Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: NITECORE

Εάν όντος έχει ανοίξει το PayPal και ισχύει και ο εκπτωτικός κωδικός που δίνει ο φίλος Ηλίας τότε ο ΕΑ41 είναι από τις καλύτερες επιλογές "Πολύ Φακός" για τα λεφτά του θα σου καλύψει πολλές ανάγκες.

Πάντως μην υποτιμάμε και τους μικρούς φακούς ΑΑ μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες με μικρό κόστος (αγοράς αλλά και μπαταριών) και λόγο του μικρού μεγέθους να τους έχουμε σχεδόν πάντα μαζί μας, γιατί τι να τον κάνεις τον σούπερ ντουπερ φακό εάν είναι τις περισσότερες φορές να ξεχνάς (ή να βαριέσαι) να τον πάρεις μαζί, άλλωστε τις περισσότερες φορές που θα χρειαστούμε φακό σε εξωτερικό χώρο θα είναι απρογραμμάτιστο.

σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησειςω σας, φιιλε Χιωτη, και φιλε Ηλια...εχω ενα κινεζικο φακο led, με μπαταρια 18650, τον εχει ο πατερας μου, και θελω για μενα εναν πιο ποιοτικο. να επιλεξω με μπαταρια 18650, που λογικα μπαταρια+φορτηστης, θα ανεβει το ποσο πανω απο 50/60 ευρω, η εναν με ΑΑ επαναφορτιζομενες?
Φιλε Ηλια, αν ωντος ανοιξε το paypal(σιγουρα?) τοτε ειναι καλο νεο!!

σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησειςω σας, φιιλε Χιωτη, και φιλε Ηλια...εχω ενα κινεζικο φακο led, με μπαταρια 18650, τον εχει ο πατερας μου, και θελω για μενα εναν πιο ποιοτικο. να επιλεξω με μπαταρια 18650, που λογικα μπαταρια+φορτηστης, θα ανεβει το ποσο πανω απο 50/60 ευρω, η εναν με ΑΑ επαναφορτιζομενες?
Φιλε Ηλια, αν ωντος ανοιξε το paypal(σιγουρα?) τοτε ειναι καλο νεο!!
Nαι ανοιξε, το επιβεβαιωνει και ο Θανασης παραπανω και επισης καποιοι φιλοι μου σημερα αγορασανε κανονικα!

Βασικα ειμαστε σε λαθος θεμα και το σωστο ειναι εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php/105815-Βοηθεια-και-προτασεις-για-αγορα-Φακων-Led/page52 οπου θα προτεινα να διαβασεις με την ησυχια σου, να θεσεις οτι αποριες εχεις και να αποφασισεις..υπαρχουν επισης και πολλα άλλα θεματα στο φορουμ γυρω απο τους φακους-μπαταριες-φορτιστες με παρα πολλες επιλογες!

Last edited:

Μιας και είμαστε στο νήμα της Nitecore να πω στον φίλο Διονύση ότι για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον φορτιστή του και θέλει να κρατήσει το κόστος χαμηλά, σαν entry level επιλογή ο Nitecore i2 με τιμή κοντά στα 10 είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Μιας και είμαστε στο νήμα της Nitecore να πω στον φίλο Διονύση ότι για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον φορτιστή του και θέλει να κρατήσει το κόστος χαμηλά, σαν entry level επιλογή ο Nitecore i2 με τιμή κοντά στα 10 είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Το ειχα δει και εγω φιλε Θαναση και τον ηθελα για εναν φιλο αλλα μολις τωρα δοκιμασα με paypal και τζιφος δυστυχως...Πολυ καλη προσφορα παντως αλλα βλεπω να ληγει..

Το ειχα δει και εγω φιλε Θαναση και τον ηθελα για εναν φιλο αλλα μολις τωρα δοκιμασα με paypal και τζιφος δυστυχως...Πολυ καλη προσφορα παντως αλλα βλεπω να ληγει..

Όλο και κάποια προσφορά η κουπόνι θα παίζει άρα η τιμή θα είναι κάπου εκεί, άλλη λύση είναι ο Klarus C2 ο οποίος μοιάζει να είναι ίδιος με τον i2 αλλά με έξτρα έξοδο USB που τον κάνει παράλληλα και άτυπο PowerBank.

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Φίλε Διονύση (ελπίζω να το διαβάσεις).

Αν θέλεις φακό με μπαταρία-ες 18650 θα υπολογίσεις γύρω στα 10 ευρώ.

Φορτιστή επίσης γύρω στα 10 ευρώ.

Έτσι για τον φακό θα πρέπει να δώσεις 40 ευρώ.

