Μερικές σκόρπιες και ασύνδετες πληροφορίες προς αλλλοενημερωση!
Είχα ενα project bt box με aptx το οποίο ΝΟΜΙΖΑ ότι τα κακαρωσε.
Τελικά το μηχανάκι δεν είχε τίποτα (σπίτι μου ήταν νεκρό,το πηγα στην δουλειά να το τσεκαρει φίλος και δούλευε μια χαρά!!) το τσιμπισε έναντι πινακιου φακής και έτσι (άλλο που δεν ήθελα) το αντικατέστησα με ένα audioengine b1 με aptx.
To project δεν είχε επάνω ΚΑΝΈΝΑ φωτακι που να δείχνει αν δουλεύει ,αν είναι συνδεδεμένο κλπ.
Το audioengine έχει λεντακι που όταν δεν ανάβει είναι σε standby oταν αναβοσβηνει θαλασσι είναι έτοιμο για ζευγάρωμα (σε λίγο θα μας ζητήσει και γκόμενα!!!!) οταν είναι αναμενόμενο σταθερά εχει γκόμενα και όταν είναι κοκκινομπορντοπορτκαλοροζ έχει γκόμενα με προσόντα και προίκα(aptx).:firstprize:
Συνδέεται με την μία παντού, στο cayin n3 τα κάνει όλα μόνο του και στα υπόλοιπα απλά πατας σύνδεση και είσαι οκ.
Παίζει και μέσα από τοίχο να φανταστείτε........γειτονιά δεν άλλαξα να ξέρω αν συνδέεται ,αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν θα ακούω τα ηχεια:Banane0:
Διαπιστώσεις:
Το ένα ταπλετακι (samsumg tabA) έχει aptx παρόλο που πουθενά δεν το αναφέρει.....το άλλο (lenovo ) δεν έχει και τιμάει τις προδιαγραφές του!! ...., το κινητό της κόρης s8 έχει (άτιμο και αυτό σαν το τάμπλετ) .......το cayin έχει και το γράφει κιόλας.
Οπότε αν θέλετε να δείτε αν το κινητό σας εχει aptx ,τι πιο απλό?????
Σκατε 190 Ευρωπουλα και σας φεύγει η περιεργια.
Το lenovo έχει πάνω dolby atmos (αμ πως..παίζουμε τώρα) και κάνοντας μερικές συγκρίσεις (της πλάκας βέβαια) έπαιζε πιο "ζωηρά" από το samsung ενώ και τα δύο παίζανε το ίδιο ακριβώς αρχείο με το ίδιο player (foobar).
Φυσικά θα καταλάβατε γιατί.......το dolby είχε επέμβει και στον foobar !!!!
Όταν έκανα κάτι μαγικά και το μουγκωσα ,τότε το samsung έπαιξε πιο καθαρά από το lenovo πράγμα που δείχνει ότι το aptx κάνει την διαφορά.
Το cayin δεν το δοκίμασα γιατί α) βαριόμουν β)τι θα κέρδιζα γ)και πιο σημαντικό.... μου το κρύψαμε οι γυναίκες του σπιτιού για να μην τους σπάσω άλλο τα νευρα, που έπαιζα ένα κομμάτι καμμιά τριανταριά φορές το ίδιο και το ίδιο και δεν το αφηνα να τελειώσει και πως το αντεχω να το κάνω αυτό, ενώ αυτές δεν μπορούνε και μια ζωη αυτό κανω,με έχουνε βαρεθει!!!
Έτσι λοιπόν έληξαν την σεμνή αυτή τελετή και με άφησαν με το παράπονο....παίζει το cayin καλύτερα από το samsung???????