Blu-ray στο περιοδικό hitech

Το HITECH το αγόραζα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του έως πριν από μερικά χρόνια (νομίζω 5 πέρασαν). Ο λόγος που το σταμάτησα είναι κυρίως οικονομικός και ύστερα όλα τα υπόλοιπα μαζί. Νομίζω ότι το να δείνεις BR ''ΔΩΡΟ'' κάτι το οποίο στην ουσία το χρεώνεσαι (διπλάσια τιμή από τα υπόλοιπα περιοδικά του χώρου) είναι τουλάχιστον κοροϊδία. Εντάξει πριν μερικά χρόνια και μόνο ότι έπερνες BR με 10 ευρώ ήταν είδηση ...σήμερα όμως υπάρχει πληθώρα από δαύτα και επιλέγεις ότι θες. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ BR ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!
Προσωπικά θα αγόραζα το Hitech αν έβγαινε στη μισή τιμη χωρίς ''ΔΩΡΟ'' αλλά θα το έπερνα μόνο ως πηγή πληροφόρησης και μόνο - σε αυτό τον τομέα πιστεύω ότι είναι πολύ καλό - και όχι ως μπούσουλα για οδηγό αγοράς.
Αγαπητέ blizard δεν υπάρχει λόγος να σκίζεις τα ιμάτιά σου για το συγκεκριμένο περιοδικό. Μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε λίγο πολύ όταν έρθει η ώρα της επιλογής από που θα αντλήσουμε πληροφορίες για την αγορά που θα κάνουμε. Ποιός ο λόγος να εμπιστευτούμε ΜΟΝΟ το περιοδικό με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ελλάδα ? Αραγε για το στεγαστικό σου δάνειο θα πήγαινες μόνο στην τράπεζα με τα μεγαλύτερα κέρδη? (αυτό και μόνο την κάνει πιο αξιόπιστη?)

Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Δεν έχω ασχοληθεί με το περιοδικό .. το παίρνω κυριως για το BR και το διαβάζω, έχοντας όμως διαπιστώσει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα ισχυρίζονται εδώ .
Μάλιστα την τελευταία φορά διάβασαν και λάθος τις βαθμολογίες του και το κατηγόρησαν άδικα... δεν μπορώ να τα αφήνω αυτά, εσύ δεν θα έκανες το ίδιο ?
Είναι επίσης κρίμα να έχει βγάλει τόσα BR και να μην υπάρχει τίποτα εδώ γιαυτό το έβαλα ... αναφέρονται τόσα Br δισκάκια εκτός τα συγκεκριμένα, ούτε καν στις λίστες με τα dvd από εφημερίδες δεν τα έχουν.

Δέν θα λάβεις καμιά απάντηση πλέον.
Υπενθυμίζω επίσης τον κανονισμό λειτουργίας γιά τελευταία φορά.
Aφού δεν θέλετε μην απαντάτε ... και δεν θα παραβιάσω τους κανόνες ζητώντας σας δημόσιες απαντήσεις που θα καθαρίσουν την αξιοπιστία μου.

Θα προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου δηλώνοντας υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία σχέση με τον enipea και κανείς δεν έχει ισχυριστεί καθαρά ότι υπάρχουν στοιχεία για αυτό... αν υπάρξει άτομο που τολμήσει να πει ευθέως ότι έχει οποιοδήποτε στοιχείο είναι ψεύτης και διακινδυνεύει όταν του ζητηθεί από αρμοδίους να τα προσκομίσει.

Τα υπονοούμενα για την πιθανή ύπαρξη στοιχείων είναι απλά συκοφαντίες και δεν θα έπρεπε να αμαυρώνουν την εικόνα μου ασχέτως από ποιόν προέρχονται.
Ήμουν πάντα σωστός όλα αυτά τα χρόνια, διόρθωνα τα λάθη , υπερασπιζόμουν το δίκαιο και έκανα προτάσεις για την βελτίωση των πραγμάτων χωρίς προσβολές και υπονοούμενα προς κανένα... όταν χρειάστηκε εξηγήσεις τις έδωσα με τον καλύτερο τρόπο για να λυθεί η όποια παρεξήγηση.
Απάντησα σε όλες τις συκοφαντίες εναντίων μου μέχρι τώρα απόλυτα αποτελεσματικά εκτός της τελευταίας όπου είναι πραγματικά δύσκολο ...

