Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Κωστα αρκετο καιρο ψαχνω εναν φακο κεφαλής , αλλα οικονομικο . Αν βρω με 18650 καλως . Εχεις κατι στα υποψην σου ?

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Συγκρίνοντας ενα Astrolux S1 με έναν Convoy S2+ ποιος έχει πιο φαρδύ beamshot;

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Κωστα αρκετο καιρο ψαχνω εναν φακο κεφαλής , αλλα οικονομικο . Αν βρω με 18650 καλως . Εχεις κατι στα υποψην σου ?

οικονομικος στην σχεση αποδοσης-τιμης των Κονβου δεν ξερω να υπαρχει.
ο πιο φθηνος ειναι αυτοw της ultrafire, που πουλα και ο teo

Γιωργο καλα λογια διαβαζα παλιοτερα για τον maxtoch h01..για δες με κανα κουπονι μπορει να πεσει στο 30ευρω περιπου..

Λεπτομερής παρουσίαση του Manker u11

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Περι φακων κεφαλης...
Πηρα μερικα κουπονακια απο banggood , και αυτες ηταν οι τιμες απο τους πιο οικονομικους :
Nitecore HC30 - 36$
Xtar H3 - 31.85$
Jetbeam HC20 - Στα 24.99$ αλλα τωρα μη διαθεσιμος , και μαλλον δεν θα φερουν...

Αυτο που δεν ξερω καθολου , ειναι αν υπαρχουν κουπονια απο gearbest , σε φακους κεφαλης με 18650 στο ευρος των 800-1000 lumens .

για δωσε για τους δυο πρωτους...

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Να και μερικα αλλα κουπονακια :
Maxtoch H01 (7da617) $ 36,15
skilhunt H02 (1SKH02) $33
Skilhunt H02C (SKH02C) 45
skilhunt H02R (SKH02R) $36
ACEBeam H10 (AH10MD) 79
skilhunt H15 (891d8a) $30
Xtar H3 (86782b) $ 31,85
jetbeam HC20 (JTHC20) 24,99
nitecore HC30 (4e420e) $35.95
nitecore HC50 (6f867f) 44,99

Ευχαριστώ, πήρα έναν για δώρο (11,24 ευρώ), χωράει όλες τις μπαταρίες;

2016013015031154-994206_zpsiufigkqv.jpg

Έφτασε χθες, ωραία ποιότητα φακού.

Θα τον δοκιμάσω σήμερα το βράδυ.

Εγώ τον πήρα σε κόκκινο. Πράγματι καλή ποιότητα, και καλη τιμη, αλλά το κουμπί μου φαίνεται λίγο ασαφές στην αλλαγή των mods. Από φωτεινότητα όμως είναι μία χαρά, flood, ότι πρέπει δηλαδή για μέσα στο σπιτι και όχι μόνο.
IMG_20160429_205314_543.jpg
[/url] image url[/IMG]

Υπάρχει ομαδική αγορά από το Ιταλικό CPF Italia,για έναν ζουμάτο με 198Κcd,με κάποια 45 . http://budgetlightforum.com/node/43817
Νομίζω ότι δεν έχει κλείσει ακόμη.
Edit.
Επίσης έχω πολύ ευχαριστηθεί από τον P12GT.Και από τη δέσμη του,αλλά και από το UI του,που μου επιτρέπει να έχω πρώτο πρώτο ή το τούρμπο ή το strobe,όποιο θέλω.Και επίσης,το strobe,έχει πολύ μεγάλη συχνότητα,άρα είναι πιο ενοχλητικό,σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσει κανείς για άμυνα.Το συνέκρινα τόσο με τον SR52-UT,όσο και με τον Α6,και είναι μακράν μεγαλύτερη η συχνότητα.

http://budgetlightforum.com/node/46658

Ο Αυστριακός ανέβασε κουπόνια για τον συγκεκριμένο φακό: 1) Με μία 26650 μπαταρία από 69.99$ στα 50$ με κουπόνι COMETAV και 2) χωρίς μπαταρία από 59.95$ στα 40$ με κουπόνι COMETA

Τελικά η Manker αποδείχτηκε ποιο γρήγορη από ότι περίμεναν, σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση από Bangggod ότι ο (Manker) Astrolux E41 είναι στον δρόμο του προς τα εδώ αρχικά είχαν ανακοινώσει ότι οι αποστολές θα άρχιζαν στις 30 Μαΐου.

Τον έχει παραγγείλει και κανείς άλλος από εδώ στο BFL είχαν γράψει αρκετοί Έλληνες ότι τον είχαν παράγγειλαν.

Και εγω παραγγειλα...

Εγγραψα κι'ολας οτι τον εστειλαν σημερα το μεσημερι . Λεγανε Δευτέρα και μετα θα ξεκινησουν , αλλα τα καταφεραν γρηγοροτερα .

Σε 10 μερες , εκτος απροοπτου, θα εχω ολα τα "κομματια" για να ολοκληρωσω και τα δικα μου "οπλα" (3-4 emitters) . Θα υπαρξει ενημερωση , μαζι με καποια ενδιαφεροντα πραγματακια (xp-g3 κλπ) ...

Ελπίζω να μην έχουν κάνει εκπτώσεις στο QC όπως με τους A6 BLF και να στείλουν κάτι στα επίπεδα του U11 τουλάχιστον.

Το μόνο παράπονο είναι πως τελικά έβαλαν τον driver του Α6 που κατεβάζει το τουρμπο μετά από χρόνο αντί για τον αναβαθμισμένο "Bistro" των Χ5/Χ6 που έχει προστασία από υπερθέρμανση και κόβει όταν έχει αρχίσει να "φουντώνει".