Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Επίσης βλέπω σε κάπως μεγαλύτερη τιμή (σε προσφορά πάντα) τους Nitecore HC60 και Imalent HR20 (μαζί με μπαταρία), καθώς επίσης πολλούς άλλους.
To επόμενο διήμερο θα χει κι άλλες προσφορές...κι έχω χάσει ήδη τη μπάλα. :shot:

ΥΓ: Όλα οκ με m4dm4x. Μίλησα μαζί του στο BLF.

η μπαατρια ειναι μια χαρα...κοιτα το πως λειτουργουν οι φακοι οσο περιμενεις να βγουν σε προσφορα.
νομιζω αυτο το αμγαζι δεν στελνει Nitecore στην Ελλαδα

Απάντηση: Re: Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Φορτιστή έχω τον Opus 3100 v2.2

Αφού έχεις ήδη φορτιστή, σε παίρνει να πάρεις μια 4άδα μπαταριες, ισως και 2 φακούς απ αυτούς που αναφέρθηκαν ήδη (και από εσενα) και 2 "βάσεις" για τιμόνι/καρότσι και πάλι να είσαι πολύ χαμηλότερα από το budget που έδωσες (max 100 )
O Imalent HR20 προφανώς είναι καλύτερος από τον SkilHunt, αν βρεις και ένα εκτπωτικό κουπόνι, θα είσαι σουπερ με κεφαλης (αν και πολλοι λέμε-λένε, οτι η λύση με 18650 για φακό κεφαλής θέλει εξέταση...)
Για κύριο φακό ποδηλάτου, δες και τον Zanflare F1 ή και τον BLF A6 - αμφότεροι οικονομικοί και αρκετά flood για την χρήση που κουβεντιάζουμε
Και ο Astrolux S42 επίσης (κοντά στα $25) ειναι super flood και "παιχνιδιάρικος", οχι όμως στην high σκαλα, ζεσταίνεται πολύ!

Last edited:
η μπαατρια ειναι μια χαρα...κοιτα το πως λειτουργουν οι φακοι οσο περιμενεις να βγουν σε προσφορα.
νομιζω αυτο το αμγαζι δεν στελνει Nitecore στην Ελλαδα

Πίστεψέ με έχω λιώσει να παρακολουθώ παρουσιάσεις και βίντεο. Έτσι όπως το πάτε θα με κάψετε και θα πάρω κάποιον BLF GT για all around χρήση. :flipout:
Όντως έχεις δίκιο για τους Nitecore και το εν λόγω μαγαζί, αλλά για καλή μου τύχη μπορώ να το παραγγείλω μέσω γνωστού.

Αφού έχεις ήδη φορτιστή, σε παίρνει να πάρεις μια 4άδα μπαταριες, ισως και 2 φακούς απ αυτούς που αναφέρθηκαν ήδη (και από εσενα) και 2 "βάσεις" για τιμόνι/καρότσι και πάλι να είσαι πολύ χαμηλότερα από το budget που έδωσες (max 100 )
O Imalent HR20 προφανώς είναι καλύτερος από τον SkilHunt, αν βρεις και ένα εκτπωτικό κουπόνι, θα είσαι σουπερ με κεφαλης (αν και πολλοι λέμε-λένε, οτι η λύση με 18650 για φακό κεφαλής θέλει εξέταση...)
Για κύριο φακό ποδηλάτου, δες και τον Zanflare F1 ή και τον BLF A6 - αμφότεροι οικονομικοί και αρκετά flood για την χρήση που κουβεντιάζουμε
Και ο Astrolux S42 επίσης (κοντά στα $25) ειναι super flood και "παιχνιδιάρικος", οχι όμως στην high σκαλα, ζεσταίνεται πολύ!

Όλα είναι υπό σκέψη. Για τον Imalent HR20 διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις σε κάποια θεματάκια που διάβασα (βέβαια να μου πείς ποιός δεν έχει).
Τις καλύτερες εντυπώσεις μου αφήνουν οι Zebralight, αλλά πλέον πάμε σε άλλες τιμές και το θεωρώ υπερβολή για τη χρήση που θα κάνω.
Για 18650 και φακό κεφαλής ίσως έχετε δίκιο, αλλά για περιστασιακή χρήση δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα.
Zanflare F1 μάλλον όχι (αν και σε πολύ προσιτή τιμή ανα περόδους). BLF A6 ενδεχομένως. Astrolux S42 δεν έχω κοιτάξει καν, οπότε μπαίνει στην σειρά για τσεκάρισμα.
Φυσικά όλα αυτά με τη δική μου (άπειρη) σκέψη και με κριτήριο σχόλια και παρουσιάσεις που βρίσκω στο ιντερνετ.
Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι πως μέχρι να "αποκτήσω" γνώση θα περάσει καιρός και θα θελα κάποιον μέχρι το Γενάρη.

