα ανησυχησα και ο ιδιος και ισως καποιους συμφορουμιτες μου οσον αφορα αυτο που ελεγα για δαχτυλια και..φουσκαλιτσες πισω απο τον φακο!
Παρασκευη βραδυ ηρθε ο JL_? και αποφανθει οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψιλη σκονη και ειναι κατι φυσιολογικοτατο.
Εβγαλε φωτο απο το...προβλημα και αφου τις εστειλα στον Μανωλη Καστρουνη(τον οποιο τον ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον και βοηθεια του),μου απαντησε επισης οτι δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα λεπτη σκονη η οποια δεν εχει καμια επιπτωση στην ποιοτητα της εικονας..
Δεν ηξερες...δεν ρωταγες...?
Για ακομη μια φορα τζαμπα ανησυχησα και ο ιδιος και ισως καποιους συμφορουμιτες μου οσον αφορα αυτο που ελεγα για δαχτυλια και..φουσκαλιτσες πισω απο τον φακο!
Παρασκευη βραδυ ηρθε ο JL_? και αποφανθει οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψιλη σκονη και ειναι κατι φυσιολογικοτατο.
Εβγαλε φωτο απο το...προβλημα και αφου τις εστειλα στον Μανωλη Καστρουνη(τον οποιο τον ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον και βοηθεια του),μου απαντησε επισης οτι δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα λεπτη σκονη η οποια δεν εχει καμια επιπτωση στην ποιοτητα της εικονας..
Δεν ηξερες...δεν ρωταγες...?
Σιγουρα σκουραινουν την εικονα αλλα φανταζομαι -χωρις να εχω δοκιμασει άλλα γυαλια-πως αυτο θα συμβαινει με ολα. Εγω βλεπω σε λευκη οθονη οποτε είναι λιγο καλυτερα τα πραγματα ,σκουραίνει αλλά οχι δραματικα,ισα ισα ωστε να μην υπαρχει και rainbow:smile:. Είπαμε η γκριζα οθονη βοηθαει στο μαυρο σε θεαση 2d αλλα για 3d...
Πραγματικά οι 106 ιντσες δεν αρκουν για 3d. Παντως είναι πολυ πιο ξεκουραστη η θεαση 3d απ'ο,τι περιμενα και τα sainsonic αριστη επιλογη για τα χρηματα τους. Επισης ανυπαρκτο rainbow effect μαλλον λογω της πτωσης της φωτεινοτητας οταν βλεπουμε 3d.
Ρε παιδια τα sainsonic..δεν σκουραινουν αρκετα την εικονα ή μου φαινεται?Ειδα τη ζωη του Πι(χαλια μαυρα) και ενιωσα οτι τα γυαλια ρουφουν αρκετο φως...(ή μηπως φταιει το πολυ πιθανο,οπως αναφερθει 0,6 gain του πανιου μου?)
.Πραγματικά οι 106 ιντσες δεν αρκουν για 3d.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.