BluRay ταινίες στο Hitech!!

Δηλαδή εγώ τώρα που αγόρασα και την "ειδική" θήκη πώς πρέπει να αισθάνομαι;
icon8.gif

Δεν ειναι ετσι οπως το λες γιατι τα κουτια εκτός οτι εχουνε διαφορα στο παχος εχουνε και στο υψος.

Εχεις καμια προταση για αυτο? :jester:

Αμε,
δυο σφηνες !!

Καλά ρε σεις έχετε ξεφύγει τελείως . Τα κουτιά σας φτενέ τώρα ? Λοιπόν όποιος δεν θέλει λεπτότερο κουτί απ το προηγούμενο να μην αγοράσει το περιοδικό . Όποιος επίσης δεν του αρέσει το μπλε χρώμα των κουτιών παρομοίως. Ακόμα και σε αυτούς που αρέσκονται να ξεκολλάν τις κόλες απ το πίσω μέρος του κουτιού να μην το πάρουν αφού τις αφαίρεσαν κι αυτές οι αλήτες .
Πλάκα μας κάνετε
Δε λέω κακός συμβαίνει αυτό αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος . άλλωστε τα έχουμε αναφέρει πολλάκις εδώ μέσα . Είναι ένα εμπορικό προϊόν και όποιος θέλει το αγοράζει.

Εγώ ανα μένω να μου την φέρουν....
Επίσης στο νέο κουτί (τουλάχιστον το δικό μου) το dvd ξεκουμπώνεται από τη θέση του και παίζει μέσα στο κουτί.
Τέλος το ντοκυμαντέρ το είδε κανείς μέχρι τέλους χωρίς να κάνει fast forward και να κατανοήσει όλες τις οικογένεις κοραλιών ; 8-O (Ερ. Τα ακρόπρωρα τι είναι τελικά;;)
Σημειώνεται ότι καρχαρίες δεν είχε (που ως συνήθως έχουν τα ντοκυμαντέρ του είδους), αντε κανά Μάντα το πολύ.

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

icon8.gif

Κατά 5 ευρώ ελαφρύτερος;

Δεν φτάνει που τώρα έχετε θήκη για περισσότερα DVD γκρινιάζετε κιόλλας!!!
Πουθενά δεν σας πιάνουμε!
Εγώ δεν θα το αγοράσω γιατί δεν έχει κόλα. ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΕ ΤΟ ΝΕΦΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΩΡΑ; ΣΤΟΝ Κ***Ο ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΕΝΤΕΡΗΣ???

εγω πηγα σημερα με βεντζινοκολα κολησα το περιοδικο με το dvd και ειπα στον περιπτερα
"θα ερθω αυριο να το παρω"

Διαφορά στο ύψος δεν έχουν οι 2 θήκες (χοντρή – λεπτή).

Καλύτερο και χειρότερο / ακριβότερο / φθηνότερο - δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οι λεπτές απλώς είναι πιο ʽκομψέςʼ και πλέον αυτές χρησιμοποιούνται γενικά.

Και οι 2 είναι διπλές χωρίς αύξηση πάχους.

@ Κώστας:

Ξέρεις ότι είμαι κατά της γκρίνιας αλλά στο θέμα της κασετίνας είναι foul το Hitech. Πουλάει (ναι μόνο 5 Ευρώ αλλά την πουλάει) μία κασετίνα που δεν είναι (πλέον) συμβατή με τα δισκάκια που δίνει (επίσης όχι δωρεάν).

Είναι υποχρεωμένοι λοιπόν να απαντήσουν στο θέμα αυτό (και είμαι περίεργος πως θα το κάνουν αφού πλέον μόνο μία νέα κασετίνα η αλλαγή όλων των θηκών με χοντρές θα λύσει το πρόβλημα).

@ Μπάμπης:

+1

Έχω ποστάρει και στο blog τους (περιμένω approve για δημοσίευση του σχολίου) και αναμένω απάντηση.

Εγω εχω την εντύπωση ότι έχουνε. Θα το ξαναδώ σήμερα.
Ξαναδες το αλλά δεν έχουν :)

(φαντάσου άλλωστε τι παγκόσμια προβλήματα σε παραγωγή, διακίνηση και αποθήκευση - προφανως δεν αναφέρομαι στο Hitech - θα είχαν δημιουργηθεί αν υπήρχαν τέτοιες διαφορές).