Αν θέλεις φακό με ΑΑ μπαταρίες η αποψη μου είναι ότι και πάλι θα χρειαστείς μπαταρίες επαναφορτιζόμενες και φορτιστή, εκτός και αν έχεις.

Ο Nitecore EA41 που σου πρότειναν είναι ότι πρέπει πιστεύω.

καλησπερα παιδια...τελικα ανοιξε το...τιμημενο το paypal, η οχι?
εχω δει και απο e-bay καποια μοντελα,με φορτιστη, μπαταρια, και δωρεαν μεταφορικα..
http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-2...Flashlight-EA4-upgraded-version-/291192928166
http://www.ebay.com/itm/NEW-NITECOR...ED-FLASHLIGHT-w-2300mAh-battery-/291256797703
βεβαια, υπαρχουν και αλλες μαρκες, υποθετω..τι λετε?

http://www.gearbest.com/chargers-batteries/pp_105266.html

Ηλία αν μένεις Αθήνα μπορώ να στον αγοράσω και όταν έρθεις να τον πάρεις (από Αιγάλεω ή Πειραιά) μου δίνεις τα χρήματα.
Δεν πειραζει φιλε μου, δεν καιγομαι για αμεση αγορα και επισης μενω επαρχια...
Σε ευχαριστω παντος!

παιδια, μιλησα πριν απο λιγο(τηλ.) με εναν εκπρωσοπο της πειραιως, και μου ειπε δεν εχει σνοιξει το paypal...θα...ανοιξει καποια....στιγμη...
αυτο μου ειπε, αυτο σας λεω....

Τυχαια διαβαζα καποια πολυ καλα σχολια για τον ultrafire SH98 (λειτουργια μονο με 18650 μπαταρια) και γενικα τον προτεινω παρολο που ειναι ζουματος https://www.fasttech.com/products/1...trafire-sh98-1-cree-xm-l-t6-3-mode-910lm-cool
Μικρουλης, δυνατος και οικονομικος.

Ο συγκεκριμένος είναι η σε "18650 έκδοση" του γνωστού και πολυφορεμένου sk68 μινι-ζοομ και αυτός αλλά μπαταρίας ΑΑ ή 14500 πολύ καλό χρηστικό και οικονομικό μίνι φακουδάκι έχω καμιά πεντάδα αραδιασμένα από δω κι από κι για καμιά δύσκολη ώρα.

Τώρα για φακό 18650 και πάνω αν εγώ όπως και άλλοι εδώ μέσα και ξεκίνησα από "ζουμάτο" και συνεχίζω να έχω μερικούς δεν θα τους πρότεινα μιας και ουσιαστικά δεν κάνουν και πολλά πράγματα σωστά. Αντ'αυτού θα πρότεινα σε κάποιον που έχει σκοπό να δώσει κοντά στο 20ρικο, έναν Convoy S2+ για ανοιχτή δέσμη και μικρές αποστάσεις ή τον C8 με ποιο στενή για ποιο μακρινές. Υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μοντέλα απλά τα 2 συγκεκριμένα τα έχω δοκιμάσει είναι αξιόπιστα και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αντίστοιχη ακριβότερων.

Μέχρι πρότινος είχα σαν βασικό στα κλειδιά μου τον Olight i3s αλλά επειδή άρχισε γδέρνεται το χρώμα του από τα κλειδιά τον άλλαξα όμως με τον DQG Tiny AA ss ο οποίος αν και μπαταρίας ΑΑ είναι πραγματικά λιλιπούτειος. Έχει ακριβώς το μέγεθος μιας μπαταρίας 18650 (στο λέω για να έχεις άμεσα συγκρίσιμο μέγεθος) και είναι κατά πολύ πιο φωτεινός και με μεγαλύτερη διάρκεια από οποιονδήποτε ΑΑΑ φακό.

Από BG παίζει και εκ πτωτικός κωδικός (FDDQGAA) για τελική τιμή 23$ :grandpa:

Σε 9 ημέρες έφτασε!

Απίστευτο και όμως αληθινό, περισσότερα σε λίγες ημέρες που θα τον έχω δοκιμάσει.

Σε 9 ημέρες έφτασε!

Απίστευτο και όμως αληθινό, περισσότερα σε λίγες ημέρες που θα τον έχω δοκιμάσει.

