Benq w5000 - Optoma hd80 Ποιον για αγορα ?

Απάντηση: Re: Benq w5000 - Optoma hd80 Ποιον για αγορα ?

Ευχαριστω παιδιααα, πηγαν 2 μηνεςςς ουφφφ αλλα περασαν .... Αντε αντε σημερα εχουμε δοκιμαστιμο , αλλα λιγο light με ps3 Μονο , απο σ/κ με pc ....

Kαλορίζικος και καλές θεάσεις...
icon14.gif

Το PS3 το αδικείς πάντως..Δεν είναι καθόλου light.. Φρόντισε μόνο να έχεις καλοσεταρισμένο HTPC γιατί μπορεί να φάς ήττα.
icon12.gif

Καλημερα ,

Το μηχανημα πεταει ... Frimware 108 αλλα με ενα μεγαλο προβλημα , εχουν αναποδα τα hdmi , το 1 ειναι το 2 και το αντιθετο . Απο εκει και περα και παντα μονο με το ps3 το μηχανημα πεταγε ... Θελει βεβαιος υπολογιστη για να διξει οτι παραπανω μπορει , ετσι το τεστ δεν εχει τελειωσει ακομα ...

Καλημερα ,

Το μηχανημα πεταει ... Frimware 108 αλλα με ενα μεγαλο προβλημα , εχουν αναποδα τα hdmi , το 1 ειναι το 2 και το αντιθετο . Απο εκει και περα και παντα μονο με το ps3 το μηχανημα πεταγε ... Θελει βεβαιος υπολογιστη για να διξει οτι παραπανω μπορει , ετσι το τεστ δεν εχει τελειωσει ακομα ...

+1

Παιδια ενα προβλημα !!! η βαση που ειχα παρει για τον προβολεα δεν κανει με καμια πατεντα ... και οσο και αν ψαχνω βαση δεν μπορω να βρω κατι ... Εχετε υποψιν κανενα μαγαζι που να εχει βαση για αυτους τους προβολεις ?

Ευχαριστω παιδια , εκανα μερικες πατεντες και ετοιμη η βαση .

Παρατηρω ενα προβλημα ομως στην εικονα ... αν και παιζει σε bluray τελεια εως απιστευτα , οταν το συνδεω στο pc παρατηρω και ειδικα στο κεντρο της οθωνης κατι σαν να λαμπιριζει ... ενταξει στα windows φενετε και ειδικα σε ασπρα παραθηρα ...ειναι κατι που δεν εχω κανει εγω σωστα η ετσι ειναι το κομματι αυτο ? Επισης δεν πεφτει κανονικα το desctop και ειδικα κατω στην μπαρα , αλλα απο οτι θυμαμαι ,πρεπει απο τους drivers να φτιαχνετε.

Ευχαριστω παιδια , εκανα μερικες πατεντες και ετοιμη η βαση .

Παρατηρω ενα προβλημα ομως στην εικονα ... αν και παιζει σε bluray τελεια εως απιστευτα , οταν το συνδεω στο pc παρατηρω και ειδικα στο κεντρο της οθωνης κατι σαν να λαμπιριζει ... ενταξει στα windows φενετε και ειδικα σε ασπρα παραθηρα ...ειναι κατι που δεν εχω κανει εγω σωστα η ετσι ειναι το κομματι αυτο ? Επισης δεν πεφτει κανονικα το desctop και ειδικα κατω στην μπαρα , αλλα απο οτι θυμαμαι ,πρεπει απο τους drivers να φτιαχνετε.

Καλορίζικος και καλές θεάσεις εύχομαι.

Ίσως μια φωτογραφία να βοηθούσε περισσότερο.

Πάντως δείχνει πρόβλημα κλειδώματος και δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του προβολέα. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να φαίνεται και στο PS3.

Ευχαριστω.

Oxi oxi καμια σχεση με κλειδωμα ... κλειδωνει κανονικα και η εικονα ειναι παγωμενη ... Απλα στο κεντρο της οθωνης σαν να βλεπεις καποια πραγματα που λαμπιριζουν ... Δεν ξερω μηπως ειναι και απο την βαφη της οθωνης και ειναι ετσι λογικα ... Θα το ψαξω λιγο ακομα , απλα φωτογραφια και να βγαλω δεν νομιζω να φανει κατι .

Ευχαριστω.

