Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Τον γλυκοκοιτάζω κι εγώ.
Το banggood δεν τον έχει ακόμα. Μάλλον από hk equipment.

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Καλημέρα στους φακο-ειδικούς! Μόλις παρέλαβα τον Nitecore D2 από Banggood και θα ήθελα την πρότασή σας για έναν φακό που να δέχεται μία 18650. Θέλω να τον χρησιμοποιώ κυρίως για ψάρεμα από ακτή, οπότε θα μ' ενδιέφερε:
1) να έχει πλατιά δέσμη στο 1-1,5μ, ώστε να περπατάει κανείς με άνεση μέσα από τσουκνίδες κλπ
2) να έχει μια κάποια αδιαβροχοποίηση (1μ βάθος ας πούμε)
3) μια κάποια αντοχή στις πτώσεις (σε χαλικάκι παραλίας προφανώς)
4) να μπορεί να ρυθμιστεί η έντασή του (χρειάζεται ελάχιστο φως για να δολώσει κανείς)
5) το strobe δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλοδεχούμενο
6) επίσης θα ήταν καλό να δέχεται difuser (αν υπάρχει στη συσκευασία ακόμα καλύτερα)
7) να διαθέτει κλιψάκι ή/και λουράκι για προσάρτηση σε γιλέκο

Για τιμή δεν ξέρω που να βάλω τον πήχη, θα εξαρτηθεί από το πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς όλα (ή τα περισσότερα από) τα παραπάνω. Βάζω ένα 30άρι σαν μπούσουλα και βλέπουμε!

Επίσης επειδή θα είναι η πρώτη μου επαφή με 18650 θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό ζευγάρι για να κάνω την αρχή.

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Olight S20 (L2), πχ from ebay
ΑΠό τον πωλητή που θα αγοράσεις φακό, πάρε τα diffuser που χρειάζεσαι καθώς και ένα ζευγάρι Panasonic (protected) 18650, σε 3100 ή 3400 mAh

γεια σας!!

φιλος ψαχνει φακο για ποδηλατο κυριως,το πολυ στα 20-30 ευρω.

το βασικο ειναι να ειναι επαναφορτιζομενος ,να περιεχει δηλαδη το φορτιστη μεσα στη συσκευασια μαζι με μπαταρια κτλ...

υπαρχει καμια προταση??

μια γρηγορη ματια ειδα αυτους,τι λετε?

http://www.banggood.com/Dipper-BD01...00LM-18650-26650-LED-Flashlight-p-929129.html

http://www.banggood.com/Dipper-BD03-Cree-XML2-3Mode-1000LM-18650-LED-Flashlight-p-929130.html

προσωπικα δεν βλεπω κανενα οφελος στον φακο με ενσωματωμενη φορτιση....το θεωρω απολιθωμα αλλων εποχων...
εισαι δεσμευμενος στο συστηα φορτισης και καποιες φορες στην πολυ ειδικη μπαταρια.
Ακομα και τις φορες που θα εχεις φορεα, οπως στους 2 παραπανω φακους, οι ανταλλακτικες μπαταριες παλι ανεξαρτητες θα ειναι.
Χωρια που υπαρχει σοβαρο ζητημα με την παραμονη αυτων των μπαταριων υπο συνεχη κατασταση φορτισης

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Olight S20 (L2), πχ from ebay
ΑΠό τον πωλητή που θα αγοράσεις φακό, πάρε τα diffuser που χρειάζεσαι καθώς και ένα ζευγάρι Panasonic (protected) 18650, σε 3100 ή 3400 mAh

Thrunite TN12 στα ~45 δολάρια: http://www.thrunite.com/thrunite-tn12-2014/
Αν σου φαίνονται πολλά μπορείς να πάρεις έναν Solarforce L2T + XM-L2 dropin γύρω στα ~35 δολάρια!

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Ο Thrunite μου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός! Μπαταρίες να φανταστώ από Fasttech και DX ή έχετε κάποιο φτηνότερο;

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Ο Thrunite μου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός! Μπαταρίες να φανταστώ από Fasttech και DX ή έχετε κάποιο φτηνότερο;

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Thrunite+TN12&_sop=15

Διαλέγεις έναν από τους 4 πρώτους, του κάνεις προσφορά και τον παίρνεις.

Μπαταρίες από http://www.banggood.com/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Thrunite+TN12&_sop=15

Διαλέγεις έναν από τους 4 πρώτους, του κάνεις προσφορά και τον παίρνεις.

Μπαταρίες από http://www.banggood.com/

Ευχαριστώ! Το banggood το έψαξα πρώτο πρώτο για τις μπαταρίες, αλλά έχει unprotected μόνο.

