Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Convoy S2+ σχετικά φλουντ, είναι σχεδόν στο 1/3 των χρημάτων που διαθέτεις Value for Money μιας και είναι πολύς καλής κατασκευής και με πολλές επιλογές σε χρώματα αλλά και δύναμη, προτίμησε κάποιο από τα χρωματιστά μοντέλα που έχουν αναβαθμισμένο διακόπτη ο οποίος και πάλι σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα είναι το μοναδικό του μελανό σημείο. Εάν πιάνουν τα χέρια σου πάρε τον Host (ουσιαστικά μόνο σώμα χωρίς ηλεκτρονικά) και παίξε με led και driver της αρεσκείας σου.

BLF A6 / Astrolux S1 οπτικά μοιάζει με τον Convoy και έχει παραπλήσιες δυνατότητες αλλά καλύτερη πλακέτα ηλεκτρονικών, LED (XPL) και φυσικά το κόλλημα μου διακόπτη :P. Μελανό σημείο η ποιότητα κατασκευής του αλλά από κάπου έπρεπε να κάψουν για ρίξουν την τιμή.

DQG Tiny 18650 ο μικρότερος 18650 φακός βασικά έχει το ίδιο μέγεθος με τους δυο ποιο πάνω όταν φορούν το σώμα για 18350 μπαταριά, τον Nitecore ΕΑ11 ή τον Olight S15R. Τρομερά οικονομικός σε κατανάλωση μιας και τα μοντ του είναι χαμηλά αλλά αποδοτικά λόγο του TIR κατόπτρου που έχει και τον κάνει φλουντ. Ιδανική συντροφιά μιας και τον ξεχνάς στην τσέπη σου.

Και τέλος για ποιο "μακρινές" αναζητήσεις (κατι σε ποιο thrower δηλδή) κοίτα σε Tactical σαν τον Nitecore P12 (είναι λίγο ποιο πάνω από το budget σου) αλλά συνδυάζει το μαζεμένο μέγεθος των tube με μακριά δέσμη πολλή δύναμη και εξαιρετικό διακόπτη, ο P12 συγκεκριμένα έχει διπλό διακόπτη έναν στην ουρά για on-off και έναν στο σώμα για τα mode. Έχω τον αντοίστοιχο σε SunWayMan τον P25C (αρκετά ποιο φτηνός μέσα στα όρια σου) εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υπερβολικά βολικό το θέμα με τους δυο διακόπτες.

Οι προτάσεις ήταν μόνο για φακούς σε σχήμα σαν αυτόν που έχεις αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό πες.
Σε υπερευχαριστώ φίλε για την ανάλυση!

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μιας και είχα καιρό να ασχοληθώ με τους φακούς έψαξα να δω εάν τελικά αξίζει ο κλώνος του Nitecore MH20 που θέλει ο Ηλίας και έπεσα στον "Manker U11" ο οποίος είναι παρόμοιας φιλοσοφίας (κοντό σώμα, λίγο πιο φαρδύ κάτοπτρο, ενσωματωμένος φορτιστής USB) και απόδοσης με τον MH20. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή επιλογή και μερικοί τον συγκρίνουν με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Zebralight

VaobAWu.jpg

Εδώ για να πάρετε μια ιδέα το μέγεθος του

Αν και με την τιμή γίνεται χάος (55 απο BG 45 από GB) παίζει και στο FastTech στα 35 που με κωδικό BLF πέφτει κάποιο 2 ακόμα. Πιστεύω ότι κάνει και για τους δυο σας εγώ πάντως ψήνομαι άγρια :P

Last edited:

Πολύ καλή περίπτωση κι αυτή.. Τον είχα κοζαρει και τον είχα προτείνει σε έναν φίλο.. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει στο διακόπτες ή μόνο στο πλάι..

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Ο διακόπτης είναι μόνο στο πλάι σαν τον Nitecore MH20 τον DQG 18650 και τον Olight Baton που έχεις τώρα

Τον manker u11 τον παρηγγειλα και τον περιμένω αυτήν την βδομάδα. Από το banggood με κουπόνι ac0e3a πέφτει κάπου στα 34 και αν επιλέξεις (όπως εγώ) να τον πάρεις από EU +1 ακόμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα είδα ότι δεν έχει πλέον την επιλογή να τον αγορασεις από EU οπότε άκυρο το +1 .

Τον manker u11 τον παρηγγειλα και τον περιμένω αυτήν την βδομάδα. Από το banggood με κουπόνι ac0e3a πέφτει κάπου στα 34 και αν επιλέξεις (όπως εγώ) να τον πάρεις από EU +1 ακόμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα είδα ότι δεν έχει πλέον την επιλογή να τον αγορασεις από EU οπότε άκυρο το +1 .

Περιμένουμε παρουσίαση και εντυπώσεις.

Μιας και το FastTech δεν το έχει σε άμεση παράδοση η εναλλακτική του BG με κουπόνι είναι καλύτερη επιλογή. Τον κωδικό που τον βρήκες ξέρουμε μέχρι πότε έχει ισχύ;

Περιμένουμε παρουσίαση και εντυπώσεις.

