BluRay ταινίες στο Hitech!!

Αρχισαμε παλι τα ραδιο αρβυλα...

Ειναι στο αιμα μας φαινεται....

Περιπτερας ρουλζ

(τα περιοδικα δεν κυκλοφορουν Δευτερα αλλα απο Τριτη και μετα)

Σωστός ο Σύριος, και όσο είναι ακόμη στα ράφια, δεν θα έρθει την επόμενη μέρα. Επιστρέφονται τα απούλητα τεύχη μια ή δύο μέρες πρίν έρθουν τα νέα. Ο περιπτεράς ξέρει αν θα έρθει την επόμενη, απο την προιγούμενη το πρωί.

EDIT: Το μπλέ τεύχος του Οκτώβρη ξαναμοιράστηκε ήδη στα μαγαζιά, χωρις ενημέρωση για νέο τεύχος ακόμη.

Last edited:
Μωρε, τους τραβάει στο στρατόπεδο του bluray μήν και πάνε στο hddvd. Ξέρει τι κάνει η sony και λέω πάλι, καλά κάνει. Αλλα αφού το κάνει, ας το κάνει με καθόλου ή πολύ μικρή επιβάρυνση. Όχι όλο το κόστος του προμόσιον-σπρωξίματος στον πελάτη.

Κάτι άλλο που βλέπω, είναι οτι πλέον το συγκεκριμένο περιοδικό έχει τοποθετηθεί καθαρά υπέρ bluray. Αρα σε άρθρα του περι των δυο μορφών hd υλικού ή και κρίσεις συσκευών τους δεν θα με πείθει οτι δεν τα ''γράφει'' μονόπαντα. Αυτό και μόνο θα με κάνει να παρακολουθώ το μέλλον απο αλλού. Εδω μέσα ας πούμε, ακούγονται και οι δύο πλευρές ανοιχτα και όμορφα. Και δεν τα κάνουμε ''πλακάκια'' με κανέναν και ποτέ. Δεν λέω οτι τα κάνουν άλλοι, αλλα για εδω μέσα ξέρω. Για αλλού φοβάμαι. Δεν θα με σπρώξει κανένας εκεί που θέλει. Θα πάω μόνος μου όταν και άμα μου' ρθει.

-bye-

Παντως μεσα στο περιοδικο συγκρινουν την ταινια "300" σε blue ray &
hd dvd και το συμπερασμα ειναι : ακριβως ΙΔΙΑ ποιοτητα εικονας, +1 στο blue ray για τον ασυμπιεστο ηχο PCM που δεν υπαρχει στο hd dvd και +2 στο hd dvd για τα εξτρα του που χρησιμοποιουν πρακτικες που ακομα δεν εφαρμοστει στα blue ray.Ναι υπαρχει μια συμπαθεια για το blue ray (περισσοτερο ειναι νομιζω προσπαθεια να καταλαβουμε πριν την ληξη του πολεμου ποιος θα ειναι ο νικητης και να ταχθουμε στο πλευρο του)απο το εν λογο περιοδικο αλλα η αληθεια γραφεται.Βεβαια συμπαθεια προς το blue ray εχουν δειξει και τα περισσοτερα κινηματογραφικα studios οποτε αυτο που εμεις θελουμε ειναι να ληξη αυτος ο πολεμος οσο το δυνατον ποιο συντομα και να αρχισουμε να το απολαμβανουμε -bye-

Παντως μεσα στο περιοδικο συγκρινουν την ταινια "300" σε blue ray &
hd dvd και το συμπερασμα ειναι : ακριβως ΙΔΙΑ ποιοτητα εικονας, +1 στο blue ray για τον ασυμπιεστο ηχο PCM που δεν υπαρχει στο hd dvd και +2 στο hd dvd για τα εξτρα του που χρησιμοποιουν πρακτικες που ακομα δεν εφαρμοστει στα blue ray.Ναι υπαρχει μια συμπαθεια για το blue ray (περισσοτερο ειναι νομιζω προσπαθεια να καταλαβουμε πριν την ληξη του πολεμου ποιος θα ειναι ο νικητης και να ταχθουμε στο πλευρο του)απο το εν λογο περιοδικο αλλα η αληθεια γραφεται.Βεβαια συμπαθεια προς το blue ray εχουν δειξει και τα περισσοτερα κινηματογραφικα studios οποτε αυτο που εμεις θελουμε ειναι να ληξη αυτος ο πολεμος οσο το δυνατον ποιο συντομα και να αρχισουμε να το απολαμβανουμε -bye-

