Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Για μπαταριούλες να πάμε για Keeppower ???

Σήμερα την παρέλαβα και άρχισα τις δοκιμές στον Opus.

790 mAh με ρυθμό αποφόρτισης 1Α
800 mAh με ρυθμό αποφόρτισης 0,5Α

Μια χαρά την κόβω τελικά.

Καλημέρα.
Απο που την αγόρασες ????
Για μια δυάδα απο Banggood με κωδικό BLF βγαίνει 8.18 $.
Αξίζει να δώσω 1.60 παραπάνω για air parcel registered ????

Καλημέρα.
Απο που την αγόρασες ????
Για μια δυάδα απο Banggood με κωδικό BLF βγαίνει 8.18 $.
Αξίζει να δώσω 1.60 παραπάνω για air parcel registered ????

Αξίζει μόνο αν θες να έχεις trucking number και να παρακολουθείς την πορεία του δέματος (το κάνω συχνά για κάποιες αγορές). Διαφορετικά ο χρόνος παραλαβής είναι ο ίδιος...

Οι keeppower 14500 στο banggood δεν είναι imr σωστά?

Όχι δεν είναι. Τελικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις "απλές" και στις IMR ?? Γιατί σε κάτι διαγράμματα για τον ΕΑ11 στο BLF δεν είδα και πολύ μεγάλες διαφορές (ένα 5% πάνω κάτω) στα lumen.

αν ο φακος δεν τραβα τοσο πολυ ρευμα γιατι να δει κανεις διαφορες?
μπορει κανεις να μετρησει ή εχει βρει καταναλωση σε αμπερ?

Παιδιά , έψαχνα για ένα δεύτερο φακουδάκι και είχα αποφασίσει να πάω σε έναν convoy S2 (με 18650) .
Αλλά διαβάζοντας στο φόρουμ για τον ΕΑ11 , βάλατε τον διάολο των αγορών μέσα μου , και λέω ΟΚ για 18 $ διαφορά ας πάμε στον Nitecore. Πολύ καλή προσφορά και ευτυχώς (!!) την πρόλαβα στο τσακ !!!
Σήμερα έφυγε από GB με (δυστυχώς γιατί συνήθως αργούν) Netherlands Post Registered SF . Σε αναμονή !!!!!!!!

Σήμερα έφυγε από GB με (δυστυχώς γιατί συνήθως αργούν) Netherlands Post Registered SF . Σε αναμονή !!!!!!!!

Μπαα, μια χαρά είναι με Netherlands Post Registered SF... Στις 6 παραλαβές που είχα φέτος με αυτά ο μ.ο ήταν 21 ημέρες (από shipping day), με πιο γρήγορη στις 16 και πιο αργή στις 28 μέρες... Για φαντάσου να στο έστελναν με CN ... μπρρρρρ.... :chinese:

Παρεπιπτόντως σήμερα συμπλήρωσα τις 80 μέρες αναμονής για ένα δεματάκι (με trucking number !) από Fasttech με HK post.... Ημερομηνία παραγγελίας 29/1, ημερ. shipping 30/1 και ημερομηνία αναχώρησης από HONG KONG 5/3 (δεν είναι λάθος 5 Μαρτίου !! ).....

Τι γνωμη εχετε για τα τερατακια ACEBeam K40L vs thunite tn31? Ποιο θα προτιμουσατε?

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Συμφωνα με τις προδιαγραφες που δινει η jetbeam αυτος ανταγωνιζεται τον armytek predator και τον olight m22 σε throw?Ειναι καλη επιλογη?
http://www.jetbeamlight.com/ShowProducts.asp?ID=59
Με ενδιαφερει αξιοπιστια αντοχη και λογικη τιμη,στο ιμπει υπαρχει ακομη και σε τιμη 50 ευρω.

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Πολυ κοντα στην τιμη που λες (με το κουπονι blf) ειναι και ο olight sr51 http://www.banggood.com/Olight-SR51-Intimidator-CREE-XM-L2-1080lm-LED-Flashlight-p-921309.html με πολυ καλες κριτικες και αριστο throw για το μεγεθος του (500μ)!!
Νομιζω απο τα καλυτερα value for money..

