Κορυφαια επιλογη για καμπινγκ https://www.banggood.com/Sofirn-BLF...ght-Work-Lamp-p-1592845.html?cur_warehouse=CN με το κουπονι cbrIDgTec και μεθοδο αποστολης pdm, βγαινει στα 60 ευρω!Σας ευχαριστώ πολύ για τις λύσεις αλλά ειδικά στην πρώτη περίπτωση του φίλου που προφανώς και φαίνεται ότι το κατέχεις το άθλημα να πω ότι σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που αναφέρει.. ο
Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος να το ρωτήσω αλλά αν αυτή η λύση θα ήταν οικονομικότερη από το να αγοράσω έναν επώνυμο είμαι πρόθυμος αν κάποιο παιδί πιάνουν τα χέρια του να μου πει περίπου κοστολογιο για να το κάνει ο ίδιος και να του το πληρώσω.
Στην ουσία θα ήθελα ένα πολύ δυνατό φως σε φαναράκι θερμό (όπως οι παλιές οι λάμπες τέτοιο φως που φαίνονται όλα τα χρώματα φυσικά) αλλά να έχει είτε σκάλες είτε όπως τα σποτακια ροοστατη όσο το γυρνάς τόσο να δυναμώνει.Αν γίνετε πείτε μου ειλικρινά πόσο θα μου στοίχιζε αν το έκανε κάποιος από το.να δώσω 55 για ένα επώνυμο.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Κάποια πρόταση για επαναφορτιζομένο(Usb) φακό σχετικά φθηνό ?
Γύρω στα 30 Maximum γιατί είναι για τον πατέρα μου και δεν τους προσέχει ιδιαίτερα
Ναι, γιατί όχι;
Έγραψες όμως ότι δεν τους προσέχει ιδιαίτερα... η απόφαση είναι δική σου.
Ισχυρή μακρυνή δέσμη μεταφράζεται σαν Thrower , άρα ζητάς φακό με πολλά κεριά (Candelas) δηλ. ισχυρή ένταση φωτός και όχι φωτεινότητα !Ενδιαφέρομαι να αγοράσω φακό με ισχυρή μακρινή δέσμη.Έχετε κάποιες προτάσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό;
Βudget έως 50-60 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.