Better Call Saul [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 34 58.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 32.8%
  • Καλή

Votes: 3 5.2%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.7%
  • Κακή

Votes: 1 1.7%

• Total voters
    58
Aπιθανο τελος...σαιζον.

Ξερουμε αν εχει ηδη γυριστει ο τελευταιος κυκλος?

Θεικη Κιμ. Ανετα την εβλεπα με δικια της σειρα

Οσο για τον Λαλο.....
Ξερουμε ολοι - απο την στιγμη που δεν τον ειδαμε ποτε στο Breaking Bad - οτι θα πεθανει αλλα ρε φιλε ο τυπος ειναι κατσαριδα.....και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Σχεδον ευχομουν να επιζησει για να εχει σοβαρο κακο η επομενη τελευταια σαιζον.

Να την πω την αμαρτία μου, το Saul μου αρέσει πιο πολύ από το breaking bad.
Διάβασα κάπου ότι ο γκιλιγκαν δεν ηθελε τον λαλο στη σειρά :)
Ο χαρακτήρας αυτός είναι από τους πιο απολαυστικούς κακούς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Η Κιμ φανταστικός χαρακτήρας και υπέροχα δοσμένη από την ηθοποιό.

Δεν θυμομουν καν την φαση στο breaking bad οταν απαγαγαν τον Saul, ο Walter με τον Jesse, ο Saul φωναζε "It wasn't me , it was Ignacio (Nacho). Lalo didn't send you? " Απιστευτο πως κανανε ενα ολοκληρο spin off και εναν απο του καλυτερους κακους με ενα μονο line of acting.
Μου το θυμησαν και επαθα πλακα!:speechless-smiley-0

Είδα ξανά μονοκοπανιά το Breaking Bad.
Το Saul πιστεύω πως είναι καλύτερο σαν σύνολο γιατί παίρνει bonus από άποψη κινηματογραφικής απόδοσης, συνέχεια της "ωρίμανσης" αυτής στους τελευταίους κύκλους του Breaking Bad.

Την τελείωσα κι εγώ σήμερα. Μετά το πολυαγαπημένο μου BrBa είπα να του ρίξω μια ματιά και του Saul.
Θεωρώ ότι η σειρά αδικεί τον εαυτό της. Θα μπορούσε να είναι κλάσεις ανώτερη.
Όταν έχεις δει BrBa και λες θα βάλω Saul, σίγουρα δεν περιμένεις ότι θα πρέπει να περάσουν 40 επεισόδια για να δεις αυτό που ήθελες από την αρχή.
Οι 4 πρώτοι κύκλοι θα μπορούσε να είναι ένας, άντε δύο (ο 4ος για μένα ήταν ο χειρότερος).
Και όπως φαίνεται στον 5ο, από ιδέες κάθε άλλο παρά έχουν ξεμείνει, μπορείς να πεις, οι σεναριογράφοι.
Στο μυαλό μου το είχα ότι θα έπρεπε να έχει 1 κύκλο εισαγωγικό και μετά να κάνει τα δικά του ο Saul.

ΥΓ το ίδιο γίνεται και στο BrBa μόνο που εκεί είναι 2 (οι 2 πρώτοι) οι κύκλοι που θέλουν υπομονή και όχι 4.

Σε δύο μέρη το φινάλε της θεϊκής σειρας

Απόλαυση. 10/10. Τερμάτισε.

Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έκατσα να δω νέα σεζόν με τόσο ενθουσιασμό και τόση ανυπομονησία, και πάλι, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκα, αλλά ενθουσιάστηκα κιόλας.

• Like
Reactions: n_olympios