Σωστά!Ευτυχως που ρώτησα γιατί άλλο είχα καταλάβει. Αναφέρεσαι στα λευκά τουβλάκια σωστά?
Υπέροχα νέα! Για την ιστορία, τι τάσεις μετρησες;Όχι τίποτ άλλο, αγχώθηκα γιατι θα τον βάζαμε πάνω στα ATC σου @vlad66 και θα παίρναμε στο χέρι τα τρανζίστορ.![]()
Γύρω στα 17mV αριστερά και 45mV αν θυμάμαι καλά δεξιά.Υπέροχα νέα! Για την ιστορία, τι τάσεις μετρησες;
Λογικά είναι τα νούμερα με το δεύτερο να είναι πολύ ψηλά. Το πρώτο αντιστοιχεί σε ρεύμα ηρεμίας 77mA και το δεύτερο σε 205mA. Φαντάζομαι τα πήγες και τα δύο στα 77mA(17mV). Ξανά μέτρα μετά από μισή ώρα με αναμμένο τον ενισχυτηΓύρω στα 17mV αριστερά και 45mV αν θυμάμαι καλά δεξιά.
Δυστυχώς ξέχασα να πάρω μαζί μου το πολύμετρο από το γραφείο κ μέτρησα με ένα που έχω εδώ για κλάματα, αλλά θα το επαναλάβω με καλυτερη ακρίβεια και αύριο.
Μήπως έκανα λάθος σε καμία υποδοαστολή? Ακούγονται λογικά τα νούμερα?
Λογικά είναι τα νούμερα με το δεύτερο να είναι πολύ ψηλά. Το πρώτο αντιστοιχεί σε ρεύμα ηρεμίας 77mA και το δεύτερο σε 205mA. Φαντάζομαι τα πήγες και τα δύο στα 77mA(17mV). Ξανά μέτρα μετά από μισή ώρα με αναμμένο τον ενισχυτη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.