Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; το οποίο είναι και σε προσφορά; http://www.banggood.com/Warsun-WS002-3-LEDs-Auto-Motion-Sensor-Light-Six-Colors-p-928863.html
λέει κάτι για sensor που δεν το καταλαβαίνω, θέλω να πω μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός επιτραπέζιος σε μία διακοπή ΔΕΗ; όπως ο FENIX; ο cl20
http://www.ebay.com/itm/261606394757
Το πρωτο ειναι σενσορας κινησης(αναβει μολις πιασει κινηση), παρομοιο εχω σε ντουλαπα για να μην ανοιγω το μεγαλο φως. Σαν επιτραπεζιος μπορει να χρησιμοποιηθει αν κινησε συνεχεια κοντα του...:laugh::laugh:... μαλλον κουραστικο!
Το fenix ειναι με κουμπακι on off και δεν βλεπω να λεει για αισθητηρα οποτε ειναι γνησιος επιτραπεζιος.
Σε επιτραπεζιο καλη προταση για δες αυτο http://www.fasttech.com/products/0/...fire-zf-60147-cree-p4-3-mode-led-lantern-4aaa

Last edited:
Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Εχει βγει και άλλος επιτραπέζιος απο τα μεγάλα και γνωστά brand name ; Ξέρεις αποφεύγω τις φθηνές μάρκες γιατί τρώνε τις μπαταρίες ακόμα και σβηστά.

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ο επιτραπεζιος που σου γραφει ο Ηλιας παραπανω, ο ΑΑΑ απο fasttech, ειναι καλος, το εχω και τον εχω βολευτει πολυ. Αυτον και τον αντιστοιχο ΑΑ. Ειναι φακοι camping κατα κυριο λογο.

Ο Fenix που γραφεις εσυ, μου ερχεται σε κανα μηνα απο banggood και θα σου πω εντυπωσεις. Ειναι ακριβος αλλα οι επωνυμοι επιτραπεζιοι σπανιζουν. Για την ακριβεια δεν θυμαμαι καποιον αλλον..

Καλοριζικοι. Πολυ βολικος ο ultrafire. Για τον Fenix δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι θα ειναι πολυ καλος, τον περιμενω και γω.
To μονο μειονεκτημα που του εχω βρει στον ultrafire ειναι οτι οι δυο σκαλες που εχει ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη. θα προτιμουσα η δευτερη, η μικρη σκαλα να ηταν το 50% της φωτεινοτητας της μεγαλης η ακομα μικροτερη.

Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ευχαριστω, πρόσεξε όμως δεν ειναι ακριβώς το μοντέλο που μου πρότεινε ο Ηλίας ο Ultrafire , φοράει το q5 και παίρνει 4 ΑΑ ειναι 135 lumen ( του Ηλία ειναι 165 lumens και παίρνει 4 ΑΑΑ ) . Επίσης ειναι και λίγο ακριβότερος αυτός που πήρα εγώ. Τωρα ελπίζω να βγει καλός τον προτίμησα γιατί πιστεύω ότι θα εχει καλυτερη απόδοση με τις ΑΑ παρά με τις ΑΑΑ

Last edited:

Μην ανησυχεις, τους εχω ολους αυτους, τους γνωριζω καλα.. :))

Σε πληροφορω οτι και ο ΑΑΑ εχει ακριβως το ιδιο 'προβλημα'. Οι δυο σκαλες ειναι πολυ κοντα. Συμφωνω μαζι σου οτι ο ΑΑ εχει καλυτερη αποδοση, λογω μπαταριων.

Βλεπω οτι η συλλογη σου με τους φακους αυξανεται επικινδυνα.. Well done! :))

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Εχθες μου ηρθε τελικα ο Fenix PD35 2014 Edition XM-L2 U2 960 Lumens Tactical LED Flashlight μαζι με τον φορτιστη (NITECORE Intellicharger I2 NEW Version Universal Smart Charger),αλλα δυστυχως δεν εχω παρει ακομη τις μπαταριες (2PCS NCR18650B 3400mAh 3.7V Gold Plating Rechargeable Li-ion Battery).Οι μπαταριες ερχονται μεσω Σουηδικου ταχυδρομειου,οποτε παιδια δωστε μαγαζι απο Ελλαδα να αγορασω μπαταριες σε καλη τιμη.

Καλορίζικος ο φακός και ο φορτιστής !! Για 18650 μπορείς να δεις εδώ http://www.batteries.gr/search.asp
Σε ευχαριστω φιλε μου για το καλοριζικος και για το μαγαζι.Το batteries.gr το γνωριζω,αλλα ειναι σφαχτης.Την μια την κοστολογει οσο αγορασα τις δυο απο Κινα.

δες απο ενα δικο μας... teomav.gr

Καλησπερα στο φορουμ.Θελω να ρωτησω τον φιλο Χιωτη ή οποιο φιλο γνωριζει να μου απαντησει τι σημαινει η παρακατω φωτογραφια.
Sweden to GREECE.jpg

Σημαινει οτι το δεματακι σου ειναι στο δρομο αλλα εχει αργησει..

Στειλε ενα email στον πωλητη και πες του να ψαξει εκεινος που βρισκεται η παραγγελια σου διοτι το trucking number που σου εχουν δωσει δεν ειναι ενημερωμενο απο τις 6 Νοεμβριου.

Υποχρεος για την απαντηση

Καλησπέρα σε όλους.
Προ λίγων ετών πήρα ένα ένα φακό Ultrafire NH-T60 και την προίκα του απο το DX, από τον οποίο φακό δηλώνω απογοητευμένος... Όχι από την απόδοσή του που με καλύπτει, όσο από την ποιότητά του. Αλλαγη φωτεινότητας και Mode με τον παραμικρό κραδασμό τον κάνουν άχρηστο για μένα που θέλω να τον χρησιμοποιώ και στο ποδήλατο. Από την άλλη η απόδοσή του σε πρόσφατες διακοπές της ΔΕΗ (ως φωτιστικό ταβανιού) ήταν έξοχη :)

(3 στους 3 φακούς απο το DX μου βγήκαν φόλα. Με τους ΑΑ & ΑΑΑ βρήκα άκρη. Ήρθε η ώρα του μεγάλου)

Ψάχνω κάτι καλύτερο σε 1x18650 για να τελειώνω με το θέμα. Έχω υπόψιν μου τον Fenix PD-35. Έχετε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις; Ζητούμενα η ποιότητα κατασκευής, η απροβλημάτιστη λειτουργία και αξιολογη διάρκεια σε mid και άνω.
Το θέμα μπαταριών το αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν, ξεκινάω με αυτές που έχω και βλέπουμε.

Αναλογως του φακου (η αλλαγη των modes να γινεται με το πισω κουμπι) να προσεξεις να εχει ελατηριο στην πλακετα εκει που ακουμπα ο πολος της μπαταριας.