Ο ενισχυτής πρέπει να δίνει αρκετό ρεύμα στα ηχεία για να σουλέψουν σωστά. Εγω στην θέση σου θα έπερνα τον μεγαλύτερο NAD γιατί τα ηχεία είναι 120watt
Αudimonitor η σειρά 6χχ είναι πολυκάναλοι. Δεν υπάρχει λόγος να πάει σε πολυκάναλο. Ο RX-797 είναι δυνατός (2x100W).
Βρε παιδιά, τα ηχεία δεν έχουν βατ, πόσες φορές θα το πω; Θα μας διαβάζουν και θα γελάνε!
Για να μην καταλαβαινεις διαφορα στον ηχο ενος bluesky και ενος καλου cd σημαινει οτι καποιος ειναι ο αδυναμος κρικος στην αλυσιδα. Ή τα ηχεια ή ο ενισχυτης ή τα καλωδια. Εγω στο συστημα μου μολις βαλω το dvd phillips και το cd AMC ακομα και το pioneer cd-r καθενα εχει το δικο του χαρακτηρα. Ακομα και η γυναικα μου καταλαβαινει τις διαφορες!
Οι εποχες εχουν αλλαξει στα ψηφιακα. Ενα λιγο ψαγμενο player σαν το Blue Sky, .... με ενα μονο τσιπακι κοντραρει players πολυ ακριβοτερα ....
Δε λεω οτι ειναι το ιδιο, αλλα ...Η χρηματικη διαφορα ειναι χαοτικη, η ηχητικη το αντιθετο. Προσωπικα, τη χρηματικη αυτη διαφορα θα προτιμουσα να την εδινα σε ενα ζευγαρι ηχειων παρα σε ψηφιακη πηγη.
ολα αυτα που γραφετε αμφοτεροι ειναι αρκετα σωστα ,ομως εδω θελω να προσθεσω και την γνωμη μου οσον αφορα το θεμα της πηγης γενικοτερα και ειδικοτερα εδω του ψηφιακου μεσου, ο ρολος της πηγης κατ'εμε ειναι πολυ περισσοτερο κρισιμος απο οτι φαινεται ,μια πηγη εστω ψηφιακη μπορει και πρεπει να προσφερει ´,αναλυτικοτητα-ομαλα δυναμικα-καλη αναγνωστικοτητα-σωστο διαχωρισμο-μεταβατικα !!!!! (ιδιως αυτα τα κρεσεντα και οι αποτομες μεταβολες των δυναμικων) ,παρ'ολο λοιπον που συμφωνω εν μερει με το <προτζεκτ bluesky> εως ενα σημειο ,ενα ποσοστο ας πουμε 70-80% ,δεν μπορω να μην προσθεσω οτι αυτο το υπολοιπο 20% ειναι αυτο που θα κανει την διαφορα ,και σας βεβαιω οτι αυτη την διαφορα εγω προσωπικα θα την καταλαβω (κατι jitter κατι περιεργα γενικα με τον χρονισμο κατι ασαφειες στα περιγραμματα ιδιως αυτο που παλαιωτερα λεγαμε σαν ο<μαλλινος ηχος> ,Δε μπορω να πω οτι εχεις λιγοτερο απο απολυτο δικιο σε ολα αυτα.
Πλην ομως καμια φορα, για να πας λιιιγο παραπανω εισαι διατεθημενος να πληρωσεις πολυ παραπανω.
ολα αυτα που γραφετε αμφοτεροι ειναι αρκετα σωστα ,ομως εδω θελω να προσθεσω και την γνωμη μου οσον αφορα το θεμα της πηγης γενικοτερα και ειδικοτερα εδω του ψηφιακου μεσου, ο ρολος της πηγης κατ'εμε ειναι πολυ περισσοτερο κρισιμος απο οτι φαινεται ,μια πηγη εστω ψηφιακη μπορει και πρεπει να προσφερει ´,αναλυτικοτητα-ομαλα δυναμικα-καλη αναγνωστικοτητα-σωστο διαχωρισμο-μεταβατικα !!!!! (ιδιως αυτα τα κρεσεντα και οι αποτομες μεταβολες των δυναμικων) ,παρ'ολο λοιπον που συμφωνω εν μερει με το <προτζεκτ bluesky> εως ενα σημειο ,ενα ποσοστο ας πουμε 70-80% ,δεν μπορω να μην προσθεσω οτι αυτο το υπολοιπο 20% ειναι αυτο που θα κανει την διαφορα ,και σας βεβαιω οτι αυτη την διαφορα εγω προσωπικα θα την καταλαβω (κατι jitter κατι περιεργα γενικα με τον χρονισμο κατι ασαφειες στα περιγραμματα ιδιως αυτο που παλαιωτερα λεγαμε σαν ο<μαλλινος ηχος> ,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.