Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Aν ειναι οι zeiss 2,1 που πρεπει να γινουμε πυθιες για να το μαντεψουμε ειναι λογικο να ειναι μαλακοι φακοι.

Ομως εγω θα δοκιμαζα ακομα πιο μαλακους φακους πανω της τους περιφημους cooke speed panchro.

Re: Απάντηση: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K λέμε σε τόσες σελίδες βρε...
-bye-

Εννοούσα την γυναίκα στο δοκιμαστικό video. Ότι κάμερα και να χεις αν δεν έχεις καλό μοντέλο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Εχω μεγαλη σειρα μηχανικων φακων OM zuiko και Contax zeiss και αρκετους EF οποτε εκει θα μεινω"......

Άμα βαρεθείς να τους βλέπεις (ειδικά τους πρώτους ΟΜ) πετά κανενα από το παράθυρο προς ΠΕΙΡΑΙΑ μεριά :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Άμα βαρεθείς να τους βλέπεις (ειδικά τους πρώτους ΟΜ) πετά κανενα από το παράθυρο προς ΠΕΙΡΑΙΑ μεριά :music-smiley-005:

Ρε συ ειχα καποτε ενα σκασμο σωματα ΟΜ . Τωρα πλεον διατηρω μονο την ΟΜ1n οποτε τους χρειαζομαι .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Ρε συ ειχα καποτε ενα σκασμο σωματα ΟΜ . Τωρα πλεον διατηρω μονο την ΟΜ1n οποτε τους χρειαζομαι .

Ε καλά το φαντάστηκα οτι δεν τους εχεις για πέταμα ... αλλά βρε εσυ γιατί δεν κράτησες μια OM-3ti :twoguns: εγώ έχω ξεμείνει με μια ΟΜ-4 με πλάτη quartz και διορθωμένο κύκλωμα. -bye-

Ηταν ακριβη για να μεινει στο συρταρι ρε συ η ΟΜ3. Αλλωστε τι παραπανω κανει ουσιαστικα απο την ΟΜ1 εκτος της φωτομετρησης ? :D

Το μονο ακριβο σωμα που μου ξεμεινε απο φιλματες και δεν προκαμα να την ξεφορτωθω ειναι ενα πληρες συστημα Nikonos V.

Kαι εκ των υστερων αποκτησα 3-4 σωματα contax βεβαια αλλα σε τιμες χωμα για ιστορικους λογους.

Απάντηση: Re: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Ηταν ακριβη για να μεινει στο συρταρι ρε συ η ΟΜ3. Αλλωστε τι παραπανω κανει ουσιαστικα απο την ΟΜ1 εκτος της φωτομέτρησης?.

Την βάζεις ψυγείο μαζί με το φιλμ και βγαίνει σαν καινούργια οπότε τη θελήσεις ...:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ ωραίο review το τελευταίο κι ας είναι στα ρώσικα. Με εντυπωσίασε το γρήγορο scroll στο playback μέσω της touch οθόνης.
Από ότι κατάλαβα όμως είχε ένα θεματάκι με μια μπαταρία που δεν την αναγνώριζε...

Η BM έχασε πολύτιμο χρόνο.... Έπρεπε να είχε βγει το καλοκαίρι, πριν τις νέες ανακοινώσεις.
Τώρα όλοι κοιτάνε τις ν εες μηχανες και ξεφτισε λίγο το θέμα.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Γιάννη είχε στο "μανίκι" το 1:12 raw και εξανέμισε έτσι ένα από τα αβαντάζ των ανταγωνιστών, το μικρότερο αρχείο. Για 10bit, μεγάλη οθόνη και αντίστοιχη συνδεσιμότητα για όποιους τα χρειάζονται κοστίζουν πολλαπλάσια και γίνονται μεγαλύτερες.

Πιο πολύ μου μοιάζει σαν "κόντρα" με την Atomos παρά με τα νέα σώματα, αφού η κάμερα ουσιαστικά έχει ενσωματωμένο ένα atomos V πάνω της.

Βέβαια το Ibis, το AF και ο μεγαλύτερος σένσορας σίγουρα θα λείψουν από πολλούς, αλλά αυτά τα έχει και η Α7ΙΙΙ, δεν χρειαζόταν να περιμένουμε τις νέες ανακοινώσεις!

Το "κακό" είναι ότι πράγματι η εικόνα δεν έχει πλέον το look των προηγούμενων BM, είναι μια βελτιωμένη εκδοχή της GH5s σαν χρώμα, αλλά αυτό δεν το λες και κακό. Επίσης για τους - πολλούς - υπάρχοντες χρήστες της παλιάς pocket κάμποσος εξοπλισμός, όπως φακοί super 16, speedbooster 0.58X, μπαταρίες cages κλπ είναι πλέον άχρηστα στη νέα και μπορούν να πουληθούν μόνο σε... άλλους χρήστες της 1ης pocket.

εχω ακουσει απο ελληνες εισαγωγεις , αλλα και στο εξωτερικο, οτι οι pro-παραγγελιες ηταν πολλες , αλλα εχουν μειωθει αρκετα πια.

Με τις ανακοινωσεις απο nikon canon, και κυριως απο fuji (XT3) και panasonic (S1) αλλα και απο τις φημες για τις επερχομενες sony, εχει μειωθει αρκετα το ενδιαφερον.
Ολοι πια ριχνουν το βαρος και την εξελιξη στο βιντεο, και θα δουμε μεγαλο ανταγωνισμο .

Σε λιγο ολοι θα εχουν 4k 60p, 10 bit, καλο CAF , IBIS , μεγαλους αισθητηρες με πολυ καλο high ISO κλπ....μονο το RAW θα μεινει στην BM.