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Ψαχνω για οσο γινεται πιο κομπακτ με 1 18650 και εμβελεια 300-350 μετρα

Τι θα προτεινατε ως value for money φακο που να δεχεται 18650 και να μπορει να φορτισει μπαταρια μεσω micro usb?
Εν ολιγης κοιταω κατι εφαμιλλο του P25 nitecore που εχω αλλα αρκετα χαμηλότερη τιμη χωρις να με απασχολουν ιδιαιτερα οι εξτρα δυνατοτητες

Τι θα προτεινατε ως value for money φακο που να δεχεται 18650 και να μπορει να φορτισει μπαταρια μεσω micro usb?
Εν ολιγης κοιταω κατι εφαμιλλο του P25 nitecore που εχω αλλα αρκετα χαμηλότερη τιμη χωρις να με απασχολουν ιδιαιτερα οι εξτρα δυνατοτητες

Δυσκολα θα βρεις, αν βρεις, φακο που να αξιζει, με ενσωματωμενο micro usb πιο φτηνο.
Απο περιεργεια, τι θετικο βρισκεις σε τετοιους φακους. Εχω και εγω, αλλα δεν μπορω να πω οτι με βολευουν. Δεν βρισκω κατι θετικο ωστε να δικαιολογειται η τιμη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ψαχνω για οσο γινεται πιο κομπακτ με 1 18650 και εμβελεια 300-350 μετρα

Δεν νομιζω να υπαρχει 1χ18650 με τετοια εμβελεια, σε μεγεθος κομπακτ.
Αυτο το βεληνεκες θελει μεγαλη κεφαλη. Εχω τον thrunite catapult που δουλευει με 1 η 2 μπαταριες ο οποιος ξεπερνα αυτη την εμβελεια, αλλα ειναι μεγαλουτσικος.
Ειναι ομως κορυφαια κατασκευη και απο τους καλυτερους throwers για το μεγεθος του, οταν τον δουλευεις με 1 μπαταρια.

Δυσκολα θα βρεις, αν βρεις, φακο που να αξιζει, με ενσωματωμενο micro usb πιο φτηνο.
Απο περιεργεια, τι θετικο βρισκεις σε τετοιους φακους. Εχω και εγω, αλλα δεν μπορω να πω οτι με βολευουν. Δεν βρισκω κατι θετικο ωστε να δικαιολογειται η τιμη.

.

ευλογη η απορια σου. Η ευκολια να φορτιζω ενα τετοιο φακο χωρις να αναγκη να κουβαλαω εξτρα φορτιστη στο εξοχικο.
Αλλα μαλλον θα παρω ενα φθηνο φορτιστη οπως τον Nitecore UM10

Καλησπέρα σας. Εχω ένα μικρό balance στο paypal κ σκέφτομαι να πάρω εναν καλό μικρό αα φακό. Τί παίρνουμε? Olihht s15 στα 37-40 ευρώ ή μήπως thrunite 1a v2 στα 30 ευρώ?

Καλησπέρα σας. Εχω ένα μικρό balance στο paypal κ σκέφτομαι να πάρω εναν καλό μικρό αα φακό. Τί παίρνουμε? Olihht s15 στα 37-40 ευρώ ή μήπως thrunite 1a v2 στα 30 ευρώ?
Καλες και οι δυο επιλογες αλλα αν θες δες και τον nitecore ea11 https://www.fasttech.com/products/1601/10001842/2712600
ή και τον ea1 https://www.fasttech.com/products/1601/10001842/1133903
Ιδαιτερα ο ea11 εχει πολυ καλες κριτικες και τον εχουν παρει και καποιοι εδω στο φορουμ!
Ειδικευμενοι σε ΑΑ φυσικα οι kospap και Χιωτης!!:flowers:

Aν επρεπε σημερα να επιλεξω ενα και μονο 1χΑΑ θα αγοραζα τον Νitecore EA11

Εναλλακτικα ο Olight S15 ειναι μια πολυ καλη επιλογη αλλα δεν συγκρινεται με τις λειτουργιες του Nitecore EA11 που ειναι και νεωτερο μοντελο με εντυπωσιακη ποιοτητα κατασκευης.
Ο Nitecore εχει ενα χρησιμο κοκκινο λεντακι που, εκτος των αλλων, μπορει να αναβει μονιμα και ειναι ιδανικο για νυχτερινη φωτογραφιση, διαβασμα χαρτη, αλλες δουλειες camping που απαιτειται ομαλη νυχτερινη οραση.

Απο την αλλη ο Οlight εχει μαγνητη στη βαση του που ενιοτε ειναι ενα χρησιμο χαρακτηριστικο. Και οι δυο φακοι παιρνουν -περαν απο αλκαλικες και ΝιΜΗ- και 14500 μπαταριες λιθιου με τον nitecore να αγγιζει τα 900 λουμενς!!

Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Δείχνει εξαιρετικός φακός. Αλλά κ η τιμή του είναι +60% περισσότερο από τον thrunite.

Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Δείχνει εξαιρετικός φακός. Αλλά κ η τιμή του είναι +60% περισσότερο από τον thrunite.
Απο εδω ειναι στο 30% :a0210: https://www.fasttech.com/products/1601/10001842/2712600
Λογικο για ενα τοσο νεο μοντελο.