Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Σε υπερευχαριστώ φίλε για την ανάλυση!Convoy S2+ σχετικά φλουντ, είναι σχεδόν στο 1/3 των χρημάτων που διαθέτεις Value for Money μιας και είναι πολύς καλής κατασκευής και με πολλές επιλογές σε χρώματα αλλά και δύναμη, προτίμησε κάποιο από τα χρωματιστά μοντέλα που έχουν αναβαθμισμένο διακόπτη ο οποίος και πάλι σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα είναι το μοναδικό του μελανό σημείο. Εάν πιάνουν τα χέρια σου πάρε τον Host (ουσιαστικά μόνο σώμα χωρίς ηλεκτρονικά) και παίξε με led και driver της αρεσκείας σου.
BLF A6 / Astrolux S1 οπτικά μοιάζει με τον Convoy και έχει παραπλήσιες δυνατότητες αλλά καλύτερη πλακέτα ηλεκτρονικών, LED (XPL) και φυσικά το κόλλημα μου διακόπτη. Μελανό σημείο η ποιότητα κατασκευής του αλλά από κάπου έπρεπε να κάψουν για ρίξουν την τιμή.
DQG Tiny 18650 ο μικρότερος 18650 φακός βασικά έχει το ίδιο μέγεθος με τους δυο ποιο πάνω όταν φορούν το σώμα για 18350 μπαταριά, τον Nitecore ΕΑ11 ή τον Olight S15R. Τρομερά οικονομικός σε κατανάλωση μιας και τα μοντ του είναι χαμηλά αλλά αποδοτικά λόγο του TIR κατόπτρου που έχει και τον κάνει φλουντ. Ιδανική συντροφιά μιας και τον ξεχνάς στην τσέπη σου.
Και τέλος για ποιο "μακρινές" αναζητήσεις (κατι σε ποιο thrower δηλδή) κοίτα σε Tactical σαν τον Nitecore P12 (είναι λίγο ποιο πάνω από το budget σου) αλλά συνδυάζει το μαζεμένο μέγεθος των tube με μακριά δέσμη πολλή δύναμη και εξαιρετικό διακόπτη, ο P12 συγκεκριμένα έχει διπλό διακόπτη έναν στην ουρά για on-off και έναν στο σώμα για τα mode. Έχω τον αντοίστοιχο σε SunWayMan τον P25C (αρκετά ποιο φτηνός μέσα στα όρια σου) εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υπερβολικά βολικό το θέμα με τους δυο διακόπτες.
Οι προτάσεις ήταν μόνο για φακούς σε σχήμα σαν αυτόν που έχεις αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό πες.
Sent from my MI 3W using Tapatalk