BenQ W1070

Δοκίμασα σε 24hz αλλά πάλι τα ίδια. Δεν έχω άλλο καλώδιο αλλά αυτό που έχω το έχω χρησιμοποιήσει σε 2 HD Ready TVs και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα ο projector?:huh2:

Βαλε παλι το crypto αν κλειδωσει ΟΚ τοτε κατι φταει στην συνδεση με το λαπ τοπ

το crypto δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Παίζει κανονικά σε 24 και 60 Hz (αν και με εμφανώς χειρότερη ποιότητα το desktop-pc) αλλά είναι συνδεδεμένο με άλλο καλώδιο (HDMI-HDMI). Αυτό που παρατήρησα στο pc είναι ότι χάνει το σήμα όταν αυτό που δείχνει είναι κάπως "δύσκολο" από άποψη γραφικών πχ όταν η ταινία έχει πολλά εφέ.

Για ακομη μια φορα τζαμπα ανησυχησα και ο ιδιος και ισως καποιους συμφορουμιτες μου οσον αφορα αυτο που ελεγα για δαχτυλια και..φουσκαλιτσες πισω απο τον φακο!
Παρασκευη βραδυ ηρθε ο JL_? και αποφανθει οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψιλη σκονη και ειναι κατι φυσιολογικοτατο.
Εβγαλε φωτο απο το...προβλημα και αφου τις εστειλα στον Μανωλη Καστρουνη(τον οποιο τον ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον και βοηθεια του),μου απαντησε επισης οτι δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα λεπτη σκονη η οποια δεν εχει καμια επιπτωση στην ποιοτητα της εικονας..
Δεν ηξερες...δεν ρωταγες...?

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Για ακομη μια φορα τζαμπα ανησυχησα και ο ιδιος και ισως καποιους συμφορουμιτες μου οσον αφορα αυτο που ελεγα για δαχτυλια και..φουσκαλιτσες πισω απο τον φακο!
Παρασκευη βραδυ ηρθε ο JL_? και αποφανθει οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψιλη σκονη και ειναι κατι φυσιολογικοτατο.
Εβγαλε φωτο απο το...προβλημα και αφου τις εστειλα στον Μανωλη Καστρουνη(τον οποιο τον ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον και βοηθεια του),μου απαντησε επισης οτι δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα λεπτη σκονη η οποια δεν εχει καμια επιπτωση στην ποιοτητα της εικονας..

Με την ευκαιρία, Άγη, καλό είναι να επισημάνουμε κάτι. Όλοι μα όλοι οι προβολείς παρουσιάζουν στον φακό τους το φαινόμενο που περιγράφεις!! Δεν υπάρχει φακός ''κρύσταλλο''. Όταν το φως περνάει είναι τόσο δυνατό ώστε βλέπουμε τα ελάχιστα μικροσωματίδια σκόνης που επικάθονται πάνω στο γυαλί. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες σας!
Απλως ηταν ο πρωτος προβολεας μου,δεν ειχα δει και αλλον και ψαρωσα..Τωρα θα τον λιωσω τον ατιμο!!
Βλεπω την 50αρα να ανοιγει μονο καμια ωριτσα το μεσημερι για τηλεοπτικο.
Ακομη και AVClub απο το προβολι!!

Άντε βρε...μας καταάγχωσες...:slapface:
Τέλος καλό όλα καλά..

Last edited by a moderator:
Μετά από αρκετές προσπάθειες και με την πολύτιμη βοήθεια του Portioli τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια κατάφερα να δω 3d Bluray.iso με το Powerdvd (ένα τικ στην κάρτα γραφικών ήταν).
Λόγω της ώρας είδα μόνο αποσπασμαατα από το Hobbit..εντυπώσεις;κάποια στιγμή στα εξωτερικά πλάνα έπιασα τον εαυτό μου με ανοιχτό σαγόνι!!!ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο..τόσο απίστευτο βάθος καλύτερα και απο τον κινηματογράφο!!!
Μειονέκτημα;η τηλεόραση μου..εεεεε εννοω η οθόνη μου των 106"..:smash:

Πραγματικά οι 106 ιντσες δεν αρκουν για 3d. Παντως είναι πολυ πιο ξεκουραστη η θεαση 3d απ'ο,τι περιμενα και τα sainsonic αριστη επιλογη για τα χρηματα τους. Επισης ανυπαρκτο rainbow effect μαλλον λογω της πτωσης της φωτεινοτητας οταν βλεπουμε 3d.

Ρε παιδια τα sainsonic..δεν σκουραινουν αρκετα την εικονα ή μου φαινεται?Ειδα τη ζωη του Πι(χαλια μαυρα) και ενιωσα οτι τα γυαλια ρουφουν αρκετο φως...(ή μηπως φταιει το πολυ πιθανο,οπως αναφερθει 0,6 gain του πανιου μου?)

Σιγουρα σκουραινουν την εικονα αλλα φανταζομαι -χωρις να εχω δοκιμασει άλλα γυαλια-πως αυτο θα συμβαινει με ολα. Εγω βλεπω σε λευκη οθονη οποτε είναι λιγο καλυτερα τα πραγματα ,σκουραίνει αλλά οχι δραματικα,ισα ισα ωστε να μην υπαρχει και rainbow:smile:. Είπαμε η γκριζα οθονη βοηθαει στο μαυρο σε θεαση 2d αλλα για 3d...

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Σιγουρα σκουραινουν την εικονα αλλα φανταζομαι -χωρις να εχω δοκιμασει άλλα γυαλια-πως αυτο θα συμβαινει με ολα. Εγω βλεπω σε λευκη οθονη οποτε είναι λιγο καλυτερα τα πραγματα ,σκουραίνει αλλά οχι δραματικα,ισα ισα ωστε να μην υπαρχει και rainbow:smile:. Είπαμε η γκριζα οθονη βοηθαει στο μαυρο σε θεαση 2d αλλα για 3d...

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Μαλλον αυτο θα συμβαινει οπως γραφεις,θα φταει η οθονη μου,αλλα στο κατω κατω το 99% που βλεπω ειναι 2d αφου το 3d με εχει καπως ξενερωσει,νιωθω οτι χανω κατι απο το εργο πιο ουσιαστικο απο οτι κερδιζω σε τρισδιαστατη απεικονιση..

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Πραγματικά οι 106 ιντσες δεν αρκουν για 3d. Παντως είναι πολυ πιο ξεκουραστη η θεαση 3d απ'ο,τι περιμενα και τα sainsonic αριστη επιλογη για τα χρηματα τους. Επισης ανυπαρκτο rainbow effect μαλλον λογω της πτωσης της φωτεινοτητας οταν βλεπουμε 3d.

Όντως το 3d θέλει πολλές κατάλευκες ίντσες...
Συμφωνώ για την ξεκούραστη θέαση των γυαλιών χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλα και η μόνη μου εμπειρία ήταν σε 2-3 ταινίες στον κινηματογράφο.

Ρε παιδια τα sainsonic..δεν σκουραινουν αρκετα την εικονα ή μου φαινεται?Ειδα τη ζωη του Πι(χαλια μαυρα) και ενιωσα οτι τα γυαλια ρουφουν αρκετο φως...(ή μηπως φταιει το πολυ πιθανο,οπως αναφερθει 0,6 gain του πανιου μου?)

Άγη,τα είπαμε και σε άλλο νήμα.Δυστυχώς η μόνη λύση για 2d με καλά μαύρα και ελεγχόμενο φως (βλ. πολλές ίντσες,γκρι οθόνη,χαμηλό gain) και χορταστικό 3d σε πολλές φωτεινές ίντσες είναι η διπλή οθόνη!!!!
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.
Φυσικά δεν εννοώ 2 πανάκριβες οθόνες,αλλά μία οθόνη του τύπου ύφασμα blackout λευκό η οποία να τοποθετείται εύκολα και πρόχειρα ,εφόσον κατά μεγάλο ποσοστό βλέπουμε 2d.