Σωστό! :a0210:Καλά θα ήταν κάποιος να φροντίσει να την ανεβάσει στο youtube.. :smile:
Καλά θα ήταν κάποιος να φροντίσει να την ανεβάσει στο youtube.. :smile:
Και μια φορά μην κοιμάσαι, είναι κάτι που κάνεις συνέχεια. Δεν ξέρεις τί εκπλήσσει η εκπομπή. Ελπίζω να αξίζει και το τρίωρο το δικό μου στη συνέντευξη τον Ιούνιο, εν μέσω εκλογικού αγώνα. Λ.Σ.τελεια λοιπον!! εννοειται θα κατσω να το δω!
α ρε Λουκα , κι ελεγα να κοιμηθω λιγο σημερα μεσημερι....!
Ναι, προβάλλεται σε Live streaming.Live streaming υπάρχει?
εμείς στο γραφείο δεν έχουμε τιβί....
Σωστή η παρατήρηση για το ότι η εκπομπή ήταν όντως σύντομη. Αυτό που ήξερα ήταν ότι θα ήταν μιας ώρας, μαζί με διαφημίσεις, καθαρή περί τα 50 λεπτά. Βλέποντας την πρώτη εκπομπή για το "Σπιρτο" ήδη είχα καταλάβει ότι είχε περιορστεί στο μισό χρόνο. Αλλά ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη που αφορούσε το "Σπίρτο". Λ.Σ.Μόλις είδα την εκπομπή. Ενδιαφέρουσα, αλλά μάλλον σύντομη. Απευθύνεται κυρίως σε κοινό που δε γνωρίζει καθόλου τα θέματα. Κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούμε να τη δούμε και στο Webtv της ΕΤ3 (εκτός της επανάληψης).
Πάλι καλά δεν λες που είχε αρκετά [άσχετα αν δεν αναφέρονταν] από το βιβλίο, όπως σχεδόν όλες οι φωτογραφίες των εξωφύλλων και ετικετών καθώς και κείμενα που ακούγονταν παρμένα από το βιβλίο, άσχετα αν δεν έγινε μνεία για αυτό ή έστω και μια φωτό!!!. Το Symphonic Line με την Mobile Fidelity είχαν την τιμητική τους καθώς και το άνω μέρος των λυχνιών ενός τελικού Atma-sphere MA-2. Μπορεί να απορεί κανείς και ιδιαίτερα εγώ το πού πήγαν οι 3 ώρες συνέντευξη, αλλά έτσι είναι, και όλα εξαρτώνται από το τί θέλει να δείξει μια εκπομπή και πώς αντιλαμβάνεται κάποιος το θέμα βινύλιο. Φυσικά αν ήταν μιας ώρας η εκπομπή όπως αρχικά ήξερα θα ήταν πιο ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Και φυσικά όλος ο χαμένος χρόνος έστω κάποιων δευτερολέπτων αρκετές φορές με το να δείχνουν κάποια για μας περιττά. Λ.Σ.Πολύ "λίγη" όμως βρε παιδάκι μου... Πολύ οπτικό χωρίς κείμενο. Μια άλλη εκπομπή που είδα στην ΕΤ1 πριν μερικές μέρες για τους συλλέκτες γενικά, κατάφερε να έχει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα των LP μέσα στο μικρό τμήμα της εκπομπής που αναφέρονταν στους συλλέκτες δίσκων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.