Busoni
Supreme Member
Πάντως το "Unknown Pleasures" από Joy Division που έχω πάρει σε 180g (WEA) ακούγεται απίστευτα! Το Warsaw ήταν της Vinyl Passion;
Ναι, της Vinyl Passion. Το Unknown Pleasures δεν το έχω, αλλα ειναι σιγουρα καλύτερη ηχόγραφηση.
Πάντως το "Unknown Pleasures" από Joy Division που έχω πάρει σε 180g (WEA) ακούγεται απίστευτα! Το Warsaw ήταν της Vinyl Passion;
καλο θα ηταν να κανουμε μια λιστα απο εταιριες που κανουν καλα βινυλια και μια λιστα με αυτες που πρεπει να αποφευγουμε.
Ναι, της Vinyl Passion. Το Unknown Pleasures δεν το έχω, αλλα ειναι σιγουρα καλύτερη ηχόγραφηση.
Γι'αυτό!
Όπως είπα λοιπόν, προσοχή στις εταιρείες!
Μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωση της Vinyl Passion... To Roxy Music ομως ειναι επανέκδοση της Capitol, αλλά και πάλι δεν ακούγεται καλά. Γι αυτό επιμένω στο οτι πρώτα μετρά η αρχική ηχογράφηση και μετα τα remaster, οι κοπές κλπ. Ειναι και προφανές νομίζω.
Γι αυτό επιμένω στο οτι πρώτα μετρά η αρχική ηχογράφηση και μετα τα remaster, οι κοπές κλπ. Ειναι και προφανές νομίζω.
Για να μη μιλήσω για τα remasters των Doors ...
Doors....μια τελειωμένη ιστορία.
To λάθος είναι να τα χώσει σε βινύλια για Doors.:grandpa::guitarist:
Φίλε Άκη καλώς ήρθες στην κατηγορία.
Το ότι αγοράζεις βινύλια είναι γοητευτικό και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις.
Είναι μια περιπέτεια με ψυχοθεραπευτικούς σκοπούς. Δεν μιλάω για τον ήχο και τα σχετικά.
Παρότι σιχαίνομαι τα remaster ,αυτό που προτείνουν τα παιδιά μάλλον είναι προτιμότερο ,ειδικά για Doors.
Λίγα λεφτά ,καλός ήχος για μια τελειωμένη ιστορία.
Αν ψάξεις να βρεις τι νέα βινύλια κυκλοφορούν στην αγορά, τότε είναι πιθανό να αλλάξεις στόχους.
Καλή διαμονή.
Υ.Γ Σούπερ η Joy Division αγορά.:a0210:
Είχαμε ακούσει σε βινύλιο παλιότερα το L.A.Woman σε 'σένα και μου κρέμασε το σαγόνι :BDGBGDB55:
Δές και πές στον mvelveretro ποιά εταιρία ήταν, αφού ενδιαφέρεται![]()
Δηλαδή τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τους Doors από τους Joy Division
... οι Joy Division ειναι τόσο πασέ και τόσο στημένη θανατίλα που με πιάνουν τα γέλια :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα όπου εμπορεύεται καινούργια (χωρίς να έχουν ανοιχτεί) ή έστω mint βινύλια όπου μπορώ να κάνω μια βόλτα για να δω;
... μα γιατί ... οι ρημάστερντ εκδόσεις των Ντορς που αναφέρει ο Ντοκ, (από κάποιον Μπρους Μπρόντνικ (ή κάπως έτσι) είναι καταπληκτικές, παίζουν 1000% καλύτερα από τα προσωπικά παλιά βινύλια μου και κοστίζουν στο Μετρόπολις γύρω στα 8 ευρώ... σώνει και καλά ο φίλος μας πρέπει να τα ''χώσει'' σε βινύλια (με πιθανότητα μεγάλη να πάρει χειρότερο ήχο ; )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.