Θα τον βαλω σε βαση-τραπεζι αλλα, αν βρεις λυση για την διαρροη ....:ears:....Με ενοχλεί απίστευτα η μεγάλη διαρροή φωτός προς πάσα κατεύθυνση. Πρέπει να βρω τρόπο να την περιορίσω.
Καλοθέατος!!Περιμένουμε εντυπώσεις!:fahne90: μόλις παρέλαβα W1070 :fahne90:
Στράτο, όποτε θέλεις μπορούμε να τα πούμε, δεν πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος..Να σου πω βρε Άλεξ, σκεφτόμουνα να σου πώ πρίν τον πάρω να έρθω απο το σπίτι να δώ στον δικό σου για να δώ αν βλέπω rainbow αλλά έμπλεξα με την δουλειά τον τελευταίο καιρό και πού χρόνος!
Απο γυαλιά πήρες τα γνήσια ή τα sainsonic που παράγγειλαν και οι υπόλοιποι? Εγώ τα παράγγειλα σήμερα οπότε ελπίζω σε κάνα δυό βδομάδες να τα χω...
γενικά, πέρα απο την πλάκα, μιά χαρά μηχανάκι είναι - αυτό με την μείωση θορύβου στην επιλογή economy θα το δοκιμάσω μιάς και τον έχω στο τραπέζι μέχρι να μετακομίσω και είναι δίπλα στο αυτί που λένε.
Επίσης μια βοήθεια σχετικά με το lens shift - διάβασα στο manual ότι για να ρυθμίσεις το ξεσφίγγεις πρός τα αριστερά. Μετά? στρίβεις την ίδια βίδα? πατάς κάτι άλλο? λίγο με έχασε στο συγκεκριμένο σημείο!
Είδα την παραγγελία μου, 13 ημέρες χρειάστηκαν τελικά για να φτάσουν.αχ βρe Άλεξ, με έβαλες σε μπρίζες που λένε - και γώ αυτά παράγγειλα κι αναρωτιώμουν πως θα περιμένω κοντά 2 βδομάδες για να ρθούν! σήμερα έφυγαν απο china!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.