Ευχαριστώ θερμά όλους σας για τη βοήθεια. Δε θα θελα να χαλάσω άλλο το θέμα αυτό, αφού ουσιαστικά δε βάζω κάποια προσφορά.
Όταν αποφασίσω θα ενημερώσω με μήνυμα όπως και να χει. :a0210:

EDIT: Βέβαια τώρα είδα πως δε γράφουμε στις προσφορές, αλλά βοήθεια-προτάσεις. Πάει το καψα..:devil-smiley-029:

Last edited:
Υπαρχουν πολλες επιλογες οπως καταλαβες!!! Το θεμα ειναι να κανεις την αρχη! Αν "καεις" :drool1:με τις πρωτες παραλαβες, θα συνεχισεις το "καψιμο" παραγγελνωντας κι αλλα!!!:violent-smiley-030: χαχα

Καλη αρχη λοιπον!

Χαχα...μάλλον το κάψιμο ξεκίνησε πριν καν παραλάβω. :afro:
Έχω καταλήξει στα εξής (φυσικά για διαφορετική χρήση):
1. BLF Q8
2. Emisar D4 (nichia 219c)
3. Nitecore HC60

Έχω ήδη παραγγείλει 8 μπαταρίες INR18650 - 30Q κι είναι καθ'οδόν.
Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη και μάλλον ΣΚ θα παραγγείλω και τους παραπάνω.
Όποια αντιπρόταση καλοδεχούμενη.

Δεν μου γεμισει το ματι ο imalent hr20 . Εγω παλι θα επελεγα Skillhunt h03 αντι για τον Nitecore hc60 , δεν λεω , απαιχτος φυσικα ο Nitecore , αλλα εχω τον H03 και μεχρι τωρα εχει βγει σκυλι ...

Το μόνο που με χαλάει στον συγκεκριμένο είναι κάποια παράπονα που διάβασα πως δεν είναι τόσο "δυνατή" η σύνδεση με το Headband και μπορεί να πέσει.
Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα; Αυτό είναι βασικό για μένα, καθώς ο συγκεκριμένος θα είναι καθαρά φακός κεφαλής. Επίσης σε περίπτωση προτίμησής του Skillhunt, μήπως να κοιτούσα τον H03F;

Ήμουν σίγουρος πως σε κάποιον θα μου αλλάζατε γνώμη.. :P
Ομολογώ πως η περίπτωση του φακού κεφαλής με δυσκολεύει περισσότερο από τις άλλες που έχω περισσότερες επιλογές.

Το μόνο που με χαλάει στον συγκεκριμένο είναι κάποια παράπονα που διάβασα πως δεν είναι τόσο "δυνατή" η σύνδεση με το Headband και μπορεί να πέσει.
Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα;

Ισα ισα δεν περιστρεφεται καν χωρις να το θες . Αν βγαζεις το φακο απο το headband 5 φορες τη μερα τι να σου πω ...

Παιρνεις για αρχη τον imalent και μετα απο λιγο τον skil...:tongue:

Χαχα...και μετα παιζω φωτομαχιες! Ενας αρκει θαρρω...

Ισα ισα δεν περιστρεφεται καν χωρις να το θες . Αν βγαζεις το φακο απο το headband 5 φορες τη μερα τι να σου πω ...

Θα ασπαστω τη γνωμη σου και θα προτιμησω τον H03F τοτε. :)

Απάντηση: Re: Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Χαχα...και μετα παιζω φωτομαχιες! Ενας αρκει θαρρω...

Θα ασπαστω τη γνωμη σου και θα προτιμησω τον H03F τοτε. :)

Έχω και γω τον Skillhunt, τον οποίο τον χρησιμοποιώ περισσότερο χωρίς το headband και λιγότερο σαν κεφαλής. Πίστεψέ με είναι λίγο μπελάς να το βγάλω από το διπλό ελαστικό που το συγκρατεί. Θα προτιμούσα δηλαδή να μην ήταν τόσο σφιχτό. Για να βγει μόνο του, ούτε με σφαίρες!

Μόνο σε banggood και ali. Βέβαια να πώς την αλήθεια δεν ξέρω αν αξίζει τόσο η διαφορά τιμής με τον H03.
Θα αποφασίσω το ΣΚ σχετικά με αυτόν που θα χω περισσότερο χρόνο.

Τελικά άλλαξα(για άλλη μια φορά) γνώμη και αγόρασα τον Nitecore HC33. Ψυχρό φώς, αλλά θεωρώ πως θα με βοηθήσει για τη χρήση που το θέλω, καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι εκτός κεφαλής (1800lm, Cree XHP35 HD LED).
Μόνο ένας δυνατός flooder μου έμεινε και μάλλον κλίνω στον BLF Q8. Μ'αρέσει κι ο ASTROLUX MF-01 βέβαια..:AFADF0:

O Q8 ειναι διαμαντι! Και γω τον λιγουρευομαι...με κραταει που εχω τον convoy l6 o οποιος ειναι επισης φανταστικος...