Βιντεοκάμερα Canon HV-20 tests

Kοιτας να ελαχιστοποιησεις , οσο γινεται τις γραμμες στο ζεμπρα...
Αν υπαρχουν μεγαλες διαβαθμισεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Μεσο ορο βγαζεις.

Το spotlight ειναι προγραμμα -διπλα στο σινεμα (μαζι με τα υπολοιπα , οπως χιονι, λιακαδα κλπ).
το προγραμμα αυτο ειναι ιδανικο για φωτεινες σκηνες και δεν προσθετει κοκκο (αφου δεν κανει gain up).

Μου είχε πει κάποτε ο Μπάμπης,αλλά το έχω ξεχάσει.
Μετά το capturing με το Sony Vegas,με ποιό πρόγραμμα θα κάψω τα αρχεία σε dvd δισκάκι;

Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος μια HV20. Πήγαινα για την HV30, αλλά βρήκα στα Multirama που πήγα σήμερα για βόλτα την HV20 σε προσφορά, πόσο λέτε???

350 !!!!! :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Εννοείται ότι την "χτύπησα" αμέσως, μαζί με μια ενισχυμένη μπαταρία κι ένα φορτιστή, ώστε να μην χρειάζεται να τις φορτίζω πάνω στην βιντεοκάμερα. Να σημειώσω ότι ο υπάλληλος εκεί τυχαίνει να είναι ξάδερφός μου κι έτσι έφυγαν οι κάποιοι ενδοιασμοί που είχα μήπως και είναι μούφα η προσφορά ή συμβαίνει κάτι άλλο. Μου είπε ότι ξεστοκάρουν τις HV20 για να βγάλουν τις HV30 στη φόρα.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλα τα Multirama της Ελλάδας ή έτυχα εγώ σε προσφορά τοπικού καταστήματος εδώ στη Ρόδο, αλλά για όποιον τον ενδιαφέρει μια βόλτα από ένα κοντινό Multirama δεν χάνει και τίποτα :antlers:

Τελικά πρέπει να ήταν προσφορά στο συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί ένας φίλος από Θεσαλονίκη που πήρε τηλ και ρώτησε σε αντίστοιχο κατάστημα στη πόλη του, του είπανε ότι δεν έχουν αυτοί τέτοια προσφορά. Επομένως μάλλον μέχρι εκεί ήταν η τύχη μου φαίνεται :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Επανέρχομαι μετά από τις διακοπές, για να προσθέσω στο θέμα που είχα αναφέρει σχετικά με την προσφορά που είχα βρει την HV20.
Η βιντεοκάμερα ήταν τελικά από το Service, για αυτό και την είχανε τόσο φθηνά σαν προσφορά. ευτυχώς, το τελευταίο βράδυ πριν φύγω για το ταξίδι, έπαιζα μαζί της και διαπίστωσα κάποια προβληματάκια. Ετσι αποφάσισα να την επιστρέψω πίσω την άλλη μέρα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Κατά την αναμονή μου στην Αθήνα (είχα ένα κενό διάστημα 7 ωρών μεταξύ των 2 πτήσεων) επισκέφτηκα το "The Mall" κι από εκεί απέκτησα την Canon HV30, την οποία και πήρα μαζί στις διακοπές μου.
-bye-

Re: Απάντηση: Βιντεοκάμερα Canon HV-20 tests

Επανέρχομαι μετά από τις διακοπές, για να προσθέσω στο θέμα που είχα αναφέρει σχετικά με την προσφορά που είχα βρει την HV20.
Η βιντεοκάμερα ήταν τελικά από το Service, για αυτό και την είχανε τόσο φθηνά σαν προσφορά. ευτυχώς, το τελευταίο βράδυ πριν φύγω για το ταξίδι, έπαιζα μαζί της και διαπίστωσα κάποια προβληματάκια. Ετσι αποφάσισα να την επιστρέψω πίσω την άλλη μέρα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Κατά την αναμονή μου στην Αθήνα (είχα ένα κενό διάστημα 7 ωρών μεταξύ των 2 πτήσεων) επισκέφτηκα το "The Mall" κι από εκεί απέκτησα την Canon HV30, την οποία και πήρα μαζί στις διακοπές μου.
-bye-

Μπράβο Πανο. Βλέπω ότι είσαι σταθερός στις επιλογές σου. Καλοδούλευτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βιντεοκάμερα Canon HV-20 tests

Μπράβο Πανο. Βλέπω ότι είσαι σταθερός στις επιλογές σου. Καλοδούλευτη.

Σε ευχαριστώ Βλάση. Πραγματικά η βιντεοκάμερα είναι όλα τα λεφτά!
Με την πρώτη ευκαιρία μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω εντυπώσεις με σχετικές φωτογραφίες. :a0210:

Παντως το Multirama στο The Mall με εξαιρεση κατι προσφορές κράχτες ειναι πολύ ακριβό. Πρόσφτα έψαχνα ενα εξωτερικό flash για την Nikon D60 που έχω και η τιμή που μου δώσαν ήταν η απολύτως μεγαλύτερη που βρήκα σε Ελληνικό κατάστημα :violent-smiley-030:. Σε σχετική αναφορά μου δε στον υπεύθυνο του τμήματος οτι η τιμή τους είναι "αλλού" (και μαλιστα αναφέροντας τι παιζει στον ανταγωνισμό) μου ειπε πολύ ευγενικά και ψυχρά

" κύριε ελπιζουμε την επόμενη φορά να μπορέσουμε να σας ικανοποιήσουμε"

ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ :argue:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βιντεοκάμερα Canon HV-20 tests

Σε ευχαριστώ Βλάση. Πραγματικά η βιντεοκάμερα είναι όλα τα λεφτά!
Με την πρώτη ευκαιρία μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω εντυπώσεις με σχετικές φωτογραφίες. :a0210:

Συγχαρητήρια, Πάνο! Καλορίζικη! Θα τη "χτυπήσω" κι εγώ τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε περιμένω ανυπόμονα τις εκτιμήσεις σου.

Απάντηση: Re: Βιντεοκάμερα Canon HV-20 tests

Στο Media Markt του Αμαρουσίου έχει την HV20 σε προσφορά 240Ε. Μπορεί να είναι το εκθεσιακό κομμάτι αλλα και πάλι 240Ε είναι καλή τιμη.

Το εκθεσιακό ας είναι... Επισκευασμένο να μην είναι.-bye-
Για κάντους αυτή την ερώτηση... Ρώτα και πόσα κομμάτια έχει.... Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση.
icon12.gif