Last edited:
Πάντως παιδιά η εικόνα είναι εκπληκτική... Χτές εγκαινίασα το PS3 με αυτό το δισκάκι και παρότι η LCD μου είναι παλαιάς κοπής και λιγων ιντσών (Samsung LE37R72 χωρίς πολλά φρού φρού και αρώματα) έμεινα για πολύ ώρα με το στόμα ανοιχτό (ευτυχώς δεν έχει μύγες αυτή την εποχή :flipout::flipout:)

Extraordinary (που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλάρες )

Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Πάντως παιδιά η εικόνα είναι εκπληκτική... Χτές εγκαινίασα το PS3 με αυτό το δισκάκι και παρότι η LCD μου είναι παλαιάς κοπής και λιγων ιντσών (Samsung LE37R72 χωρίς πολλά φρού φρού και αρώματα) έμεινα για πολύ ώρα με το στόμα ανοιχτό (ευτυχώς δεν έχει μύγες αυτή την εποχή :flipout::flipout:)

Extraordinary (που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλάρες )

Το βασικότερο όλων . ¨όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για να έχουμε να γκρινιάζουμε -bye-

το προηγούμενο bd που τώρα κυκλοφορεί μόνο του είναι σε λεπτή θήκη.

προσωπικά το 2ο μου άρεσε πιο πολύ από το πρώτο ...

icon8.gif

Αισθήματα σιγουριάς γιά τον πρωτοποριακό χαρακτήρα σου ακόμη και εκεί.Δεν κατεβαίνουν έτσι εύκολα τα παράσημα παιδιάαααααα!!!

Re: Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Το βασικότερο όλων . ¨όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για να έχουμε να γκρινιάζουμε -bye-

πες τα γιατι απ οταν αρχισα να διαβαζω το avclub

αρχιζω να λεω: το κοκκινο εδω ειναι πολυ κοκκινο. να κατεβασω λιγο το κονταστ να ρυθμισω μπραιτνεςς να μπω στο ιντερνετ να βρω ρυθμισεις το backlight μηπως ειναι πολυ?

ποσα ΜBps τρανσφερ εχει?

σε τι κωδικοποιηση? εδω μου φαινεται ειδα ενα σπασιμο στην κινηση.

ξεχναμε να απολαυσουμε την εικονα!

Η απάντηση του hitech για την κασετίνα:

Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι οι παιδικές ασθένειες μιας αγοράς που τώρα ξεκινά. Η διαφορά στη θήκη ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη και για μας, μιας και η συμφωνία και οι διαβεβαιώσεις του εργοστασίου ήταν ότι όλες οι θήκες της σειράς θα ήταν ίδιες. Η εξήγηση που πήραμε από το εργοστάσιο είναι ότι υπήρχε παγκόσμια έλλειψη στις διπλές θήκες του πρώτου τύπου και υποχρεωτικά χρησιμοποίησε αυτές που βρήκε. Ταυτόχρονα μας διαβεβαιώνει ότι όλες οι επόμενες θήκες θα είναι σαν και το πρώτο. Όσον αφορά τους αγοραστές της θήκης- κασετίνας, θα τους αποσταλεί χωρίς έξοδα η σωστή θήκη (τύπου Αφρικής) αμέσως μόλις παραλάβουμε από το εργοστάσιο.

Όσον αφορά τους αγοραστές της θήκης- κασετίνας, θα τους αποσταλεί χωρίς έξοδα η σωστή θήκη (τύπου Αφρικής) αμέσως μόλις παραλάβουμε από το εργοστάσιο.

Παρακαλούνται οι λάθος θήκες να επιστραφούν!!! :flipout:

εγω νομιζω οτι να βαζει μπλου-ρεη ενα περιοδικο δεν ειναι λιγο πραγμα,για το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι συμφωνο με το στυλ που εχει απο την αρχη να προωθει τα πιο νεα φορμα κλπ.Το προβλημα ειναι οτι εγω πχ. δεν αγοραζω πρακτικα ποτε σε μονιμη βαση κανενα περιοδικο αλλα καπου -καπου με διασκεδαζει να παρω κανενα τευχος και το ιδιο ισχυει και για το HITECH.
Ωστοσο δεν εχω player και δεν σκοπευω να ασχοληθω με HD ως οτου πιστευω οτι με ενδιαφερει απο πλευρας τιτλων.Ετσι εμενα μου δημιουργουν προβλημα γιατι θελω να παρω το περιοδικο αλλα δεν μ'ενδιαφερει το δισκακι και δεν θελω να πληρωσω αυτη την τιμη.Το θεωρω αυτονοητο οτι επρεπε να διδεται και χωρις το δισκακι.
Νομιζω οτι βιαστηκε το περιοδικο να "δεθει" με το μπλου-ρεη.Τα φορμα ακομα δεν ικανοποιουν πολυ κοσμο πιστευω λογω ακριβειας και λιγων τιτλων.Το θεμα δεν ειναι μονο αν θελει κανεις να αγορασει το HITECH αλλα στην ουσια σου βαζουν το ερωτημα αν θελεις να μπεις στο μπλου-ρεη τωρα και για μενα η απαντηση ως τωρα ηταν "οχι ακομα".