Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

μεταφορικα ?

Και θελω να δω αν εχει κανα θεμα αν καλυπτεται κατευθειαν απο την εταιρεια ή πρεπει να παει πισω αγγλια.

Με την προσφορα της ΑΜΥ δεν συμφερει με την καμια .

Εδω και καιρό το CVP έχει καλύτερη τιμή πανευρωπαϊκά.
Αυξομιώνεται λίγο το τελευταίο καιρό.
Πιο συμφέρουσα προσφορά νομίζω είναι το kit μαζί με την μπαταρία και τον φορτιστή για μόνο 20 παραπάνω, τώρα στα 1085
https://cvp.com/product/blackmagic_pocket_camera_4k_charger_kit

Hahnel LP-E6 Extreme Battery and Charger Kit
η πορτοκαλί η extreme απο μόνη της πάει στα 40, και δίνουν και τον φορτιστή της μαζί.

Όντως, η προσφορά με την μπαταρία και τον φορτιστή για 20 παραπάνω δεν θέλει και πολύ σκέψη.

Τα μεταφορικά ειναι 5,5 , τίποτα δηλαδή.
Για την εγγύηση δεν βρήκα κάτι. Ξέρει κανείς τι ισχύει;

Την κάρτα που δίνει δώρο η amy την έχει 88.50 .

Συνολικά 1175 +φπα, όσο την δίνει η amy συν έξτρα μπαταρία και φορτιστή.

μια χαρα ειναι η καρτουλα.

βρε καλή χρησή, αλλά κάπου 8 λεπτά 4κ 3:1 raw...13 λεπτά prores 422. 256gb και άνω κάρτες θες για αυτή την κάμερα έστω για prores 422.

Απ' ευθείας σε δίσκο για raw είναι η πιο συμφέρουσα λύση αλλιώς θες άλλη μια κάμερα κόστος σε κάρτες.

Απάντηση: Re: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Όσοι θέλετε επικοινωνειστε με π.μ. μαζί μου να σας δώσω περισσότερες πληροφορϊες.

ΥΣ
παιδια διόρθωσα το post του Γιάννη γιατί απαγορεύεται να διαφημίζονται καταστήματα με άμεσο τρόπο, τυχόν προσφορές αν ισχύουν επίσημα και είναι αναρτημένες κάπου μπορεί να μπει link. Ειδαλως τα υπόλοιπα με π.μ.

Οι Hahnel LP-E6 Extreme παντως ειναι απιστευτες.

Εχω 2 τετοιες πανω απο δυο χρονια τρομερη αποδοση και αξιοπιστια.

Ειναι γενικα αλλου η εταιρεια και στην εξυπηρετηση κριμα που δεν την αντιπροσωπευει πλεον κανεις στην Ελλαδα.

Καλημέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει και μένα η αγορά της BMPCC4K . Είμαι ερασιτέχνης και βγάζω βίντεο για το μαγαζί μου που ανεβάζω στο youtube (https://www.youtube.com/watch?v=C5QVZG9QSA0&t=21s) και στα άλλα social. Βλέπω ότι η blackmagic στο site της γράφει «auto focus available using compatible lenses». Γνωρίζει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνει single AF(tap to focus πχ) ή continuous AF? Συνήθως κάνω manual focus αλλά μπορεί να χρειαστεί και CAF σε κάποια πλάνα και είμαι one man band .

Oχι δεν εχει CAF αλλα μονον απλο ΑF μεσω των συμβατων φακων.

Ομως εχουν πει οτι μπορει τελικα να δωσουν CAF μεσω firmware στο μελλον.

Oχι δεν εχει CAF αλλα μονον απλο ΑF μεσω των συμβατων φακων.

Ομως εχουν πει οτι μπορει τελικα να δωσουν CAF μεσω firmware στο μελλον.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι βλέπω το σωστό είναι να την βάλω πάνω σε cage και να την δουλεύω με follow focus.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι βλέπω το σωστό είναι να την βάλω πάνω σε cage και να την δουλεύω με follow focus.

Aναλογα την χρηση. Ο πιο ακριβης τροπος ειναι αυτος αλλα απαιτει και καποιον να το χειριζεται και να βλεπει το καδρο και την εστιαση.

Ομως η διαφορα που θα δεις στην εικονα σου ειναι η μερα με την νυχτα.

Aναλογα την χρηση. Ο πιο ακριβης τροπος ειναι αυτος αλλα απαιτει και καποιον να το χειριζεται και να βλεπει το καδρο και την εστιαση.

Ομως η διαφορα που θα δεις στην εικονα σου ειναι η μερα με την νυχτα.

Όλα τα πλάνα που τραβάω τον εαυτό μου είναι στατικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα . Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα wireless follow focus (με crane 2 πχ – πιστεύω να την σηκώνει ) και εξωτερικά μονιτοράκια… Θα δούμε! Όσο για την διαφορά στην εικόνα σίγουρα θα είναι νύχτα μέρα! Ειδικά όταν θέλεις να δείξεις λεπτομέρεια και χρώμα σε ένα προϊόν νομίζω μετράει.

Γιατί θέλεις να μπλέξεις τόσο;

Υπάρχουν μηχανές με τρομερή ποιότητα εικόνας και καλό caf στο βίντεο.
Canon αν σου φτάνει το 1080, Sony αν θες 4κ.

Οι μόνες που παίζουν ως εναλλακτικές για μένα είναι A7iii και gh5s ( και μια μεταχειρισμένη nx1 δεν θα ήταν άσχημη) Αλλά αυτά τα σώματα πάνε 2μησι χιλιάρικα. Επειδή δεν με νοιάζει και τόσο το CAF για αυτό κοιτάω προς bmpcc4k.Επισης φαίνεται να έχει και καλό HD120fps (cropped μεν αλλά καθαρό ).