Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Η γριά της παρέας (tk75) έχει την ιδανική ισορροπία throw & Flood, έχει battery holder που δέχεται protected & unprotected, δέχεται προέκταση, έχει πολύ καλή κατασκευή, καλο ζύγισμα, μέτριο μέγεθος (ο tm16 νομίζω είναι μεγαλύτερος). Έχει σπείρωμα για ιμάντα και stainless bezel.
Με resistors stacking φτάνει τα 4+ σε κάθε xml2 και η θερμοκρασία σου να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Το μείον είναι το vf των xml2 σε σχέση με τα xpl, η απουσία ελέγχου θερμοκρασίας & voltage monitor και το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος εξαιτίας του battery holder.
Αυτά τα λίγα, στη διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Έχω τον TK61 & τον TK75.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου ο jetbeam T6, BTU shocker, nitecore TM16 και ένα κάρο ημιαιμοι.
Στα $99 είναι έγκλημα να μην το αγορασει κάποιος.
Το βέβαιο είναι ότι σύντομα θα υπάρξει έκδοση του με xpl hi ή xml3.
Ίσως έτσι εξηγείται και η χαμηλή τιμή μου. Αυτά βέβαια φτιάχνουν;-)

Λεω να τον χτυπησω για mod με xhp35...

Τι λετε?

Δύσκολο απο 8.4v να πας στα 12v.
Για xhp50 & 70 είναι εύκολο.

Η γριά της παρέας (tk75) έχει την ιδανική ισορροπία throw & Flood, έχει battery holder που δέχεται protected & unprotected, δέχεται προέκταση, έχει πολύ καλή κατασκευή, καλο ζύγισμα, μέτριο μέγεθος (ο tm16 νομίζω είναι μεγαλύτερος). Έχει σπείρωμα για ιμάντα και stainless bezel.
Με resistors stacking φτάνει τα 4+ σε κάθε xml2 και η θερμοκρασία σου να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Το μείον είναι το vf των xml2 σε σχέση με τα xpl, η απουσία ελέγχου θερμοκρασίας & voltage monitor και το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος εξαιτίας του battery holder.
Αυτά τα λίγα, στη διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Με resistors stacking φτάνει τα 4+ σε κάθε xml2 και η θερμοκρασία σου να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα?????

λιγο πιο... λιανα, για εμας τους ασχετους?

Ναι. Την έφτασα στα 0.0145 ohm από 0.025

καλησπερα παιδια...αναρρωτιεμαι, εαν αξιζει ενα upgρade μεταξυ του ΤΚ75 με εναν LD75C.
Tι λετε? εχει κανενας σας τον LD75C να μας πει εντυπωσεις?
[h=1][/h]
Υ.γ: να βαλω στο παιχνιδι και εναν <διαστημικο> Fenix TK76?

Last edited:

καλημερα σε ολους
θα ηθελα να κανω αγορα φακων και ηθελα την βοηθεια σας

ψαχνω για 2τεμαχια φακων κεφαλης με καλη δυναμη - αυτονομια και οσο ειναι εφικτο να μην εχουν πολυ βαρος.
επισης 2τεμαχια φακων χειρος με καλη δυναμη,να εχουν zoom και να περνουν μπαταριες 18650,εδω δεν εχω θεμα βαρους/ογκου κτλ.
τα τεμαχια ειναι 4,τα χρηματα ειναι λιγα οποτε μιλαμε για οικονομικους φακους.

τι επιλογες εχω σε μοντελα φακων και απο πια καταστηματα που να εχεται ψωνισει χωρις προβληματα και καθυστερησεις?
επισης κατι βασικο,η αγορα αν γινεται με πιστωτικη γιατι δεν εχω paypal.
ευχαριστω

Χειρος , πας σε Convoy S2+ που παιζουν στα 10 απο gearbest . Μην πας σε zoom. Οι καλοι zoom ειναι στα 20-25 ευρω .

Σε κεφαλης δεν εχω κατι στο μυαλό μου , ισως καποιο αλλο μελος ξερει.

για χειρος εκει ειναι τα χρηματα ανα τεμ γυρω στα 20-25 ευρω,αν εχετε και αλλες προτασεις δωστε φωτα παιδια.

καλημερα σε ολους
θα ηθελα να κανω αγορα φακων και ηθελα την βοηθεια σας

ψαχνω για 2τεμαχια φακων κεφαλης με καλη δυναμη - αυτονομια και οσο ειναι εφικτο να μην εχουν πολυ βαρος.
επισης 2τεμαχια φακων χειρος με καλη δυναμη,να εχουν zoom και να περνουν μπαταριες 18650,εδω δεν εχω θεμα βαρους/ογκου κτλ.
τα τεμαχια ειναι 4,τα χρηματα ειναι λιγα οποτε μιλαμε για οικονομικους φακους.

τι επιλογες εχω σε μοντελα φακων και απο πια καταστηματα που να εχεται ψωνισει χωρις προβληματα και καθυστερησεις?
επισης κατι βασικο,η αγορα αν γινεται με πιστωτικη γιατι δεν εχω paypal.
ευχαριστω
A. Σε προσφορα και με μπαταρια (φακος με μεγαλη διαχυση φωτος) http://www.banggood.com/BLF-A6-XPL-...0-30Q-Battery-p-1088818.html?rmmds=flashdeals
Β. φακος με πιο συγκεντρωμενη δεσμη για καλυψη μεγαλυτερης αποστασης http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_449755.html?wid=21

Αν ανεβουμε λιγο σε μεγεθος, υπαρχει σε καλη τιμη ο convoy c8 http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_102103.html?wid=21

μπαταριες χωριστα http://www.gearbest.com/batteries/pp_189833.html
φορτιστης http://www.gearbest.com/chargers/pp_424662.html

Για φακο κεφαλης ριξε μια ματια στο αντιστοιχο θεμα...!

Και ο zoom που ανεφερα ειναι ο Brinyte B158 xp-l hi , υπαρχει και εκπτωτικο κουπονι αν θυμαμαι καλα.

φιλοι μετα που ειδα μερικα review στο youtube παρατηρησα οτι η ζοομ φακοι σε μακρινη αποσταση δεν φωτιζουν καθολου περιμετρικα παρα μονο στο κεντρο.κατι τετοιο δεν θα το ηθελα οποτε παω για φακο χωρις ζοομ,αλλα με μεγαλη διαχυση φωτος οπως αναφερθηκε ενα μοντελο παραπανω.

δες το τοπικ που ανοιξα παλιοτερα εμ το θεμα....που αποδεικνυω οτι ειναι λιγο απατη

δες το τοπικ που ανοιξα παλιοτερα εμ το θεμα....που αποδεικνυω οτι ειναι λιγο απατη

Μπορεις να βαλεις το link ?

Απάτη τι εννοεις ακριβως ?

το διαβασα,οντως η ζουμ εχουν θεμα στα μακρινα..
απο gearbest τι επιλογες εχω σε φακο με μεγαλη διαχυση φωτος?