BenQ W1070

να κανω μια ερωτηση?

Πιστευετε οτι θα ηταν καλη επιλογη η αλλαγη ενος epson TW3600 για τον 1070? Ασχετα με το 3D που να πω την αληθεια με ενδιαφερει, στο 2D ποιες θα ειναι οι διαφορες τους?

Τι δεν σου άρεσε στον tw3600;
Αν μπορείς πανε να δεις ενα dlp γιατί με τον benq μπορει να βλέπεις rainbow..

προσωπικά (κάτοχος w1070) στη θέση σου δεν θα έκανα την "αναβάθμιση"
αφού έχεις ένα προβολικό απ'το οποίο είσαι ευχαριστημένος στο 2D

Ο λόγος είναι πως αν και μου αρέσει το 3D και βλέπω σχεδόν ότι μάπα ταινία έχει βγει
(που υπό 2D συνθήκες ουτε καν θα άγγιζα)
πολύ απλά δεν υπάρχει αρκετό και καλό περιεχόμενο (ταινίες) 3D
που να αξίζει τον κόπο μια τέτοια κίνηση.
2-3 αντε 4 της προκοπής ταινίες, και καμμια 10αριά της σειράς (μέτριες-κακές ως ταινίες).

ας μη μετατρέψουμε το thread σε "to 3D or not 3D" όμως.. :a0210:

προσωπικά (κάτοχος w1070) στη θέση σου δεν θα έκανα την "αναβάθμιση"
αφού έχεις ένα προβολικό απ'το οποίο είσαι ευχαριστημένος στο 2D

Ο λόγος είναι πως αν και μου αρέσει το 3D και βλέπω σχεδόν ότι μάπα ταινία έχει βγει
(που υπό 2D συνθήκες ουτε καν θα άγγιζα)
πολύ απλά δεν υπάρχει αρκετό και καλό περιεχόμενο (ταινίες) 3D
που να αξίζει τον κόπο μια τέτοια κίνηση.
2-3 αντε 4 της προκοπής ταινίες, και καμμια 10αριά της σειράς (μέτριες-κακές ως ταινίες).

ας μη μετατρέψουμε το thread σε "to 3D or not 3D" όμως.. :a0210:

Σαν 2D η εικονα του ομως δεν σε οικανοποιει? αυτο με ενδιαφερει αν στο 2D η εικονα του θα ειναι υποδιεστερη απο εναν LCD epson προβολεα

Πάντως τώρα τελευταια ταινιιες που κυκλοφορησαν όπως το χομπιτ ειχαν πολυ καλο 3Δ και στον προτζεκτορα που το δοκιμασα, γενικα υπαρχει μια ανοδος.

παλι υστερει πολυ..στο βιντεοκλαμπ εχει 10 ταινιες..στο ιντερνετ βρισκεις ως επι το πλειστον sbs που δεν λενε μια..γενικα εχει ακομα μελλον..btw ειδα σε over under το rise of the guardians και απο πλευρας 3d ηταν παρα πολυ καλη νομιζω η ποιο καλη που ειδα μεχρι σημερα στον προβολεα(εχω δει 5 )

Παιδια να ρωτησω κατι για καλωδιο hdmi για τον 1070w.... που θελω να παραγγειλω
πηρα ενα hdmi 1.4 (απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Cable-HDMI-1-4-M-M-5M.htm),
αλλα εικονα δεν εβλεπα, παρα μονο παρασιτα και καποια σχηματα....(ειτε το συνεδεα στο dvd ειτε στο media player popocorn a-400)

τι καλωδιο hdmi θελει ο benq 1070w???

Δες αυτό το νήμα..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104462-Περι-συνοδευτικών-του-benq-w1070

Πεντάμετρο καλώδιο με πρόβλημα;;Φαντάσου το δεκαπεντάμετρο δηλαδη...

Σε ευχαριστω. Δεν περιμενα και το θεμα του καλωδιου να ειναι θεμα....
Η μονη λυση ειναι να παρω ενα καλωδιο απο ενα ειδικό καταστημα με home cinema, projectors, καλωδια (οχι πωλητη απλα)...
πηγαινοντας εκει με το projector και με το media player και δοκιμαζοντας τα επιτοπου.
Ωστε να μη χρειαστει να τους το γυρναω πισω.... αν δεν "κλειδωνει" και δεν παιζει

Νικο κοιτα στο θεμα με τα παρελκομενα του w1070 στην αρχη αναφερω εγω και ο colombo ενα καλωδιο δεκαπενταμετρο και δεκαμετρο (φανταζομαι εχει και 5μετρο που θελεις) πολυ φτηνο και παιζει εγγυημενα μεχρι και 3d .δωσαμε και λινκ με το καταστημα.σορυ ειμαι απο το κινητο και δεν προλαβαινω να το ψαξω ακριβως..

