Βοήθεια για αγορά Σοβαρών Ηχείων

ειναι επιπεδη η επανω του πλευρα ετσι ωστε η συντροφος να μπορει να ακουμπησει κανα βαζο:flipout:

Τελεια! Ειναι η πρωτη φορα που δυο ζευγαρια ηχειων μπορουν να συνδυαστουν για το τελειο ηχητικο αποτελεσμα:flipout: :flipout:

Η "κασα" απο κατω και το "βαζο" απο πανω:flipout: :flipout:

Αντε και ενα τρισαγιο:flipout: :flipout: :flipout:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ - μα τι γραφω πρωι-πρωι . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

:flipout: :flipout:

Δεν είπα ότι τα magnepan παίζουν μόνο σολο πιάνο, είπα ότι μου έκανε εντύπωση -σημειωτέον τα άκουγα πρώτη φορά- η τρομερή φυσικότητα με την οποία αποδίδουν το σόλο πιάνο, μεταξύ των άλλων. Υπόψιν δεν είναι δικά μου να τα παινέψω, του Κακαλιού είναι.

Μα γραφουμε παραπανω για το θανατηφορο ακουστικο αποτελεσμα, και εσεις ασχολειστε με τα μαγγια? -bye- :grinning-smiley-043

Χαιρετισμους σε ολους, καλημερα και sorry για το off topic!!!

-bye- :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά Σοβαρών Ηχείων

Δεν είπα ότι τα magnepan παίζουν μόνο σολο πιάνο, είπα ότι μου έκανε εντύπωση -σημειωτέον τα άκουγα πρώτη φορά- η τρομερή φυσικότητα με την οποία αποδίδουν το σόλο πιάνο, μεταξύ των άλλων. Υπόψιν δεν είναι δικά μου να τα παινέψω, του Κακαλιού είναι.

τα magnepan παίζουν σχεδόν τα πάντα πολύ καλά , εκτός ίσως από τις μεγάλες ορχήστρες , όπου υπάρχουν πολλά έγχορδα , τόν ήχο των οποίων εμφανίζουν σχετικά λεπτό και δίχως τον αναμενόμενο πλούτο ( εκτός κι αν έκανες κάτι επ' αυτού Κακαλιέ , οπότε περιμένω πρόσκληση - μαζί με τον οδηγό μου ) :flipout:

τα magnepan παίζουν σχεδόν τα πάντα πολύ καλά , εκτός ίσως από τις μεγάλες ορχήστρες , όπου υπάρχουν πολλά έγχορδα , τόν ήχο των οποίων εμφανίζουν σχετικά λεπτό και δίχως τον αναμενόμενο πλούτο ( εκτός κι αν έκανες κάτι επ' αυτού Κακαλιέ , οπότε περιμένω πρόσκληση - μαζί με τον οδηγό μου ) :flipout:

Καλά, για να έρθεις περιμένεις πρόσκληση? Πλάκα με κάνεις? :BDGBGDB55:

Αλλά μη φέρεις γλυκά αυτή τη φορά.

Δε μπορώ τις τυπικούρες.

Καλά, για να έρθεις περιμένεις πρόσκληση? Πλάκα με κάνεις? :BDGBGDB55:

Αλλά μη φέρεις γλυκά αυτή τη φορά.

Δε μπορώ τις τυπικούρες.

μπα δεν θα φέρω γλυκά , κάτι cd μου και βινύλια θα φέρω -bye-

:guitarist:
Αν αυτο καλε μου φιλε εχει υψηλο waf, τοτε τι να πω... μαλλον ζω σε αλλο πλανητη... Θα ελεγα οτι οπτικα μοιαζει με κασα .... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (δεν μιλαω για τα ηχητικα του χαρισματα... εκει μπορει και να ... σκοτωνει):flipout: :flipout: :flipout:

Revo_2.jpg

Περι πλανητη δεν μπορω να σου πω,αλλα πιθανον να σε ξεγελαει οτι δεν προσεξες τις διαστασεις του 43 x 100 x 36cm
1 μετρο υψος ειναι χαμηλοτερο απο τα περισσοτερα βασης που κυκλοφορανε
τωρα περι waf το μονο που μπορω να πω οτι ολες οι γυναικες (και οχι μονο) που το ειχανε δει σπιτι μου το γουσταρανε ,εγω παντως δεν μπορω να μπω στο μυαλο των γυναικων για στο εξηγησω .
Τα εφερνε η exclusive δεν ξερω αν ειναι ακομα η αντιπροσωπεια.
Παντως ανεξαρτητα απο ολα αυτα ειναι πολυ ιδιαιτερη σχεδιαση
ο σχεδιαστης προσπαθησε να αναπαραγει με το ηχειο την συμπεριφορα του μικροφωνου το κατω κομματι εχει δυο 18mm woofer χωρις καθολου κουτι γυρω του μονο το πανι που βλεπετε περιφεριακα,Το πανω κομματι εχει ενα
ομοαξωνικο mid-tweeter,εχει ομως κουτι με οπες στις πισω πλευρες του
ετσι ωστε να συμπριφερεται καρδιοειδως.
Επισης για καλυτερη συμπεριφορα στα χαμηλα το κατω κομματι που εχει τα δυο woofer μετακινειται σε οποιαδηποτε πλευρα ετσι ωστε να βρει κανεις το ιδανικο χαμηλο σε σχεση με το χωρο του.
Παρεπιπτοντως εχεις προσεξει τα ηχεια σου?(περι κασας)