Γενικά το Banggood τώρα τελευταία έχει ταχύτατες αποστολές, Καλοφώτιστος λοιπόν και δώσου να καταλάβει δεν μασάει τίποτα :HTEHETH63:

Ο συγκεκριμένος είναι η σε "18650 έκδοση" του γνωστού και πολυφορεμένου sk68 μινι-ζοομ και αυτός αλλά μπαταρίας ΑΑ ή 14500 πολύ καλό χρηστικό και οικονομικό μίνι φακουδάκι έχω καμιά πεντάδα αραδιασμένα από δω κι από κι για καμιά δύσκολη ώρα.

Τώρα για φακό 18650 και πάνω αν εγώ όπως και άλλοι εδώ μέσα και ξεκίνησα από "ζουμάτο" και συνεχίζω να έχω μερικούς δεν θα τους πρότεινα μιας και ουσιαστικά δεν κάνουν και πολλά πράγματα σωστά. Αντ'αυτού θα πρότεινα σε κάποιον που έχει σκοπό να δώσει κοντά στο 20ρικο, έναν Convoy S2+ για ανοιχτή δέσμη και μικρές αποστάσεις ή τον C8 με ποιο στενή για ποιο μακρινές. Υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μοντέλα απλά τα 2 συγκεκριμένα τα έχω δοκιμάσει είναι αξιόπιστα και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αντίστοιχη ακριβότερων.
Oπως τα λες Θαναση! Απλα με την 18650 εχεις διαρκεια και φυσικα μπολικη δυναμη! Για την τιμη του παντως ειναι vfm..

Ηλία εάν ψάχνεσαι για Zoom ρίξε μια ματιά και στον ZeusRay, είναι ο καλύτερος Zoom που πέρασε από τα χέρια μου και φυσικά έμεινε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φιλος εχω τον uniquefire t20 και τον εχω ηδη βελτιωσει και μου αρεσει αρκετα. Απλα εψαχνα για δυνατο, τσεπατο και σχετικα thrower edc.
Aλλα οπως ειπαμε η ποιοτητα του φωτος ενος ζουματου ειναι κλαιν μαιν..
Βλεπω και αυτον εδω http://www.aliexpress.com/item/YUPA...e-Flashlight-Lamp-Light-Torch/1389655076.html

Εχουμε καμια προταση για edc 18650 που να ριχνει και μακρυα?

Ο συγκεκριμένος φακός είναι ίδιος με τον UltraFire SH98 που είχες αναφέρει πιο πριν οπότε δεν αλλάζει και κάτι.

Τώρα thow και μικρό μέγεθος δεν πάνε μαζί πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, οπότε η πας σε ποιο μεγάλο μέγεθος η ζητάς λιγότερα.

Πάντως οι ποιο κοντινοί σε αυτό που ψάχνεις πρέπει να είναι οι tactical του στυλ Nitecore P12 και οι όμοιοι του αλλά με λίγο αλμυρές τιμές, χαμηλώνοντας τώρα τις απαιτήσεις σου κοιτάς σε Convoy S2 ή S3, μια εναλλακτική λύση είναι και με νέος Manker BLF A6 που φτιάχτηκε κατά παραγγελία του BLF φόρουμ και έχει αρκετά καλούδια επάνω του μόλις τον παρέλαβα και ετοιμάζω παρουσίαση.

Ο συγκεκριμένος φακός είναι ίδιος με τον UltraFire SH98 που είχες αναφέρει πιο πριν οπότε δεν αλλάζει και κάτι.

Τώρα thow και μικρό μέγεθος δεν πάνε μαζί πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, οπότε η πας σε ποιο μεγάλο μέγεθος η ζητάς λιγότερα.

Πάντως οι ποιο κοντινοί σε αυτό που ψάχνεις πρέπει να είναι οι tactical του στυλ Nitecore P12 και οι όμοιοι του αλλά με λίγο αλμυρές τιμές, χαμηλώνοντας τώρα τις απαιτήσεις σου κοιτάς σε Convoy S2 ή S3, μια εναλλακτική λύση είναι και με νέος Manker BLF A6 που φτιάχτηκε κατά παραγγελία του BLF φόρουμ και έχει αρκετά καλούδια επάνω του μόλις τον παρέλαβα και ετοιμάζω παρουσίαση.
Τον εχω και τον s2 αλλα παραειναι flood !! χαχα
Αυτος ειναι ο Α6 που λες ε? http://www.banggood.com/BLF-A6-CREE-XPL-1600LM-7-4modes-EDC-LED-Flashlight-p-991823.html
Αν και βγαινω εκτος μπατζετ, θα περιμενω εντυπωσεις σου!!

Παντως ετσι για την πλακα, παραγγειλα (αφου με αφησε το παιπαλ για 6 ευρω) τον κλωνο αυτον http://www.banggood.com/Wholesale-C...es-Zoomable-LED-Flashlight-18650-p-48482.html