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Καλημέρα στους φακο-ειδικούς! Μόλις παρέλαβα τον Nitecore D2 από Banggood και θα ήθελα την πρότασή σας για έναν φακό που να δέχεται μία 18650. Θέλω να τον χρησιμοποιώ κυρίως για ψάρεμα από ακτή, οπότε θα μ' ενδιέφερε:
1) να έχει πλατιά δέσμη στο 1-1,5μ, ώστε να περπατάει κανείς με άνεση μέσα από τσουκνίδες κλπ
2) να έχει μια κάποια αδιαβροχοποίηση (1μ βάθος ας πούμε)
3) μια κάποια αντοχή στις πτώσεις (σε χαλικάκι παραλίας προφανώς)
4) να μπορεί να ρυθμιστεί η έντασή του (χρειάζεται ελάχιστο φως για να δολώσει κανείς)
5) το strobe δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλοδεχούμενο
6) επίσης θα ήταν καλό να δέχεται difuser (αν υπάρχει στη συσκευασία ακόμα καλύτερα)
7) να διαθέτει κλιψάκι ή/και λουράκι για προσάρτηση σε γιλέκο

Για τιμή δεν ξέρω που να βάλω τον πήχη, θα εξαρτηθεί από το πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς όλα (ή τα περισσότερα από) τα παραπάνω. Βάζω ένα 30άρι σαν μπούσουλα και βλέπουμε!

Επίσης επειδή θα είναι η πρώτη μου επαφή με 18650 θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό ζευγάρι για να κάνω την αρχή.
Καλησπέρα
Πάρε τον olight που είπε και το παλικάρι πιο πάνω.
Τον έχω, απίστευτος, κάνει όσα θες, και από φως Αστο καλύτερα

προσωπικα δεν βλεπω κανενα οφελος στον φακο με ενσωματωμενη φορτιση....το θεωρω απολιθωμα αλλων εποχων...
εισαι δεσμευμενος στο συστηα φορτισης και καποιες φορες στην πολυ ειδικη μπαταρια.
Ακομα και τις φορες που θα εχεις φορεα, οπως στους 2 παραπανω φακους, οι ανταλλακτικες μπαταριες παλι ανεξαρτητες θα ειναι.
Χωρια που υπαρχει σοβαρο ζητημα με την παραμονη αυτων των μπαταριων υπο συνεχη κατασταση φορτισης

δεσμευμενος γιατι??

το συστημα αυτο το θεωρω ευκολια και με χαμηλο κοστος απο το να παρω ενα εξτρα φορτιστη και μπαταρια(το σωστο αυτο ειναι βεβαια!!!)...

το θεμα ειναι τι του προτεινω με αυτο το κοστος χρηματων?

εχω για παραδειγμα τον thrunite archer 2A για την δουλεια μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!για ποδηλατο ομως δεν αντεχει σε αυτονομια,μονο σε μεσαια σκαλα αν τον δουλευω...γιάυτο ειχα στο μυαλο μου ενα φακο με πιο πολλα lumens (π.χ.πανω απο 500)ωστε οταν τον δουλευεις στα 250 να σου κραταει 5-8 ωρες..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ευχαριστώ! Το banggood το έψαξα πρώτο πρώτο για τις μπαταρίες, αλλά έχει unprotected μόνο.

Θα σου πρότεινα να πάρεις μπαταρίες από την nkon.nl . Ίσως λίγο πιο ακριβά αλλά σίγουρη αγορά και δεν θα σου σπάσει τα νεύρα η αναμονή που μπορεί να κάνει και 2 μήνες....
Π.χ βλέπω διαθέσιμες αυτές...
http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/keeppower-18650-3400-li-ion.html

Η άποψη μου είναι να μην πάρεις φακό με ενσωματωμένο φορτιστή. Οι μπαταρίες κάνουν μπάμ κυρίως όταν φορτίζονται.
Αν μια στις χίλιες σου τύχει, ο φακός μετατρέπεται σε Pipe Bomb, άνετα θα σφηνωθεί στον τοίχο.

Η άποψη μου είναι να μην πάρεις φακό με ενσωματωμένο φορτιστή. Οι μπαταρίες κάνουν μπάμ κυρίως όταν φορτίζονται.
Αν μια στις χίλιες σου τύχει, ο φακός μετατρέπεται σε Pipe Bomb, άνετα θα σφηνωθεί στον τοίχο.

μαλιστα!!!οποτε παμε για ΑΑ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ουπς! Έβαζα Panasonic στο search και δεν μου έβγαζε. Βλέπω ότι έχει, αλλά δεν το αναφέρει στον τίτλο! Και μια ακόμη ερώτηση και νομίζω έκλεισε το θέμα, από αυτές που έχει, οι KeepPower, Solarforce και Olight είναι επίσης καλές και αξιόπιστες; Για τις Sanyo δεν ρωτάω, φαντάζομαι πως ναι!

Εγώ πάντως όταν πήρα τον Fenix PD35 από Banggood πήρα και 2 X 18650 Keeppower 3100 mAh protected (που έχω διαβάσει καλά λόγια)
Δυστυχώς ενώ όλα τα άλλα ήρθαν τις μπαταρίες ακόμα τις περιμένω, για να σου πω εντυπώσεις. Έφυγαν πιο αργά και με Swedish Post.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων L

Ουπς! Έβαζα Panasonic στο search και δεν μου έβγαζε. Βλέπω ότι έχει, αλλά δεν το αναφέρει στον τίτλο! Και μια ακόμη ερώτηση και νομίζω έκλεισε το θέμα, από αυτές που έχει, οι KeepPower, Solarforce και Olight είναι επίσης καλές και αξιόπιστες; Για τις Sanyo δεν ρωτάω, φαντάζομαι πως ναι!

Keeppower protected 3400mAh for $10.69, with coupon bgf188