Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Αναλογως πως το εννοεις ...

Στο περιβαλλον το NW βοηθαει να δεις κατι καλυτερα , σε πολλες περιπτωσεις.

Καλημερα. Ναι, στα βιντεακια φενεται οτι δεν σε τυφλωνει τοσο πολυ, και βλεπεις καλυτερα....

καλησπερα και ...παλι παιδια...
λοιπον....αναποφασιστος εδω:furious3: οπως σας εχω πει, εχω εναν nitecore EC4S,καλος φακος, arketa flood, αλλα πανω απο 40+ μετρα, χανει την δυναμη του..
θελω και εναν κατι <μεσαιο> δηλ: και μεσαιο throw(μεχρι 100+ μετρα?) και flood οσο γινεται...
εχω δει καποιους με εκπτωση...
1) convoy L6. Value for money, αλλα λιγο...μεγαλος...τον εχω ομως παντα υποψην σανωσχεση αποδοσης/τιμης...
2) Fenix TK75 4000L
3) Nitecore TM06
4)Thrunite TX35
5)Acebeam K40M
Ολοι εχουν τιμη 100+ λιγο παραπανω...εχω 4 NCR18650B protected, θα παρω και αλλες 2/4
Βεβαια εχουν και διαφορετικα led...
τι λετε? εχετε καποιους απο τους παραπανω φακους?
Εσεις τι θα επιλεγατε?

Υ,γ: σε καποια βιντεακια που βλεπω με τον nitecore ES4S(που εχω και εγω) φενεται οτι εχει αρκετα καλο φωτισμο σε αρκετα μετα αποσταση...ο δικος μου, πανω απο 40/50 μετρα χανει πολυ την δυναμη του....δεν ξερω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλησπερα και ...παλι παιδια...
λοιπον....αναποφασιστος εδω:furious3: οπως σας εχω πει, εχω εναν nitecore EC4S,καλος φακος, arketa flood, αλλα πανω απο 40+ μετρα, χανει την δυναμη του..
θελω και εναν κατι <μεσαιο> δηλ: και μεσαιο throw(μεχρι 100+ μετρα?) και flood οσο γινεται...
εχω δει καποιους με εκπτωση...
1) convoy L6. Value for money, αλλα λιγο...μεγαλος...τον εχω ομως παντα υποψην σανωσχεση αποδοσης/τιμης...
2) Fenix TK75 4000L
3) Nitecore TM06
4)Thrunite TX35
5)Acebeam K40M
Ολοι εχουν τιμη 100+ λιγο παραπανω...εχω 4 NCR18650B protected, θα παρω και αλλες 2/4
Βεβαια εχουν και διαφορετικα led...
τι λετε? εχετε καποιους απο τους παραπανω φακους?
Εσεις τι θα επιλεγατε?

Υ,γ: σε καποια βιντεακια που βλεπω με τον nitecore ES4S(που εχω και εγω) φενεται οτι εχει αρκετα καλο φωτισμο σε αρκετα μετα αποσταση...ο δικος μου, πανω απο 40/50 μετρα χανει πολυ την δυναμη του....δεν ξερω...
Y.γ(Ν.2): για τον convoy,εννοω μεγαλος σε μηκος...

Ο δικός μου EC4S δεν μπορώ να πω ότι μετά από 40 μέτρα χάνει την δύναμη του. Συγκρινοντας τον με τον mh20, θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο δυνατός ο EC4S.

Δεν ξερω...μηπως φταιει το led? μηπως οι μπαταριες? τι να πω....

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Τον Fenix TK75, κάπου παίζει προσφορά στα $99

Ντενη τα εχουμε ξαναπει, αν δεν σε ενοχλει το παχος του φακου οσων αφορα το κρατημα τοτε παιρνεις τον τκ75..ή εναν παρομοιο χονδουλικο πχ Noctigon Meteor M43 ή τον αντιστοιχο Manker MK34.
Εγω πχ τον skyray σταματησα να τον χρησιμοποιω...πολυ αβολος στο κρατημα..

Ηλια ο SRK ειναι με ραφακι βιδωτο κατω απο τα led ?
Τι εννοεις ραφακι βιδωτο? Βασικα δεν τον εχω πειραξει καθολου, ουτε τον εχω ανοιξει..
ειναι παντως με xml2 και πολυ κοντα στα 2000 λουμενς.

Kαλησπερα παιδια.φορτησα την prepaid... θα αγορασω τον <χοντρουλικο> fenix tk75 στα 90 ευρω...μπορει καποιος κατοχος( η καποιος που ξερει) εαν χωρανε οι panasonic NCR18650 3400 mAh στο spacer?
Eυχαριστω.

Kαλησπερα παιδια.φορτησα την prepaid... θα αγορασω τον <χοντρουλικο> fenix tk75 στα 90 ευρω...μπορει καποιος κατοχος( η καποιος που ξερει) εαν χωρανε οι panasonic NCR18650 3400 mAh στο spacer?
Eυχαριστω.

Eχω τον φακο αυτο και οι συγκεκριμενες μπαταριες, που επισης εχω, χωρανε και σε αυτον και στο spacer.

Ο φακος ειναι καταπληκτικος απο ολες τις αποψεις, και η τιμη που τον βρηκες...το ιδιο!!

Με το καλο να ερθει Ντενη, να μας πεις τις εντυπωσεις σου!

Σας ευχαριστω παιδια...οι τιμη που εχει εδω ελλαδα ειναι στα 190+ ευρω !!!
Οταν με το καλο ερθει, θα σας πω εντυπωσεις...

Eχω τον φακο αυτο και οι συγκεκριμενες μπαταριες, που επισης εχω, χωρανε και σε αυτον και στο spacer.

Ο φακος ειναι καταπληκτικος απο ολες τις αποψεις, και η τιμη που τον βρηκες...το ιδιο!!

Μηπως εχεις δοκιμασει να ξεβιδωσεις το bezel να μας πεις αν ειναι κολλημενο ή οχι ?

Είναι κολλημένο με κόκκινη σπειρόκολα.
Με λίγο ζέσταμα ξεβιδώνει.

Έχω τον TK61 & τον TK75.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου ο jetbeam T6, BTU shocker, nitecore TM16 και ένα κάρο ημιαιμοι.
Στα $99 είναι έγκλημα να μην το αγορασει κάποιος.
Το βέβαιο είναι ότι σύντομα θα υπάρξει έκδοση του με xpl hi ή xml3.
Ίσως έτσι εξηγείται και η χαμηλή τιμή μου. Αυτά βέβαια φτιάχνουν;-)

Τωρα γυρισα σπιτι απο την δουλεια, και τον χτυπησα:twoguns:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πες μας εντυπωσεις του ΤΚ75 σε συνγκριση με τον TK61&TM16&Jetbeam T6:ears: