BenQ W1070

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Σιγουρα σκουραινουν την εικονα αλλα φανταζομαι -χωρις να εχω δοκιμασει άλλα γυαλια-πως αυτο θα συμβαινει με ολα. Εγω βλεπω σε λευκη οθονη οποτε είναι λιγο καλυτερα τα πραγματα ,σκουραίνει αλλά οχι δραματικα,ισα ισα ωστε να μην υπαρχει και rainbow:smile:. Είπαμε η γκριζα οθονη βοηθαει στο μαυρο σε θεαση 2d αλλα για 3d...

Η λύση για το rainbow σε λευκή οθόνη, είναι είτε με φιλτράκι ND2, είτε σκουραίνοντας τους υπότιτλους εάν το κάνει το παικτικό μας..
Βασιλιάς το htpc για αυτά αλλά όταν τον "δαμάσουμε"... :BDBDG54:

Re: Απάντηση: BenQ W1070

.

Ρε παιδια για τι αποσταση θεασης μιλαμε κ δεν φτανουν οι 106??
Να πω την δικιά μου αλλά μη με περάσεις για τρελό...
2.5μ
Μάλλον θα με περάσεις....:flipout::flipout:

[QUOE=Takeshy;1056784040]Στα υπόψη είναι...
αλλά για να μπω στο club δύσκολα...:flipout:[/QUOTE]

Ανηκεις και εσυ σε αυτους που τους ζαλιζει το 3d ... και ολο δικαιολογιες ειναι! :flipout:

Δυστυχώς ο δικός μου πρέπει να έχει πρόβλημα στον ανεμιστήρα και θα τον στείλω πίσω (Κάνει ίδιο θόρυβο όπως αυτός http://www.youtube.com/watch?v=ZQSK0O-OFD8). Δυστυχώς γιατί από άποψη εικόνας είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αρχικά να πω την αλήθεια ξενέρωσα λίγο όταν πρόβαλα σε έναν πράσινο-ανοικτό τοίχο. Λίγο όλα ήταν άτονα, κάπως θαμπά. Μετά όμως που τον πήγα σε άλλο δωμάτιο πιο σκούρο γενικά και με πιο σκούρους γκρι-μωβ τοίχους και πρόβαλα κάπου στις 160'' έπαθα την πλάκα μου. Δηλαδή άμα προβάλεις σε σωστό πανί και σε σκούρο δωμάτιο τι γίνεται? Μαζεύεις το σαγόνι σου από το πάτωμα?

[QUOE=Takeshy;1056784040]Στα υπόψη είναι...
αλλά για να μπω στο club δύσκολα...:flipout:

Ανηκεις και εσυ σε αυτους που τους ζαλιζει το 3d ... και ολο δικαιολογιες ειναι! :flipout:[/QUOTE]

Να πω την αλήθεια..όντως είναι εντυπωσιακό αλλά...μέχρι εκεί..από εκεί και μετά μόνο μειονεκτήματα..
Απλά το "βλέπω" σαν διασκέδαση...

Τελικα έχουμε πολλα κοινά...
Ουφ....και νόμιζα πως θα είμαι μόνος στο τρελάδικο...:flipout:
γεια σου ρε Zeb..:ADFADF1:

κανείς άλλος για...:party:

Δυστυχώς ο δικός μου πρέπει να έχει πρόβλημα στον ανεμιστήρα και θα τον στείλω πίσω (Κάνει ίδιο θόρυβο όπως αυτός http://www.youtube.com/watch?v=ZQSK0O-OFD8). Δυστυχώς γιατί από άποψη εικόνας είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αρχικά να πω την αλήθεια ξενέρωσα λίγο όταν πρόβαλα σε έναν πράσινο-ανοικτό τοίχο. Λίγο όλα ήταν άτονα, κάπως θαμπά. Μετά όμως που τον πήγα σε άλλο δωμάτιο πιο σκούρο γενικά και με πιο σκούρους γκρι-μωβ τοίχους και πρόβαλα κάπου στις 160'' έπαθα την πλάκα μου. Δηλαδή άμα προβάλεις σε σωστό πανί και σε σκούρο δωμάτιο τι γίνεται? Μαζεύεις το σαγόνι σου από το πάτωμα?

Καταρχήν ο τύπος τον έχει σε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ κατασκευή...το έσκασε το μηχανάκι..καθόλου σωστός αερισμός και γαιυτό ίσως και ο θόρυβος εάν 'άρπαξε" το ανεμιστηράκι.
Δεν σε καλύπτει η εγγύηση?
Γιατί να τον αποχωριστείς?δεν καταλαβαίνω...
Εάν σου άρεσε αυτό που είδες στον λάθος χρωματικά τοίχο φαντάσου τι θα δεις με το σενάριο που έθεσες..

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Τα έργα τα βλέπεις δύο φορές για να δεις τις σκηνές που έχασες?? Ή κάθεσαι μια στα δεξιά και μια στ´αριστερά του καναπέ??:D:D

Όχι,απλά το μισό έργο το βλέπω κοιτώντας αριστερά και το άλλο μισό κοιτώντας δεξιά...:flipout::flipout:

δεν θα με αφήσετε να στήσω τα τσιμπράγκαλα πάλι...:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Όχι,απλά το μισό έργο το βλέπω κοιτώντας αριστερά και το άλλο μισό κοιτώντας δεξιά...:flipout::flipout:

δεν θα με αφήσετε να στήσω τα τσιμπράγκαλα πάλι...:flipout::flipout:

Άστα πληκτρολόγια και πιάσε δουλειά!!:Banane0:

Εμενα quotaρισε ο Γιαννης...αλλα δεν θα του απαντησω...μην του κοπει το χρωμα...κανει μιξεις στο αλλο thread... BM με dulux extra white με μια σταλα ντουκοχρωμα σατινε..

Απο τις μετρησεις τι πολλες αλληθωρησε!!!! Το larry το βλεπει takeshy... Γιαννη το κατεστρεψες το παλικαρι....

Απάντηση: Re: BenQ W1070

21.34
Εμενα quotaρισε ο Γιαννης...αλλα δεν θα του απαντησω...

21.35
Απο τις μετρησεις τι πολλες αλληθωρησε!!!! Το larry το βλεπει takeshy... Γιαννη το κατεστρεψες το παλικαρι....

Πως άντεξες τόση ώρα βρε παιδί μου??:flipout:

Σου απαντησα βρε για την αποσταση που βλεπω; Κι αν καθομαι στις ακρες του καναπε; Ή αν βλεπω την ταινια σαν ταχυδρομις, δυο φορες; Ρε ουστ!!!!