Last edited:
Πάντως παιδιά η παρέα σας μόνο μονότονη δεν είναι.
Σίγουρα το άκουσμα είναι προσωπική υπόθεση, όπως επίσης και τα γούστα μουσικής. Ποιός ακούει Μόνο σόλο πιάνο του Sopin ή του Rachmaninof? Ποιός ακούει Μόνο σόλο κιθάρα του J.hedrix ή του J.Satriani? Μόνο Pavarotti, ή ακόμα Μόνο το Requiem του Mozart? ή μόνο U2 Θα ήταν πολύ ΜΟΝΟΤΟΝΑ!! όλα.
Τα συστήματα που προτείνατε όλα είναι φοβερά κατά την προσωπική για τον καθένα άποψη.
Απλά τα ματσαρίσματα Ενισχυτικών και Ηχείων διαφέρουν.
Αν μπούμε και στο τριπάκι των καλωδίων κάνουμε τους εισαγωγείς να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά! Ψάχνουμε καλώδιο των 200Ε/μ για να συνδέσουμε τα πανάκριβα ηχεία μας και αν έχετε ανοίξει ενισχυτή των 5000Ε και βλέπατε τις μπόρνες WBT να συνδέονται με την έξοδο των τρανζίστορ πάνω στην πλακέτα μα καλώδιο της "σειράς" ? Θα τρελλαινόσασταν ή όχι? .

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά Σοβαρών Ηχείων

...Θα τρελλαινόσασταν ή όχι? .

...εγώ προσωπικά καθόλου...έχουν δει τα ματάκια μου...(για να μην πω και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια μου)...:bang:

Τα sonus faber .Kαι μην πειτε τιποτα οτι δεν εχουν υψηλο waf θα σας καψει ο θεος.
Θα σου ελεγα να ακουσεις και τα μικρα βασης (δεν θυμαμαι το μοντελο)
αν δεν εισαι bass freak .Ta ειχα ακουσει στην εκθεση και μου αρεσαν .(με ΥΒΑ νομιζω)
http://www.sonusfaber.com/index_altri.html

Last edited:
Αν εισαι ευχαριστημενος με την tannoy παρε παλη tannoy.Γυρω στα 4400 κανει το Turnberry SE απο την σηρα prestige το οποιο ειναι οτι καλητερο εχει τυχη να ακουσω (κατα την γνωμη μου παντα) στην κατηγορια αυτη...Ειναι απιστευτο και ηταν και πρωτο το 2002 ως καλητερο hi-end ηχειο...Προσωπικα εχω ξεκηνισει και μαζευω λεφτα για παρτη του...Κλησε ενα demo να το ακουσεις πριν αποφασησεις για κατι αλλο...http://www.tannoy.com/TurnberrySE

Τα sonus faber .Kαι μην πειτε τιποτα οτι δεν εχουν υψηλο waf θα σας καψει ο θεος.
Θα σου ελεγα να ακουσεις και τα μικρα βασης (δεν θυμαμαι το μοντελο)
αν δεν εισαι bass freak .Ta ειχα ακουσει στην εκθεση και μου αρεσαν .(με ΥΒΑ νομιζω)
http://www.sonusfaber.com/index_altri.html

Χρηστο, ηθελα να σπασω λιγο τη μονοτονια και να χαμογελασουμε λιγο. Εννοειται πως παντα υπαρχει απολυτος σεβασμος για τα υπολοιπα μελη!-bye-

Οσο για τα sonus faber σιγουρα πρεπει να εχουν πολυ υψηλο waf! (αν και ποτε δεν ξερεις με τις γυναικες...:flipout:

προσωπικα παντως, στα ματια μου ειναι σαν να βλεπω ferrari :worshippy:

Σορρυ, αλλα εγω αν παρω sonus faber και μου γκρινιαξει η γυναικα μου, θα αλλαξω γυναικα και οχι ηχεια. Για να μη σας πω πως θα καταργησω εντελως τις γυναικες:coool:

Κατα την αποψη μου, τα sonus faber ειναι απο τα κορυφαια ηλεκτοδυναμικα ηχεια της αγορας. Βεβαια δεν εχω ακουσει τα παντα. αλλα απο αυτα που εχω ακουσει τα προτιμω.

Υπάρχει το συναίσθημα, όπως υπάρχει και η ακρίβεια. Ο πιο τέλειος συνδυασμός τους είναι ένα Harbeth, αλλά για να το στήσεις σωστά πρέπει να μην κάνεις ούτε ένα λάθος. Εναλλακτικά, ένας φοβερός συνδυασμός ακρίβειας και συναισθήματος και μάλιστα διαχρονικός είναι τα Tannoy, εν προκειμένω τα Turnberry που κι εγώ τα ζαχαρώνω και τελικά δε θα μου γλιτώσουν. Βλέπετε παίζω με μικρούς λαμπάτους και τα 93dB/34Hz είναι χρήσιμα.
Βρίσκω τους Ιταλούς (όπως και τους Γάλλους) να ρέπουν έντονα προς το συναίσθημα αψηφώντας κατά περίσταση την ακρίβεια, γι'αυτό προτιμώ τους Άγγλους και τους Ιάπωνες. Μιλώντας για Ιάπωνες, έχουν ένα εξαιρετικό ηχείο στα έξι χιλιάρικα, το Pioneer S-1EX, που αξίζει να αναζητήσετε.

Μιλώντας για Ιάπωνες, έχουν ένα εξαιρετικό ηχείο στα έξι χιλιάρικα, το Pioneer S-1EX, που αξίζει να αναζητήσετε.

τα εχεις ακουσει αυτα? ειναι εξώφυλλο στο τελευταιο Stereophile, με την πιο διθυραμβική κριτικη που εχω διαβασει ποτε μου, για ηχεια, σε αυτο το περιοδικο. Υποπτα διθυραμβική θα ελεγα. Παντως, λογικα θα εχουν καπου 9000, εκτος αν εννοεις το πιο μικρο μοντελο τους, το S-2EX, αν δεν κανω λαθος.