BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Eγω τον 6500 εχω (νομιζω ,βεβαια, οτι το ιδιο μενου εχουν , με τον 6000)
και πραγματι, ακομη και στο φανερο του μενου, εχει πολλες παραμετρους, απλα με ειχε ''φαει'' το ''γαμωτο'' , που λεμε.

Το μηχανακι ειναι απλα, φοβερο !!!!

Προσωπικα - και το λεω ειλικρινα- εχω φτασει να τον συγκρινω , σχεδον, με τις 32αρες led , που εχω !!

-bye-

Το μηχάνημα είναι θαυμάσιο και αποτελεί μια εξαίρετη αγορά!!!(έχω την εντύπωση ότι έχουν το ίδιο μενού)

Όσο για τις ρυθμίσεις, χρειάζεται να γράψεις καμμιά πενηνταριά-εβδομηνταριά ώρες ώστε να ''ξεθυμάνει'' λίγο η λάμπα...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Το μηχάνημα είναι θαυμάσιο και αποτελεί μια εξαίρετη αγορά!!!(έχω την εντύπωση ότι έχουν το ίδιο μενού)

Όσο για τις ρυθμίσεις, χρειάζεται να γράψεις καμμιά πενηνταριά-εβδομηνταριά ώρες ώστε να ''ξεθυμάνει'' λίγο η λάμπα...-bye-

Φιλε Γιαννη ,
αν και δε θυμαμαι ακριβως, αλλα εχω ξεπερασει ηδη τις 150 ωρες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το μηχανακι.Ενθουσιασμενος , θα ελεγα !

Οι φιλοι , ακομα και η γυναικα μου, ακομη με ''βριζουν'' για τα 2,5 χιλιαρικα (συν τους τοκους) :rifle:, αλλα εγω το απολαμβανω ''τα μαλλα'' , ακομα και με τον αποκωδικοποιητη, ως τηλεοραση (και η γυναικα μου , οταν δε σκεφτεται τα 2,5 χιλιαρικα ) .

Να'σαι καλα !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Eγω τον 6500 εχω (νομιζω ,βεβαια, οτι το ιδιο μενου εχουν , με τον 6000)
και πραγματι, ακομη και στο φανερο του μενου, εχει πολλες παραμετρους, απλα με ειχε ''φαει'' το ''γαμωτο'' , που λεμε.

Το μηχανακι ειναι απλα, φοβερο !!!!

Προσωπικα - και το λεω ειλικρινα- εχω φτασει να τον συγκρινω , σχεδον, με τις 32αρες led , που εχω !!

-bye-

ο 6500 ειναι ο ιδιος απο οτι διαβασα σε γερμανικο σαιτ με τον 6000 απλα με βελτιωμενο το λογισμικο της ειριδας και βγηκε για να καλυψει την απαιτηση καταναλωτων για ασπρο σασι.!!!

Με βάλατε κι εμένα στο κόλπο!!!
Μιας και,μετά από πέντε χρόνια, κάηκε η λάμπα του Sony PLV-Z5 ( από διακοπή ρεύματος, γιατί, παρά τις 3500 ώρες της, δούλευε καλά ακόμη) είπα να πάρω έναν καλό DLP, γιατί το φαινόμενο της μη σωστής σύγκλισης δε μου έδινε την Sharp εικόνα που ήθελα.Ελπίζω αυτός να έχει εικόνα "ξυράφι", όπως διαβάζω και να μην έχω πρόβλημα με κανένα rainbow, γιατί δεν έχω ξαναπαρακολουθήσει σε DLP.
Τον παρείγγειλα σήμερα και, όπως μου γράφουν, τον περιμένω σε μία εβδομάδα.

Η εικόνα που θα δεις σε σχέση με τον Sanyo (αυτόν εννοείς, έτσι; ) είναι σε άλλο πλανήτη.. η δε φωτεινότητα, σε άλλο γαλαξία! :D

Με το καλό.. :smile:

Απλα να θυμασαι οτι αναφερεσαι στον w6000 ακι οχι στον w5000 ... :flipout:

Πράγματι, στον Sanyo αναφέρομαι.
Όσο για τον W6000, τι διαφορές έχει από τον 5000;
Η τιμή είναι ήδη πολύ καλή, έστω και χωρίς powerbuy!

Re: Απάντηση: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Πράγματι, στον Sanyo αναφέρομαι.
Όσο για τον W6000, τι διαφορές έχει από τον 5000;
Η τιμή είναι ήδη πολύ καλή, έστω και χωρίς powerbuy!

Ο w5000 είναι παλιότερο μοντέλο.. Δεν νομίζω να κυκλοφορεί πια στην αγορά.

komninos my friend μιας και εκανες την αρχη δεν κανεις τωρα και μια καλη να βαλεις τιποτα φωτο απο την εικονα του δικου σου να δουμε φως!!!

σε σχεση με επσον 700 θεαση 5 μετρα τι διαφορες στην κινηση στην οξυτητα μαυρο και χρωμα εχει?

Με βάλατε κι εμένα στο κόλπο!!!
Μιας και,μετά από πέντε χρόνια, κάηκε η λάμπα του Sony PLV-Z5 ( από διακοπή ρεύματος, γιατί, παρά τις 3500 ώρες της, δούλευε καλά ακόμη) είπα να πάρω έναν καλό DLP, γιατί το φαινόμενο της μη σωστής σύγκλισης δε μου έδινε την Sharp εικόνα που ήθελα.Ελπίζω αυτός να έχει εικόνα "ξυράφι", όπως διαβάζω και να μην έχω πρόβλημα με κανένα rainbow, γιατί δεν έχω ξαναπαρακολουθήσει σε DLP.
Τον παρείγγειλα σήμερα και, όπως μου γράφουν, τον περιμένω σε μία εβδομάδα.

περιμενουμε και απο εσενα εντυπωσεις .οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερη αποψη.
εγω τους εστειλα μειλ για να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το μηχανημα και μολις μου απαντησουν θα προχωρησω

περιμενουμε και απο εσενα εντυπωσεις .οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερη αποψη.
εγω τους εστειλα μειλ για να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το μηχανημα και μολις μου απαντησουν θα προχωρησω

ολοι απο το alternate τον ψωνισατε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ολοι απο το alternate τον ψωνισατε?
Εγώ, ναι.
Τώρα, για το πότε θα παραλάβω δεν ξέρω.Πρώτα μου έλεγε για Τετάρτη, τώρα λέει την άλλη Δευτέρα (18/4).Τελευταία ενημέρωση, την Παρασκευή, που βρισκόταν στο Μόναχο "προς εξαγωγή".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Εγώ, ναι.
Τώρα, για το πότε θα παραλάβω δεν ξέρω.Πρώτα μου έλεγε για Τετάρτη, τώρα λέει την άλλη Δευτέρα (18/4).Τελευταία ενημέρωση, την Παρασκευή, που βρισκόταν στο Μόναχο "προς εξαγωγή".

ok απαντηστε και οι αλλοι για να ξερω τι ποσοστα τελικα θα ζητησω απο το μαγαζι!!!:flipout::flipout::flipout: