Σχεδόν όλα τα player μέχρι τώρα είχαν κάποιο update.
Αυτά περί σεβασμού δεν τα καταλαβαίνω...εκτός αν όλα τα DVD-players έχουν HDMI, optical, 5.1 analog outs και progressive scan. Πόσο beta είναι ο παλιός Yamaha ενισχυτής μου που δεν έχει optical in; (σε εποχή που άλλοι είχαν και αμέσως μετά είχαν όλοι).
Marantz DV8300, πριν απο 6 χρόνια, με ΟΛΑ όσα αναφέρεις και 1080i που για την εποχή ΗΤΑΝ είδηση !
Και Universal player μάλιστα !
Κι αν δε θέλεις το Marantz, ψάξε σε Denon, Sony, Philips κλπ ...
Αλλά είπαμε : συζηταμε για υλοποιήσεις που δεν έχουν να κάνουν με παιχνιδομηχανές. Επειδή αυτές είναι που πληρώνει κάποιος αδρά (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία), εκεί ψάχνουμε να βρούμε τι γίνεται !
Ειναι άραγε τυχαίο οτι η Denon/Marantz εβγαλε Bluray player ΑΦΟΥ είχε λήξει ο πόλεμος των format και ΑΦΟΥ έιχε οριστικοποιηθεί το profile 2.0 ? Και γιατί αυτή υποστηρίζει πλήρως το ηχητικό κομμάτι ?
Ελα όμως που τα ρημάδια κάνουν και 2000 Ευρώπουλα minimum !!!!
Οταν λοιπόν θέλεις να πουλήσεις και σέβεσαι αυτόν που θα αγοράσει, βγαίνεις με προιόν ΜΟΝΟ οταν μπορείς να εγγυηθείς με κάποιο τρόπο οτι αυτός που θα πληρώσει 2-3 χιλιάρικα δεν θα μείνει κρεμασμένος σε 3-4 μήνες. Γιατι, να μείνει, τον έχασες απαξ και δια παντός !
Αυτή είναι η διαφορά των μηχανημάτων αποκλειστικής αναπαραγωγής απο τις παιχνιδομηχανές....
Φίλιππος
ΥΓ: Και εγώ έχω PS3 ! Αλλά παιχνίδι ΔΕΝ έχω παίξει ακόμα ! Σύντομα όμως το PS3 θα πάει στα αζήτητα γιατι έρχεται όπου να 'ναι ο αντικαταστάτης του ...