ευχαριστώ ... τελειώνει εδώ η συζήτηση, θεωρώ σωστό ώς θιγόμενο πρόσωπο(η πρόσωπα :) και αφού εγώ σας έδωσα ότι μου ζητήσατε πριν , να έχω το τελευταίο πόστ.

Last edited:
Σε παρακαλώ πού τολμάς να μιλάς για συκοφαντίες εσύ πού ζητούσες φακέλωμα τών ´κακών διαχειριστών´και άφηνες υπόνοιες γιά μή ανεξαρτησια τού Avclub ,επιτιθέμενος μάλιστα σε οιονδήποτε είχε διαφορετική γνώμη χαρακτηρίζοντάς τον ως συκοφάντη.
Kαι δέν θάχεις το τελευταιο post γιατι το θέμα εχει ήδη κλείσει.
Τελος οριστικά και άν σού αρέσει ο χώρος έχει καλώς .
Αλλοιώς πήγαινε όπου αλλού θές άν και απότι φαίνεται οι αποκλεισμοί ειναι διαδοχικοί.
Υ.Γ.
Ειναι επίσης σαφές οτι οι κανόνες ασφαλείας πού διέπουν το φορουμ δέν ανακοινώνονται δημοσίως.

Last edited:
Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Σε παρακαλώ πού τολμάς να μιλάς για συκοφαντίες εσύ πού ζητούσες φακέλωμα τών ´κακών διαχειριστών´και άφηνες υπόνοιες γιά μή ανεξαρτησια τού Avclub ,επιτιθέμενος μάλιστα σε οιονδήποτε είχε διαφορετική γνώμη χαρακτηρίζοντάς τον ως συκοφάντη.
Δεν έκανα κάτι τέτοιο... ήταν μια πρόταση πιστεύω προς την σωστή κατεύθυνση , έδωσα εξηγήσεις όταν μου ζητήθηκε, και μπορώ να το κάνω επιπλέον αν δεν είσαι ικανοποιημένος κάπου. Πχ είχα πει ότι αυτό είναι απο τα καλύτερα forum.
Μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και είναι φυσικό όταν μάλιστα έχετε τόσο άσχημη εντύπωση για εμένα (ότι θα μπορούσα ποτέ να είμαι και κάποιος άλλος πχ) , αλλά πάντα κάνω ότι χρειαστεί για να τα διορθώσω.

ΥΓ
Δεν έχω διαδοχικούς αποκλεισμούς από άλλα αν αυτό ευνοείς... και εξάλλου τα forum δεν είναι άπλα παρέες για να περνάνε καλά , ο σκοπός είναι και η ενημέρωση και ή διόρθωση των λαθών μας από άλλους (όσο και να μας ενοχεί) , η ελευθερία της πληροφορίας και της διαφορετικής γνώμης.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Δεν έκανα κάτι τέτοιο... έδωσα εξηγήσεις όταν μου ζητήθηκε, και μπορώ να το κάνω επιπλέον αν δεν είσαι ικανοποιημένος.
Μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και είναι φυσικό όταν μάλιστα έχετε τόσο άσχημη εντύπωση για εμένα (ότι θα μπορούσα ποτέ να είμαι και κάποιος άλλος πχ) , αλλά μπορώ να κάνω ότι χρειαστεί για να τα διορθώσω.

ΥΓ
Δεν έχω αποκλεισμούς αλλού αν αυτό ενοείς...

