BenQ W1070

Κάπου στην αρχή της ταινίας, πριν αρχίσει η δράση, ο Μπρους Γουίλις γυρίζει το κεφάλι του κυκλικά και βλέπει τα στολισμένα σπίτια από την αυλή του σπιτιού του.
Δραματική σκηνή για οποιοδήποτε μηχάνημα χωρίς FI.

Να σου πω βρε Άλεξ, σκεφτόμουνα να σου πώ πρίν τον πάρω να έρθω απο το σπίτι να δώ στον δικό σου για να δώ αν βλέπω rainbow αλλά έμπλεξα με την δουλειά τον τελευταίο καιρό και πού χρόνος!
Απο γυαλιά πήρες τα γνήσια ή τα sainsonic που παράγγειλαν και οι υπόλοιποι? Εγώ τα παράγγειλα σήμερα οπότε ελπίζω σε κάνα δυό βδομάδες να τα χω...

γενικά, πέρα απο την πλάκα, μιά χαρά μηχανάκι είναι - αυτό με την μείωση θορύβου στην επιλογή economy θα το δοκιμάσω μιάς και τον έχω στο τραπέζι μέχρι να μετακομίσω και είναι δίπλα στο αυτί που λένε.

Επίσης μια βοήθεια σχετικά με το lens shift - διάβασα στο manual ότι για να ρυθμίσεις το ξεσφίγγεις πρός τα αριστερά. Μετά? στρίβεις την ίδια βίδα? πατάς κάτι άλλο? λίγο με έχασε στο συγκεκριμένο σημείο!

Προς νεους...Παρτε μπενκιου να δειτε το φως σας..Το προβολι λεει..Τα επιπλεον λογια ειναι περιτα..εχω 120 ιντσες στο σαλονι στα ιδια λεφτα με μια σαπια 47αρα λεντ..παρτε σε bluray το impossible για να δειτε τι χρωματα βγαζει ο προβολεας χωρις απολυτως καμια ρυθμιση και τα ξαναλεμε

Re: Απάντηση: BenQ W1070

....Με ενοχλεί απίστευτα η μεγάλη διαρροή φωτός προς πάσα κατεύθυνση. Πρέπει να βρω τρόπο να την περιορίσω.
Θα τον βαλω σε βαση-τραπεζι αλλα, αν βρεις λυση για την διαρροη ....:ears: -bye-

Μεγειες παιδες, καλοθεατοι. Αριστη αγορα , πολυ τιμιο μηχανημα για τα χρηματα του !

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Να σου πω βρε Άλεξ, σκεφτόμουνα να σου πώ πρίν τον πάρω να έρθω απο το σπίτι να δώ στον δικό σου για να δώ αν βλέπω rainbow αλλά έμπλεξα με την δουλειά τον τελευταίο καιρό και πού χρόνος!
Απο γυαλιά πήρες τα γνήσια ή τα sainsonic που παράγγειλαν και οι υπόλοιποι? Εγώ τα παράγγειλα σήμερα οπότε ελπίζω σε κάνα δυό βδομάδες να τα χω...

γενικά, πέρα απο την πλάκα, μιά χαρά μηχανάκι είναι - αυτό με την μείωση θορύβου στην επιλογή economy θα το δοκιμάσω μιάς και τον έχω στο τραπέζι μέχρι να μετακομίσω και είναι δίπλα στο αυτί που λένε.

Επίσης μια βοήθεια σχετικά με το lens shift - διάβασα στο manual ότι για να ρυθμίσεις το ξεσφίγγεις πρός τα αριστερά. Μετά? στρίβεις την ίδια βίδα? πατάς κάτι άλλο? λίγο με έχασε στο συγκεκριμένο σημείο!
Στράτο, όποτε θέλεις μπορούμε να τα πούμε, δεν πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος..
Από γυαλιά, παράγγειλα τα Sainsonic τα οποία ήρθαν σε 10 μέρες. Σήμερα το πρωί τα παρέλαβα. Εντυπώσεις το βράδυ μετά τις δοκιμές.

- H ρύθμιση του lens shift όντως γίνεται με κατσαβίδι γιατί η μετατόπιση γίνεται με μια βίδα την οποία περιστρέφεις δεξιά, αριστερά. Η μετατόπιση είναι πολύ μικρή, περίπου 20 εκ. από άκρο σε άκρο, αλλά είναι αρκετή για μικρορύθμιση κατά την τοποθέτηση.

αχ βρe Άλεξ, με έβαλες σε μπρίζες που λένε - και γώ αυτά παράγγειλα κι αναρωτιώμουν πως θα περιμένω κοντά 2 βδομάδες για να ρθούν! σήμερα έφυγαν απο china!

ορίστε και 2 φωτό στις 126" (όσο είναι ο τοίχος τον άνοιξα!)

965726_10201337040450570_579425744_o.jpg

978058_10201337041490596_2142202124_o.jpg

ΥΓ: Το μπουμπουκάκι μου στ' αριστερά είναι bonus!!!

Τα "Journey to.." κρατα τα για 3d, εντελως goofy ταινιες, αλλα με σχετικα καλο 3d

Βρε παιδια, ο επομενος που θα παραγγειλει γυαλια απο κινα, ας μου πει να βαλει και για μενα 2 ζευγη !!

Απάντηση: Re: BenQ W1070

αχ βρe Άλεξ, με έβαλες σε μπρίζες που λένε - και γώ αυτά παράγγειλα κι αναρωτιώμουν πως θα περιμένω κοντά 2 βδομάδες για να ρθούν! σήμερα έφυγαν απο china!
Είδα την παραγγελία μου, 13 ημέρες χρειάστηκαν τελικά για να φτάσουν.

Ευχαριστώ παιδιά
χτες είδα και το πρώτο film πολύ ευχαριστημένος, ενθουσιασμένος θα έλεγα, ok μια παράξενη "εκγατάσταση" πάνω στο τραπέζι και πάνω σε ένα κουτί,

σεντόνι για "οθόνη" ...αλλα ok μούρλια ήταν το αποτέλεσμα!

Τώρα έχω πολλές εργασίες στο σαλόνι να κάνω, decor πολυεστέρας στο ταβάνι θα αφαιρεθεί, στον τοίχο είναι επένδυση ξύλου σκούρο,
συνεπώς οθόνη επιβάλλεται, που θα πέφτει μπροστά από την TV, εγκατάσταση στο ταβάνι βλέπω, θέλω μάλλον...

Ok όλα αυτά μετά το καλοκαίρι άλλωστε σε λίγο φεύγω για αρκετά μεγάλες διακοπές στην Ελλάδα...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου!!!-bye-

Last edited:
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μιας και περιμένω τον 1070 να έρθει ?

Από το USB μπορεί να κάνει αναπαραγωγή Divx, avi αρχείων ο προτζέκτορας και αν ναι παίζει και SRT ή την έχει την Usb μόνο για firmware updates ?

Ερώτηση 2η. Τον προτζέκτροα θα τον συνδέσω σε ένα pc με 7950 κάρτα γραφικών ! Σε πια συχνότητα πρέπει να τον τρέξω ? Κάπου διάβασα για 120Hz ισχύει ?

Κανένα φτηνό πανί της προκοπής όσο το δυνατόν μεγαλύτερο (μηχανισμός δεν με ενδιαφέρει) για εξωτερικό χώρο γνωρίζετε ? Σε πέργολα θα το κρεμάσω με μέγεθος 4,20x4,20m .