Δεν ειναι ετσι οπως το λες γιατι τα κουτια εκτός οτι εχουνε διαφορα στο παχος εχουνε και στο υψος.
Εχεις καμια προταση για αυτο? :jester:
Δηλαδή εγώ τώρα που αγόρασα και την "ειδική" θήκη πώς πρέπει να αισθάνομαι;![]()
Δηλαδή εγώ τώρα που αγόρασα και την "ειδική" θήκη πώς πρέπει να αισθάνομαι;![]()
Διαφορά στο ύψος δεν έχουν οι 2 θήκες (χοντρή – λεπτή).
Ξαναδες το αλλά δεν έχουνΕγω εχω την εντύπωση ότι έχουνε. Θα το ξαναδώ σήμερα.
Πάντως παιδιά η εικόνα είναι εκπληκτική... Χτές εγκαινίασα το PS3 με αυτό το δισκάκι και παρότι η LCD μου είναι παλαιάς κοπής και λιγων ιντσών (Samsung LE37R72 χωρίς πολλά φρού φρού και αρώματα) έμεινα για πολύ ώρα με το στόμα ανοιχτό (ευτυχώς δεν έχει μύγες αυτή την εποχή)
Extraordinary (που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλάρες )
Το βασικότερο όλων . ¨όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για να έχουμε να γκρινιάζουμε![]()
Όσον αφορά τους αγοραστές της θήκης- κασετίνας, θα τους αποσταλεί χωρίς έξοδα η σωστή θήκη (τύπου Αφρικής) αμέσως μόλις παραλάβουμε από το εργοστάσιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.