Νικο κοιτα στο θεμα με τα παρελκομενα του w1070 στην αρχη αναφερω εγω και ο colombo ενα καλωδιο δεκαπενταμετρο και δεκαμετρο (φανταζομαι εχει και 5μετρο που θελεις) πολυ φτηνο και παιζει εγγυημενα μεχρι και 3d .δωσαμε και λινκ με το καταστημα.σορυ ειμαι απο το κινητο και δεν προλαβαινω να το ψαξω ακριβως..

Που δωσατε το link αυτο? Η διασταση του καλωδιου που χρειαζομαι για την εγκατασταση ειναι 11μ (δηλαδή το 15μ).
Χρειαζομαι ακριβως το ιδιο που πηρατε εσεις!:worshippy:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240007205
Ορίστε , θα βρεις και το δεκαπενταμετρο στο σαιτ.Δεν γραφει 1.4 άλλα κλειδώνει στάνταρ σε htpc , bluray player και με 3d. Δεν μπορώ να σου πω για ενισχυτή μεε hdmi δεν έχω , αλλά λογικά θα είναι οκ και εκει.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240007205
Ορίστε , θα βρεις και το δεκαπενταμετρο στο σαιτ.Δεν γραφει 1.4 άλλα κλειδώνει στάνταρ σε htpc , bluray player και με 3d. Δεν μπορώ να σου πω για ενισχυτή μεε hdmi δεν έχω , αλλά λογικά θα είναι οκ και εκει.

Επιβεβαιωνω τα γραφομενα του iguana.Για την πλακα κλειδωσε σε μενα το 10μετρο τα παντα ολα(μεχρι και 3d bluray),χωρις κανενα προβλημα..-bye-

Με πωλητή το amazon uk πλέον στα 762 με δωρεάν μεταφορικά. (λέει αποστολή σε 2-4 εβδομάδες αλλά τις πιο πολλές φορές στέλνει απευθείας!)
Η Ωδές στα 829 (+ ~15 μεταφορικά για όσους είναι εκτός αθηνών) με εγγύηση απο την ελληνική αντ/πία - δέν αναφέρομαι στην ηχοέκφραση που τον έχει στα 820 γιατί εκεί δεν πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω αν είναι ελληνικός ή εισαγωγής.

είμαι στα παρατσάκ να τον πάρω - λέτε να πέσει κι άλλο?

Last edited:
Με πωλητή το amazon uk πλέον στα 762 με δωρεάν μεταφορικά. (λέει αποστολή σε 2-4 εβδομάδες αλλά τις πιο πολλές φορές στέλνει απευθείας!)
Η Ωδές στα 829 (+ ~15 μεταφορικά για όσους είναι εκτός αθηνών) με εγγύηση απο την ελληνική αντ/πία - δέν αναφέρομαι στην ηχοέκφραση που τον έχει στα 820 γιατί εκεί δεν πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω αν είναι ελληνικός ή εισαγωγής.

Το οτι θα πεσει ειναι σιγουρο,αλλα καποτε πρεπει να τον παρεις,ετσι δεν ειναι?Οσο παιρνα ο καιρος και μεχρι να βγει το καινουριο μοντελο θα πεφτει λιγο λιγο,αλλα αν περιμενεις τοσο πολυ,ευρω-ευρω...μπορει και να μην προλαβεις μεχρι να καταργηθει..-bye-

Με εκαψες :flipout: μετα απο ενα ......αρτοπαρασκευαστη (σχεδον στην μιση τιμη απο εδω το 2010) και προβολεα απο το αμαζον - 780 ειναι η τιμη,μπορει να λεει δωρεαν μεταφορικα αλλα στο τελος παντα κατι βαζει.Τα ps3 και τα βιβλια δεν τα βαζω.....

μπορει να λεει δωρεαν μεταφορικα αλλα στο τελος παντα κατι βαζει...

Αυτό το κάτι δεν είναι μεταφορικά αλλά η διαφορά του Φ.Π.Α. Μ.Βρετανία-Ελλάδα...