Nikolas_T said:Άκουσα την συμβουλή του doctor-x και βρήκα το LG RH-199H με 250GB σκληρό, HDMI και τιμή 450 ευρώ, εάν ανεβάζει και 1080i ή 720p τότε το βρήκαμε.....Νάσο τι λές?
Νικόλας
Nikolas_T said:Άκουσα την συμβουλή του doctor-x και βρήκα το LG RH-199H με 250GB σκληρό, HDMI και τιμή 450 ευρώ, εάν ανεβάζει και 1080i ή 720p τότε το βρήκαμε.....Νάσο τι λές?
Νικόλας
doctor-x said:Νικόλα,έχω το αδερφάκι του,το 188H.Η μόνη τους διαφορά είναι ο δίσκος (το 188H έχει 160GB).
Εγγυημένα λοιπόν δίνει 576i και 576p από component και 576i-576p-720p-1080i από την HDMI.
Παίζει και .avi αρχεία με ελληνικούς υπότιτλους για όποιον ενδιαφέρεται για mpeg4 αρχεία.
Για ό,τι άλλο σχετικά με το LG ρωτήστε ελεύθερα![]()
doctor-x said:Νικόλα,έχω το αδερφάκι του,το 188H.Η μόνη τους διαφορά είναι ο δίσκος (το 188H έχει 160GB).
Εγγυημένα λοιπόν δίνει 576i και 576p από component και 576i-576p-720p-1080i από την HDMI.
Παίζει και .avi αρχεία με ελληνικούς υπότιτλους για όποιον ενδιαφέρεται για mpeg4 αρχεία.
Για ό,τι άλλο σχετικά με το LG ρωτήστε ελεύθερα![]()
johnyosfp said:Λοιπόν έπειτα από αρκετές μέρες ξαναγράφω σε αυτό το Topic, ο λόγος είναι βέβαια διότι σήμερα παρέλαβα από το κατάστημα το πολυπόθητο Panasonic DMR EH65, οι πρώτες εντυπώσεις άριστες από κάθε άποψη, στιβαρή κατασκευή, ευχρηστία στα menu, ο συντονισμός των καναλιών έγινε αυτόματα και μέσα σε λιγότερα από 2 λεπτά είχα μάθει τις βασικές λειτουργίες της συσκευής. Όσον αφορά τον Design μπορώ να πω ,πως είναι εξίσου εντυπωσιακό και αεροδυναμικό. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι υπέρ το δέον θετικές. Πιστεύω πως άξιζε ο κόπος της αναμονής αν και έχασα τους πρώτους αγώνες του μουντιάλ. βουρ για τα προημιτελικά τώρα.
johnyosfp said:Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Φίλε Νίκολας σχετικά με τους υπότιλους δοκίμασα μερικά DVD που έχω με αρχεία avi και με υπότιτλους σε κωδικοιποίηση ASCII και εμφάνιζε διάφορα σύμβολα, φαντάζομαι πως αν τους μετατρέψω σε unicode δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω με διαφορετικά format υποτίτλων και θα σας πω.
Αντωνης Β said:Μπορείς να μας πεις και για την λειτουργία του σαν player (με σύνδεση hdmi);
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.