Ναί καλά.
Την επόμενη φορά θά αρχίσω και εγώ νά γράφω καμιά εκατοστή πόστ όπου θα ζητάω ´ποινολόγιο´διαχειριστών ,θα χαρακτηρίζω τον Kosh ´συκοφάντη´,τον Ιωάννου τυφλό και μετά θά λέω οτι τά ερασιτεχνικά φόρα αποτελούνται απο λαμόγια.Και όλα αυτά χάριν ενός περιοδικού πού κυκλοφορεί ελευθερα στην αγορά και όποιος θέλει το αγοράζει και οποιος δεν θέλει δέν το αγοράζει.
Και όταν υπάρχουν αντιδράσεις θά αρχίζω την κλάψα και την κωλοτούμπα οτι ´παρεξηγήθηκα´.
Το θέμα έχει εξαντληθεί οριστικά,οπως και η υπομονή μας.
Αλλο πόστ στο παρόν θέμα δέν πρόκειται νά υπάρξει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

το BR παρότι είχε 2-3 σημεία που άξιζαν, γενικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ... παρόλα αυτά νομίζω άξιζαν τα 10 ευρώ γιατί παίρνεις και το περιοδικό που διαβάζεις 2-3 πραγματάκια, εύκολα και πιο αξιόπιστα από τα διάφορα site στο intrernet και χωρίς τους κινδύνους για την αξιοπρέπεια σου που κρύβουν τα ανεξέλεγκτα forum.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

... και πιο αξιόπιστα από τα διάφορα site στο intrernet και χωρίς τους κινδύνους για την αξιοπρέπεια σου που κρύβουν τα ανεξέλεγκτα forum.

Πλάκα κάνεις δεν μπορεί να τα λες σοβαρά αυτά.

Γιατί το λές αυτό ? ... τι νομίζεις ότι θα μπορείς να κάνεις αν άτομα με εξουσία στο forum αποφασίσουν να σε κατηγορήσουν αφήνοντας υπόνοιες ότι έχουν στοιχεία πως παίρνεις πχ λεφτά από εταιρίες για να τους κάνεις πλάτες.

Απολύτως τίποτα φίλε ... και δύσκολο να σε βοηθήσει κανείς όπως γίνεται και με εμένα, απλά όλοι θα πιστέψουμε ότι ο κύριος vadergr τα έπαιρνε.

όλοι θα πιστέψουμε ότι ο κύριος vadergr τα έπαιρνε.
Μα αυτο ειναι ηδη γνωστο, κατι νεο εχεις να μας πεις; :p :p :p

Βρε blizard, αφου βλεπεις οτι δεν παλευεται η κατασταση, αστο να παει στο διαλο, μην το παλευεις αλλο :)

Για το δικο σου καλο παντως, ριχνε και καμια ματια στα φορα που και που... :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Γιατί το λές αυτό ? ... τι νομίζεις ότι θα μπορείς να κάνεις αν άτομα με εξουσία στο forum αποφασίσουν να σε κατηγορήσουν αφήνοντας υπόνοιες ότι έχουν στοιχεία πως παίρνεις πχ λεφτά από εταιρίες για να τους κάνεις πλάτες.

Απολύτως τίποτα φίλε ... και δύσκολο να σε βοηθήσει κανείς όπως γίνεται και με εμένα, απλά όλοι θα πιστέψουμε ότι ο κύριος vadergr τα έπαιρνε.

Λυπάμαι..
Κάναμε οτι μπορούσαμε .

Περαιτέρω δυσφήμιση δέν γίνεται δεκτή.

Kαλημερα παιδες!!!! Ρεσεις τωρα που πιασαν οι βροχες και τα χαλαζια ελπιζω να ερθουμε στα ισια μας γιατι με τις 40ρες που χε δε τη βγαζαμε τη μερα !!!! Να τη βαλω τελικα την αγγελια με τα bluray του hitech ή οχι???? Ποσα ειναι δε θυμαμαι 15-20 ελατε τωρα που γυριζει !!!!! Και αμα θελετε σας κανω και δωρο το αντιστοιχο τευχος :award::award:

ακουω προσφορες :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

γ) Συζητήσεις που παραβαίνουν τους κανόνες που ορίζονται στο κείμενο αυτό, πρέπει να μη συνεχίζονται από τους χρήστες. Για την αποφυγή αυτού του φαινομένου, πιθανώς κάποια Θέματα Συζήτησης να κλειδώνονται από τους Διαχειριστές. Ενστάσεις, και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν επιτρέπεται να γίνονται σε νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Διαχειριστές. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται με ταυτόχρονο περιορισμό πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

Από τό άρθρο 2.6 παράγραφος γ τού κανονισμού λειτουργίας...

Τελευταία προειδοποίηση.