BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

δωσε και καμια λεπτομερεια ιδιαιτερα στην ευκρινεια

O 700 ήταν αρκετά τίμιος την εποχή του, αλλά σε σχέση με σύγχρονους προβολείς (ειδικά DLP..) η εικόνα του είναι "σούπα".

Ο w6000 με ενεργοποιημένο το sharpening (όπως είναι από default δηλαδή) και με το κατάλληλο υλικό είναι εντελώς αλλού από ευκρίνεια ή πιο σωστά οξύτητα.

καπου ειχα διαβασει τις διαφορες του benq 6000 με τον 6500, το αρθρο ανεφέρε οτι ουσιαστικά ειναι το ιδιο μηχανάκι απλα ειχε μια,δυο διαφορες που μου διαφευγουν τωρα. θυμαται κανεις;

εισαι αρχοντας
μετα και απο συνομιλια με ατομα του χωρου και επισης τις φωτο που εστειλες -κι ας μην ειναι τελειες ,παραγειλα και εγω το μηχανημα σημερα και περιμενω τα στοιχεια για να στειλω απο ιντερνετ μεταφορα το ποσο.
νασαι καλα .

αφου δεν καταφερα να βρω καποιον 80αρη σονυ/jvc αποφασισα να παω για τον συγκεκριμενο και εγω, με δεδομενο οτι κοστιζει 1547 και ειναι πανω απο το μεσο ορο ποιοτικα.

καλα οι γερμανοι μιλαμε θα παθουν πλακα!! σου λενε τι δι@ολο επαθαν εκει κατω στην ελλαδα τα λεφτα απτα δανεια στους benq τα δινουν χαχαχαχαχχααααα!!! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Απο που τον αγοραζεις?

απο το alternate απλα θα κανω καταθεση μεσω ιντερνετ με μπανκινκ και τα εξοδα ειναι 2 ευρω.
αυτο που λες για την ελληνικη αντιπροσωπεια ,δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν αυτην την τιμη αλλα το θεμα ειναι οτι τα λεφτα μας πανε αλλου.

Απάντηση: Re: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

αυτο που λες για την ελληνικη αντιπροσωπεια ,δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν αυτην την τιμη αλλα το θεμα ειναι οτι τα λεφτα μας πανε αλλου.
Αν κοιτάξεις τους Epson στο ALTERNATE, θα δεις ότι οι τιμές είναι παρόμοιες με την Ελλάδα (ο ΕΗ-TW4400 μάλιστα είναι φθηνότερος στην Ελλάδα), άρα είναι ΚΑΙ θέμα αντιπροσωπείας, άρα τα λεφτά μας πάνε εκεί που τα σέβονται περισσότερο.

Τελικά έφτασε σήμερα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Ανεβάζω μερικές πρόχειρες φωτογραφίες "out of the box" και με ανοιχτά παράθυρα, μέρα μεσημέρι.Ελπίζω να βγάλω καλύτερες σε καλύτερες συνθήκες και αφού τον ψάξω περισσότερο.

http://s1203.photobucket.com/albums/bb382/parisalba/?action=view&current=IMG_0581.jpg#!oZZ4QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1203.photobucket.com%2Falbums%2Fbb382%2Fparisalba%2F%3Faction%3Dview%26current%3DIMG_0581.jpg

Πηγαίνετε προς τα πίσω στο alboum, για να δείτε και τις υπόλοιπες και αν γνωρίζει κάποιος να μου πει πως ανεβάζω φώτο με το insert image.
parisalba

Re: Απάντηση: BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Πηγαίνετε προς τα πίσω στο alboum, για να δείτε και τις υπόλοιπες και αν γνωρίζει κάποιος να μου πει πως ανεβάζω φώτο με το insert image.
πηγαινεις το ποντικι πανω απο τη φωτο.
θα σου βγαλει καποα στοιχεια απο κατω.
κατεβαινεις και εκει που λεει IMG CODE,αριστερο κλικ ακριβως διπλα.τοτε σστο αλλαζει και λεει "copied".
εχει αντιγραφει η φωτο και μπορεις να τη επικολλησεις εκει που θες.