Oxi oxi καμια σχεση με κλειδωμα ... κλειδωνει κανονικα και η εικονα ειναι παγωμενη ... Απλα στο κεντρο της οθωνης σαν να βλεπεις καποια πραγματα που λαμπιριζουν ... Δεν ξερω μηπως ειναι και απο την βαφη της οθωνης και ειναι ετσι λογικα ... Θα το ψαξω λιγο ακομα , απλα φωτογραφια και να βγαλω δεν νομιζω να φανει κατι .

Πάρε ένα λευκό χαρτί Α4 από τον printer σου και βάλτο πάνω στην οθόνη στο σημείο που λαμπιρίζει.
Δές, εξακολουθεί να το κάνει;

Ευχαριστω.

Αυτό βρωμάει οθόνη κρυσταλιζέ . Με άλλα λόγια έχεις hot spot. Για μετακινήσου από το κέντρο και πήγαινε αριστερά δεξιά. Αλλάζει και θέση αυτό το λαμπίρισμα; σε ακολουθεί;

Re: Απάντηση: Re: Benq w5000 - Optoma hd80 Ποιον για αγορα ?

Αυτό βρωμάει οθόνη κρυσταλιζέ . Με άλλα λόγια έχεις hot spot. Για μετακινήσου από το κέντρο και πήγαινε αριστερά δεξιά. Αλλάζει και θέση αυτό το λαμπίρισμα; σε ακολουθεί;

Απο αλλες γωνιες δεν φενετε .... απο το κεντρο κανει μεγαλο μπαμ ... και λογικα ειναι αυτο με τα στρασακια που εχει μεσα το χρωμα ... Δυστηχως δεν την δοκιμασα πριν την εγκαταστησω, και τωρα μου σπαει λιγο τα νευρα ... Επισης το κιτ βαφης που περασα την αλλη οθονη που ειχα δεν μπορω να το περασω μεσα στο σαλονι , μιας και η οθονη δεν βγενει απο εκει που εχει μπει ... Τι προτινετε ? Αν την εβαφα με ενα λευκο ματ ?

αλλη οθονη με τπτ ... ειναι μεσα σε γυψοσανιδα ... εξαλου και την αλλη που εχω την εβαψα με σπραυ και εχει βγει αψογη... Κατι τετοιο βλεπω να κανω και εδω ...

οπως το ακους ... Βασικα εχω παρει χρωμα που ειναι ειδικο για ο8ονες και για τοιχους και η με το να το κανω σπρει η με μπιστολι βαφης αυτοκινητων τις βαφω .... Εχω ειδη κανει 3 ο8ονες και το αποτελεσμα ειναι τελειο ... Τωρα με την δικια μου πως την πατησα ετσι δεν ξερω ... αλλα 8α την βρω την λυση δεν γινεται .

Και αυτη που εχω στην φωτογραφια μου , ηταν 4/3 και την εκανα 16*9 για να μου κατεβει χαμηλα που ηθελα , οποτε οπως καταλαβενεις το μαυρο εγω το εβαψα ... οποτε και το ασπρο 8α εχει την ιδια τυχη ...

Τελικα το προβλημα ειναι στην οθονη και στο υπερβολικο gain Που εχει ... Χαριζει σε πολλα πραγματα , αλλα χανει σε αλλα ... Θα την αφησω ετσι να δω πως θα παει οταν χαλαρωσει και ο προβολεας , και αν με χαλαει ακομα , θα την βαψω και αυτη ... Μιας και στην αλλη επανω που τον εβαλα ειναι μια χαρα .

Απο εκει και περα τον εκανα μια δοκιμη με τον Optoma hd73 και πρεπει να παραδεκτο οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα που περιμενα . Προφανος ειναι αρκετα ποιο φωτεινος , αλλα δεν ειδα και τεραστια διαφορα σε μαυρο ... Οχι οτι δεν εχει απλα δεν εχει την τεραστια διαφορα που πιστευα .Βεβαιος η αναλυση απο τον εναν στον αλλο σε κερδιζει .

Απο εκει και περα και εμενα ειναι αλλος ενας πρασινος benq , βεβαιος και καποια πειραγματακια μεσα απο τον προβολεα και το pc τα πραγματα ερχονται ακομα καλυτερα , εως τελεια . Ισως οταν χαλαρωσω λιγακι καποιος να με βοηθησει να τον φτιαξω ακομα καλυτερα , παντος ακομα εχει παιξει μονο 5 ωρες μιας και δεν βρισκομαι σπιτι καθολου.