BENQ W6000 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

λιγο ασχετο μιας κ εχω τον 1000ρι της μπενεκιου αλλα δυο ταινιες που ειδαμε μια με τη γυναικα κ αλλη μια με τη γυναικα κ τις δυο φιλες της (οργιααα σας λεω χαχαχαχα) δεν τους ειπα τιποτα για rb κλπ κλπ ειπα κατσε να δω θα παραπονεθει καμμια τους? ισα ισα που η γυναικα μου λεγε κ μεγαλυτερο πανι δε θα χε προβλημα!!!!! (τωρα μου τα λες αναθεμα σεεεε)

δεν το ξερεις ρε κοουτς;
οι γυναικες δε χορταινουν ποτέ...
θελουν παντα μεγαλυτερο μεγεθος....
:Banane0::Banane0::Banane0:

Καλημερα.Εχει κανεις να πρωτεινη ρυθμεισης?

οταν εψαχνα για το δικο μου ειχε παρει το ματι μου κατι ρυθμισεις στο εγγλεζικο φορουμ αν θυμαμαι καλα avforums.com αν δε βαριεσαι να ριξεις μια ματια....

Γιαννη καλοριζικος και απο εμενα!
Πλεον μετα απο το αρχικο διαστημα προσαρμογης, πώς σου φαινεται σε σχεση με τον Χ10 (περα απο το θεμα του ISF)?
Λες να εγκαταλειψω την αρχικη μου σκεψη αγορας νεας λαμπας (οταν τελειωσει γιατι κραταει ακομα) για τον Χ10 και να παρω κι εγω κατι καλυτερο? (θεωρητικα μιλωντας, χωρις να μπουν στη μεση τα χρηματα)

Ο benq ειναι καλητερος στο μαυρο και ο infocus στη χρωματικη ισορροπια.Απο φως εχουν και οι δυο.

αν κατεβαζαμε την αναλυση του προβολεα στα 720, δινει 120 hz ωστε με την προσθηκη του 3d xl να μπορουμε να δουμε 3d οπως με τον 600αρη;

δεν λεω για 120 hz στα 1080
λεω να παιζει στα 720 και να δινει 120hz
εκτος αν η συχνοτητα ειναι ανεξαρτητη της αναλυσης
ειναι;
(δεν το ξερω σκεφτομουν αναλυση-συχνοτητα στα μονιτορς)

Στο alternate πως στο καλο κανατε παραγγελια?Ολα στα Γερμανικα ειναι το κερατο μου μεσα ...
Θελει αποκλειστικα paypal/καταθεση ή στελνουν και αντικαταβολη?
Κατι τετοιο καταλαβα στο πρωτο ποστ...

ΥΓ. Εχει αγγλικη εκδοση το site τους και δεν το βλεπω?

Το δοκιμασα αλλα σε καθε λαθος στο sign up στο refresh για μεταφραση σου χάνει οτι ειχες γράψει και όλες τις ειδοποιήσεις του site.