BLUE SKY ειναι παλι εδω

Τώρα εξηγούνται αρκετά.
Αν προσέξεις όμως, εγώ μίλαγα για αυτό:
リビングとの調和とオーディオ・ビジュアル機器の性能を引き出す

个性化的服务概念
集成化的保修管理
维修和物流服务
返修服务
上门服务
产品重装/工程变更
组装
电子服务
物流增值服务
帮助台和热线支持

Οι δέκα εντολές και όποιος καταλάβει, κατάλαβε.

Last edited:
Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Κολοκυθόπιτα Γιάννη, κολοκυθόπιτα.

Αν σου πω ότι εγώ έχω ακούσει την απίστευτη λεπτομέρεια (και δυναμικά, και χρώματα) απ το bs που δεν έχω ακούσει σε άλλο player (ανεξάρτητα απο τιμή) τι θα μου πεις; Οτι είμαι ψεύτης, κουφός ή μας έχουν τύχει τα 50 καλύτερα κομμάτια.

Ολα παίζουν.

οχι κολοκυθοπιτα αλλα .......ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!

εγω πιστευω οτι ειναι οπως σου βγει .....

το δικο μου BS εξακολουθει να παιζει χειροτερα απο το PIONEER 717 μου .....
δηλ, πολυ μουντα .

Δηλαδη μαπα σου βγηκε το καρπουζι Βαγγέλη!
Δεν πειραζει εσυ νασαι καλα!

καλο ειναι παιζει .... κανει τη δουλεια του !!!

και την παρακανει για 35 ευρω μηχανακι ....

ετσι απλα ! τιποτα αλλο ομως ....

Το ότι κόστιζε 25-35 ευρώ και έπαιζε καλά σαν ένα player των 200-300 ευρώ μας εντυπωσίασε στην αρχή. Σηκώνει και πολλές μετατροπές .
Το δικό μου πάιζει πολύ καλά και ουδεμία σχέση έχει πλέον με το μαμάτο εργοστασιακό. Αλλωστε το έχουμε ξαναπεί. Ολα τα μηχανήματα βελτιώνονται με καλές μετατροπες, αλλά πάντα έως ένα σημείο.

By the way , όποιος νομίζει ότι το δικό του παίζει καλύτερα, ας προσέλθει.

Last edited:
Φίλε Ίντερνετ κινγκ έχεις κανένα πολύ ακριβό player στην κατοχή σου ;

A και με τι ενισχυτικά παίζεις αυτή την εποχή ;

Last edited:
....ειχα την ευκαιρια ν ακουσω για λιγο εχθες στο "προεδρικο" το ΒΣ με το καινουργιο τροφοδοτικο που εφτειαξε ο Μανωλης και πραγματι επαιξε πολυ καλα. Πολυ δυνατο σημειο τα μεσαια του.

Τζιμη, σε καποια στιγμη θα περπει να το ακουσουμε διπλα στο Cary σoυ

Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

...To μέλος guru ακόμα ζει ?
Αν ζει, πόσο χρονών λέτε να είναι σήμερα ?...

...38...and still going...:guitarist:
...καλά τα πάτε με τα "μπλεσκατουλάκια"...συνεχίστε έτσι...τα καλύτερα έρχονται...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

...38...and still going...:guitarist:
...καλά τα πάτε με τα "μπλεσκατουλάκια"...συνεχίστε έτσι...τα καλύτερα έρχονται...:ernaehrung004:
Που είσαι βρε ψυχή ? -bye-
Μόλις βγαίνει στην επιφάνεια το bluesky...τσουπ...πετάγεσαι...:grinning-smiley-043
Σε έχουμε χάσει...γράψε κ πουθενά αλλού...

Με το 'καλύτερα έρχονται' τι εννοείς ? Ξέρεις για κάνα bd bluesky ? Κάτι ξέρεις εσύ....

Last edited:
Συνεργάζομαι με την εταιρία που έχει αναλάβει το σερβις της Blue Sky και όχι μόνο αυτής βέβαια.
Σε μιά κουβέντα που είχαμε, με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας,του ανέφερα αυτά που έχουν ακουστεί και μάλιστα πήρε ένα στο σπίτι του και το κράτησε. Τέλος πάντων ενδιαφέρον έχει το εξής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Το προηγούμενο μοντέλο παρουσίασε αρκετά και διάφορα προβλήματα.Εγινε μεγάλο θέμα από την Carrefour και μάλιστα είρθε αντιπροσωπεία από την Κίνα γιά να μπαλώσει τα πράγματα.Εκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους ώστε να πείσουν ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστούν παρόμοια περιστατικά και πιθανόν στο επόμενο μοντέλο -αυτό γιά το οποίο έχει γίνει ο ντόρος- να πρόσεξαν κάποιες παραμέτρους, ποιότητα υλικών κλπ.

Azur 740c... Δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό ε;
Ενας φίλος μου σκέφτεται να πάρει το Azur 840c
Οι διαφορές είναι μόνο στις balanced εξοδους; Η έχει και κάτι άλλο;