μα όλα τα υπόλοιπα όπως φίλτρα oversampling κ.ο.κ.Δεν έχω καμία διάθεση να αντιπαρατεθώ,και δόξα τω Θεώ ή αναζήτηση μου δεν είναι μοναχική,βλέπω πολύ κόσμο έξω να ψάχνει τα ίδια.
Και στην αναζήτηση υπάρχουν απείρως εμπειρότεροι και σχετικοί με το αντικείμενο από την αφεντιά μου.
Για αυτό και πρόσεξα πολύ την διατύπωση ώστε να μην ξεφύγει το θέμα κατά αλλού και να επικεντρωθεί μόνο στο ερώτημα.
Και εγώ έχω χιλιάδες να πω για το ένα ή για το άλλο.(Bit perfect μόνο του,ή ακουστική φροντίδα μόνη της σαν θέμα.)
Νομίζω πως όσες εμπεριστατωμένες απόψεις ακούσαμε (χρηστών ή ακροατών δηλαδή που εφαρμόζουν κάτι παρόμοιο),μάλλον κλίνουν προς το ότι έχει κάποια ουσία το ψάξιμο.
Πάντως θεωρώ πως κακό δεν κάνει αν μη τι άλλο...
μα όλα τα υπόλοιπα όπως φίλτρα oversampling κ.ο.κ.
θα κριθούν απέναντι στο bit perfect - το πρωτότυπο - τη μήτρα
δεν είπα να μην παίξεις με φίλτρα, παίξε όσο θες,
αλλά πάντα η βάση θα είναι η αρχική πληροφορία
και η όποια διαφοροποίηση από αυτή
και σε dac/cdplayers θα βρεις συχνά κουμπάκια που αλλάζουν το oversampling/filters etc.
φυσικά με τα pc έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές
δηλαδή ως μεθοδολογία
πρώτα θα βάλουμε τη μήτρα – και μετά θα κάνουμε ότι άλλο
και ξαναλέω και εγώ πειραματίζομαι με όλα αυτά είναι χρήσιμα
αλλά κάπου πρέπει να έχω και μια αναφορά.
Και αυτή είναι το bit perfect
Από εκεί και πέρα το πέλαγος
Δεν είναι ανάγκη να πεις ποιο και τι.Σωκράτη θα το κάνω όταν κάποια στιγμή...
Πάντως το ψυχοακουστικό φαινόμενο δεν έπιασε σε μένα... υπήρχε και στα δυο μου αυτιά η εναλλαγή υψηλών και χαμηλών... δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι προερχόταν από την μία ή την άλλη πλευρά...
Αν δεν γνωρίζω το αρχείο δεν μπορώ να σου πω ποιο είναι το σωστό και ποιο το πουσαρισμένο όμως... έπρεπε να είναι τρία τα αρχεία, και τυχαίο random ανάμεσα τους.
Κάτι έχετε παρεξηγήσει
ΙΜΗΟ Μόνοι σας δίνετε διαστάσεις μύθου στο Bit perfect
Το bit perfect δεν έχει κανένα μύθο από πίσω του
Είναι όμως το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος σε ένα pc/mac/Pi
Και μια σωστή αναφορά
Τα υπόλοιπα έπονται
To οτι σε ενα σύστημα δεν ακουμε τις διαφορές ανάμεσα σε 2 αρχεια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι διαφορές δεν υπάρχουν η οτι σε ενα αλλο σύστημα δεν γίνονται αντιληπτές.
IMHO Πραγματικά βρίσκεσαι σε μια μοναχική αναζήτηση μπλέκοντας το bit perfect με ότι άλλο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.