O pd35 είναι πολύ καλός. Ενα μειονεκτημά του είναι ότι δε στεκεται όρθιος στην ουρά του. Χωράει τις protected οριακά βέβαια. Βλέπω ότι τις έχει σε διαθεσιμότητα. Αν έχεις πολύμετρο θα σου έλεγα να πάρεις τις unprotected και να τις φορτίζεις όταν πανε καντα στα 3,5volt. Τωρα έχω παραγγείλει αυτές αυτές εδώ και τις περιμένω. Flat top δεν το έχω μπροστά μου και δεν μπορώ να σου πω αν κανουν.
Για τον P12 δεν τον έχω οπότε δεν μπορώ να σου πώ. Απότι φαινεται αυτός μπορεί να σταθεί στην ουρά του. Το κλιπ του οπως φαίνεται είναι σαν τους υπόλοιπυς nitecore οπότε αν στηριχτείς σε αυτό θα τον χάσεις.
Θεωρω πψς ειναι ο καλυτερος all round.. Μπολικο φως με απλη ΑΑ και ακομα περισσοτερο με Λιθιου ΑΑ... Σουπερ ποιοτητα κατασκευης, και πολυ βολικο μεγεθος και για τσεπη και για τσαντακι και για παντου.. Θεωρω παρα πολυ βολικο ο φακος μου που τον θελω για all rounder να παιρνει μπαταριες ΑΑ η εστω ΑΑΑ γιατι μπορεις πανευκολα να χεις πληθωρα μπαταριων και να μη ξεμεινεις ποτε..Επίσης για τον Zebra light εννοείται πολύ καλός φακός , αλλά έχω ένα μικρό θέμα με το σχέδιο !!! Αλήθεια από που τον έχετε αγοράσει ???
Ο pd35 είναι πιο flood
Ο pd35 είναι πιο flood
Πως γινεται αυτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.