Βιέννη Hi-End Show 2026

Το μπάσο πως σου φάνηκε στο τελευταίο demo (DTS:X Cymatics) αυτό με τον μουσικό που έπαιζε με τα εφέ.

Αυτό είναι σαν να κλέβεις εκκλησία γενικώς, γιατί είναι και ψιλοχοντροπόρωση το κομμάτι.

Το έχω σε Demo Disc της DTS... χιχιχι... :LOL:

Ένας Trinnov μου λείπει δηλαδή. Ηχεία θα βρούμε. :D

• Haha
Reactions: billpeppas
Εν τω μεταξύ, εκφέρεις άποψη για κάτι που δεν έχεις ακούσει.
Έλα να ακούσεις waveforming, και μετά κελάηδα όσο θες για αυτό το θέμα.

A, πήγαμε και στο waveforming τώρα.
Δεν μας έφταναν τα 30k που πρέπει να δώσω για να "δοκιμάσω" αν μπαίνουν sub στο δικάναλο, θα πάμε και πιο πάνω ακόμη.

Τώρα τι μου λες; Να κάτσω να δω ένα βίντεο τριών ωρών για να τα μετρήσω;

Είδα εγώ μία ώρα και ένα τέταρτο.
Είδα 2 - 3 συστήματα με sub. Ήταν αυτά με το λιγότερο χαμηλό.

Αυτή τη στιγμή αντιστέκεσαι σε κάποια αλλαγή... που δεν έχεις δοκιμάσει (ούτε καν δει μέχρι προτίνως πως υπάρχει έστω στα χαρτιά).

Δεν μιλάμε για αλλαγή του στυλ "βάλε ένα υπογούφερ" (που έχω βάλει και έχει καταλήξει στο home cinema) αλλά στήσε ένα σύστημα κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ μόνο για τα subwoofer.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Στην έκθεση λοιπόν από ότι βλέπω, ελάχιστοι είχαν βάλει υπογούφερ και αν συμπεράνω από το video, με απόλυτη... αποτυχία.
Αν λοιπόν δεν κατεβαίνουν ούτε σε εκθέσεις με υπογούφερ, ας μην μιλάμε για το μέλλον του δικάναλου.
Over and out από μένα σε αυτό το νήμα, έχουμε νήμα για τα subwooferάκια σας.

Είδα εγώ μία ώρα και ένα τέταρτο.
Είδα 2 - 3 συστήματα με sub. Ήταν αυτά με το λιγότερο χαμηλό.

Τα υπόλοιπα 92-93 δηλαδή είναι πιο κάτω στο βίντεο; :p

Είναι λογικό να μην είναι η πλειοψηφία των συστημάτων με sub. Προϋποθέτει πολύ δουλειά για να στήσεις σε έκθεση sub. Προτιμάται το πιο απλό setup όπως σε όλες τις εκθέσεις.

Μια ζωή ίδια μουσική στις εκθέσεις. Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για να ακούς καλοηχογραφημένα τσικ-τσακ? Αυτά ακούν οι δικάναλοι? Αν ναι γιατί ασχολούνται αφού τους αρκεί μια οκτάβα?

• Like
Reactions: Haagenti