Άντε γεια σου, αυτό είναι. -bye-

by the way αν μιλατε για δικια αρβυλα σας δινω με pm το τηλεφωνο αρχισυντακτη του περιοδικου μιλατε μαζι του την δευτερα και μετα βλεπουμε αν θα βγει ΤΕΤΑΡΤΗ η οχι αυτο το εχω αναφερει εδω και μια βδομαδα
τωρα το αν θα βγει η οχι δεν θα ειναι πρωτη φορα που μου λενε ανακριβειες
αλλα παλι δεν ειναι το μονο περιοδικο που λενε θα βγει τοτε αλλα δεν βγαινει
τοτε
ισχυει το τεταρτη

το επομενο ποτε κυκλοφορει?

αν υπαρχει καποιος που θελει μονο το περιοδικο του αγοραζω την ταινια με 15-8,5 ευρω= 6,5

Kαι θα χασεις την ευκαιρεια να διαβασεις το κορυφαιο παγκοσμιως περιοδικο "Ηi Tech"? Mεγαλη απωλεια...:bigcry:

:flipout:

ανφορτσιουντλι πηγα σημερα μπας και κατα λαθος βγηκε( αυριο ηταν ναβγει)
και ο φτεριφτερας μου ειπε οτι δεν εχουν μαζεψει ακομα το παλιο
καλη πεμπτη

ανφορτσιουντλι πηγα σημερα μπας και κατα λαθος βγηκε( αυριο ηταν ναβγει)
και ο φτεριφτερας μου ειπε οτι δεν εχουν μαζεψει ακομα το παλιο
καλη πεμπτη

οχι ρε μαμωτο......:bigcry:

φτεριφτερας φτεραρχος αναφτηρας φτεριγα φτερου
καμμια φορα ξεχνιεμαι και γραφω σωστα νομος του μερφυ βλεπεις

Πάντως εαν κρινω από το πόσο εύκολα το περιοδικό ήταν διαθεσιμο σε όλα τα περιπτερα (σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες) πρέπει να ψιλοπάτωσε η προσπάθεια..

Να δούμε τι θα κάνει ο σπόνσορας ...

βλεπω πολυ κλαμα στο τελος
την last time αντι για 20 ο κεντρικος στην ομονεια ειχε μολις 4 κομματια ,ρωταω γιατι
και μου λεει 15 το αλλο με τον τοτο το ξερεις

παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες 15 ευρω ειναι αυτα.......και μην ξεχναμε οτι πολλοι δεν εχουν καν πηγη να μην πω καλα καλα ουτε μεσο.....

οποτε μπορει και να πατωσαν οι πωλησεις..... διοτι σε λιγο με 15 ευρω θα αγοραζεις σκληρο δισκο και ενας θα αγοραζει 30 θα βλεπουν.....

εντελως εμπιστευτικα ο δικος μου περιπτερας που μιλαει μονο με Λαμπρακη μου ειπε....

τερμα το ρεφενε ρεεεεεε και φερε τα 50 ευρω που μου χρωστας που θες και blueray

λαμπρακη λενε και τον ναυαγοσωστη στην πλαζ της βραυβρωνας λετε να εχει σχεση με την εξαφανιση της μοναδικης καρετα καρετα?

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

και ο φτεριφτερας μου ειπε οτι δεν εχουν μαζεψει ακομα το παλιοκαλη πεμπτη

Όχι ρε γαμώτο. Δεν ξεπούλησε?
Πάει το sold out περίπατο.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Μπορεί να αφήσουν το 1ο τεύχος στα περίπτερα 1 μήνα ακόμα, ταυτόχρονα με το 2ο ? εμένα μου ακούγεται λογικό όταν πουλάς μια τέτοια σειρά.