Μιας και το FastTech δεν το έχει σε άμεση παράδοση η εναλλακτική του BG με κουπόνι είναι καλύτερη επιλογή. Τον κωδικό που τον βρήκες ξέρουμε μέχρι πότε έχει ισχύ;

Μόλις τον παραλαβω θα γράψω οπωσδήποτε εντυπώσεις.
Τον κωδικό τον βρήκα από τον martin και συγκεκριμένα εδώ http://budgetlightforum.com/node/37267?page=38 υπάρχει όλη η λίστα του martin. Τον συγκεκριμένο κωδικό τον εχει ανεβάσει από τις 18-12-2015 και ισχύει ακόμα.

Υπάρχει ομαδική αγορά από το Ιταλικό CPF Italia,για έναν ζουμάτο με 198Κcd,με κάποια 45 . http://budgetlightforum.com/node/43817
Νομίζω ότι δεν έχει κλείσει ακόμη.
Edit.
Επίσης έχω πολύ ευχαριστηθεί από τον P12GT.Και από τη δέσμη του,αλλά και από το UI του,που μου επιτρέπει να έχω πρώτο πρώτο ή το τούρμπο ή το strobe,όποιο θέλω.Και επίσης,το strobe,έχει πολύ μεγάλη συχνότητα,άρα είναι πιο ενοχλητικό,σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσει κανείς για άμυνα.Το συνέκρινα τόσο με τον SR52-UT,όσο και με τον Α6,και είναι μακράν μεγαλύτερη η συχνότητα.

Last edited:

Επίσης έχω πολύ ευχαριστηθεί από τον P12GT.Και από τη δέσμη του,αλλά και από το UI του,που μου επιτρέπει να έχω πρώτο πρώτο ή το τούρμπο ή το strobe,όποιο θέλω.Και επίσης,το strobe,έχει πολύ μεγάλη συχνότητα,άρα είναι πιο ενοχλητικό,σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσει κανείς για άμυνα.Το συνέκρινα τόσο με τον SR52-UT,όσο και με τον Α6,και είναι μακράν μεγαλύτερη η συχνότητα.

Θοδωρή έχεις συγκρίνει στο περίπου τον P12GT αν όντως τα μέτρα που δίνει ισχύουν η θα μας φάει το μαρκτιν πάλι. Τώρα για το UI, έχει μνήμη και ξενικά στο τελευταίο μοντ που ήταν πριν κλείσει, τα μοντ έχουν στην σειρά τους και τα strobe ή ανοίγουν με άλλο τρόπο, αύτα τα κρατά στην μνήμη;

Ζήτησα κουπόνι με pm από εδώ και μου βγήκε στα 24,77 από gearbest.

τον ΜΗ20GT τον ειδατε?

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Τον ειδα σε review .
Αυξησαν απο οτι ειδα ελαχιστα το βαθος του κατοπτρου , μεγαλώνοντας την κεφαλη μπροστα ελαχιστα.

Σαν κατοχος του mh20 θα μπορουσα να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος , ειδικα με την αυτονομια του . Τωρα μαλλον ο GT θα ειναι το "τέλειο" πακετο...

Πιστευω οτι αν ο mh20 γινει dedomed ή μπει ενα xpl hi, θα γινει σχεδον mh20gt.
Παντως πρεπει να ειναι ο καλυτερος thrower στην κατηγορια του!

αυτο το xpl hi θα σωσει πολλα σχεδια......

καποια στιγμη οταν ξαναβρω το θαρρος θα ξαναμονταρω τον surefire KL1....εχω ηδη τα υλικα, xpl hi και οπτικο 10 μοιρων για XPG

Χαχα δικιο εχεις Κωστα!
Εντομεταξυ μου εδωσε ιδεα ο Θανασης για τον manker u11...να μπει ενα xpl hi μιας και στα 35 ευρω θεωρειται καλη τιμη!

Ο MH20GT όπως και ο P12GT με τα XPL-HI που φοράνε είναι πολύ καλές επιλογές, απλά η τακτική της Nitecore για παράλληλη πώληση και του απλού μοντέλου έχει ανεβάσει πολύ τις τιμές.

Ηλία να ζητησω κωδικο να τους πάρουμε απο GB όπως ο φίλος "enterhere" πάμε στα 25 έτσι

Ζήτησα κουπόνι με pm από εδώ και μου βγήκε στα 24,77 από gearbest.

Είχα δει στο gearbest ότι είχε 45$ και με ένα κουπονακι που είχα βρει (που δεν ισχύει τώρα) κατέβαινε στα 41$, οπότε και αφού βρήκα το άλλο κουπόνι τον παρηγγειλα από το banggood. Δυστυχώς δεν ειχα δει το νήμα που έβαλες και την πατησα στην τιμή.

Εντομεταξυ τώρα που έγραφα χτύπησε το κουδούνι ο ταχυδρόμος και το πακέτο ήρθε! Σαν πρώτη εικόνα βλέπω πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εφάμιλλη του olight. Θα περιμένω όμως τη νύχτα για να δω τα υπόλοιπα. Και μία παρατήρηση για όσους τον παραγγειλουν: Παίρνει κανονικά τις ncr18650 protected αλλά θέλει τερμα σφίξιμο το καπάκι, λίγο να μην είναι σφιγμένο δεν δουλεύει σε αντίθεση με unprotected μπαταρία που δεν έχει θέμα. (Μου πήρε 10 λεπτά να το βρω και εφαγα μεγάλο ξενερωμα νομίζοντας ότι είχε πρόβλημα ο φακός).

τυπικη περιπτωση ανοδιομενων πασων...