BenQ W1070

Το συγκεκριμένο apc, που παρέθεσα το link του, δεν είχε καν ανεμιστηράκι.
Μόνο όταν είχαν πέσει οι μπαταρίες του, μετά από διακοπές σφύριζε συνέχεια, μέχρι να βγάλεις τις πρίζες και να τις ξαναβάλεις.

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παράγγειλα δύο ζευγάρια πριν μια εβδομάδα.
Θα σου απαντήσω με ..βεβαιότητα μόλις τα παραλάβω!

Το ζητούμενο είναι αν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές κατά τη θέαση σε σχέση με τα original της Benq..
Αναζητείται λοιπόν κάτοχος γυαλιών Benq για Α/Β σύγκριση!

Μήπως κατάφερες να κάνεις την σύγκριση ?

Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός όπου πολλά μέλη αγόρασαν τον εν λόγω προβολέα. Θα ήταν ευχάριστο να διαβάζαμε τις εντυπώσεις τους. Τι σας αρέσει, τι σας χαλάει, τι θα αλλάζατε, τι θα προτιμούσατε στην επόμενη αγορά σας, πως εκτιμάτε την εμπειρία μέχρι τώρα (αυτό πάει για τους νεοεισερχόμενους στην βιντεοπροβολή). Μην βαριέστε, γράφτε σεντόνια!!:Banane0:

Και εμεις νομιζαμε οτι δεν τα πας καλα με τους σεντονατους.! :p

Σιγά μην έγραφα για σεντόνια στο νήμα του 7000!! Ποιος με γλίτωνε από σένα!!:flipout::flipout:

Τα σεντόνια των παιδιών σε αυτό το νήμα είναι μόνο η εισαγωγή σου!!:Banane0:

Ναι ξεχασα.! Υπαρχουν μονα, διπλα και υπερδιπλα.! :aetsch:

Παντως καλο ειναι οι κατοχοι να γραψουν για ωρες λειτουργιας και αν παρατηρουν πτωση λαμπας, και γενικοτερες εντυπωσεις.

iguana, μάλλον ένα ups μεγαλύτερο από 600VA μας καλύπτει (353watt/0.6=588VA) μόνο για τον προτζέκτορα και όχι κάτι άλλο.
Και κατά προτίμηση apc... Είχαμε στην πρώην δουλειά και ήταν σκυλιά. Συγκεριμένα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/294418/APC-Power-Saving-Back-UPS-ES-8-Outlet-700VA-230V-CEE-7-7.html
Τώρα πιο ακριβώς μοντέλο, δε γνωρίζω...

Π.χ. υπάρχουν κάποια μοντέλα με λιγότερη ισχύ, αλλά ακριβότερα από αυτό που έβαλα παραπάνω
http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?from=catspan&keyphrase=apc+ups

Μας καλυπτει ενα back-up ups ή πρεπει να ειναι line interactive?

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα...

Μια μικρή ενημέρωση όσον αφορά τους κατόχους W1070 αγορασμένα από εξωτερικό [το δικό μου από Γερμανία] και το service της CPI, γιατί κάπου διάβασα για χρέωση 35 Ε για αναβάθμιση firmware.

Από δική μου υπαιτιότητα και πολύ βλακεία γέμισε πολύ σκόνη ο μικρούλης, σήμερα επικοινώνησα με CPI, μου ζήτησαν πλήρη προσωπικά στοιχεία, τιμολόγιο και sn του 1070, με φαξ
για να τσεκάρουν εάν δικαιούμαι εγγύηση.

Έτσι και έπραξα, τους τα έστειλα στις 1000 το πρωί στο 2104804501 και στις 1300 είχα την απάντηση.
Ναι έχω εγγύηση, ΝΑΙ θα μου το καθαρίσουν ΔΩΡΕΑΝ, ΝΑΙ θα μου κάνουν αναβάθμιση στο firmware ΔΩΡΕΑΝ, ΝΑΙ θα έρθει COURIER να το παραλάβει από το σπίτι μου ΔΩΡΕΑΝ και ΝΑΙ
θα μου το παραδώσει COURIER στο σπίτι μου ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτά τα καλύπτει όλα η εγγύηση. Έχει κλειστεί ραντεβού με το courier για αύριο.
Αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, εάν επαληθευτούν αύριο,θα ενημερώσω.

Φιλικά
Γιάννης

μα αφού θα πάει ούτως ή άλλως για service που θα καλυφθεί από την benq το να κάνουν και fw update μαζί δεν είναι τίποτα.
το θέμα ήταν αν πάει μόνο για fw update που ουσιαστικά λύνει προβλήματα....

Φανταζομαι δεν ισχυει μονο για οσους αγορασαν απο εξωτερικο;Γιατι πολλοι αγορασαμε και απο Ελλαδα και μας ειπαν οτι δεν δικαιουμαστε δωρεαν αναβαθμιση..

Kαλορίζικος Σταύρο! Θα με θυμηθείς... :)
Το προβόλι είναι άλλη φάση.
Ως προς το firmware, είσαι σίγουρος πως δεν έχει ήδη το τελευταίο?

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Kαλορίζικος Σταύρο! Θα με θυμηθείς... :)
Το προβόλι είναι άλλη φάση.
Ως προς το firmware, είσαι σίγουρος πως δεν έχει ήδη το τελευταίο?

Λογικα οχι.θα το κοιτάξω το μεσημέρι μετα την δουλεια.
Ποιο κυκλοφορεί τωρα;
Ειναι εύκολα να το περάσω;ξερω καλα από Υπολογιστες