ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Όχι δεν πάω πάνω από 3.50μ. Αυτό είναι το max

Γιάννη ξέρεις κανένα μαγαζί που να έχουν τη σόνυ για να τη δω να παίζει?

Ταλικά σονυ ή σαρπ

Πάρε τη μεγαλύτερη που μπορεί να αντέξει .......το πορτοφόλι σου.

Αργότερα θα το μετανιώσεις. (άπληστο ον ο άνθρωπος)

Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και απέφυγε το Mediamarkt (με όλο το σεβασμό στον παραπάνω φίλο). Τους μεγαλυτερους εκθετικους χώρους και τις καλυτερες τιμές τις έχει η Ηλεκτρονική Αθηνών (θα τη βρείς σε όλη την Ελλάδα, αλλα δες που έχουνε τα υπερκαταστήματα για να δεις πολλά μοντέλλα).

Για την αποσταση 3,5μ εγώ θα έπερνα 42 μόνο. Με τίποτα 37αρα.
Απο ποιοτητα και τιμές στις 42" το έψαξα 3 μήνες και πιστεύω ότι η καλύτερες κατα πολύ είναι οι Philips με PixelPlus (βασικά είναι οι καλυτερες σε όλες τις διαστάσεις). Οι Sharp τις πλησιάζουν αλλά όχι πολύ. Οι Sony είναι πολύ μέτριες για τα λεφτά τους και το σερβις είναι αίσχος!

Εγώ είμαι διχασμένος ανάμεσα σε 42αρα ή 47αρα Philips (η αποσταση μου είναι 4+ μετρα) και θα την πάρω αύριο.

Για την αποσταση 3,5μ εγώ θα έπερνα 42 μόνο. Με τίποτα 37αρα.
Απο ποιοτητα και τιμές στις 42" το έψαξα 3 μήνες και πιστεύω ότι η καλύτερες κατα πολύ είναι οι Philips με PixelPlus (βασικά είναι οι καλυτερες σε όλες τις διαστάσεις). Οι Sharp τις πλησιάζουν αλλά όχι πολύ. Οι Sony είναι πολύ μέτριες για τα λεφτά τους και το σερβις είναι αίσχος!
Εγώ είμαι διχασμένος ανάμεσα σε 42αρα ή 47αρα Philips (η αποσταση μου είναι 4+ μετρα) και θα την πάρω αύριο.

Το σχόλιο για τις Sony είναι τουλάχιστον τραβηγμένο από τα μαλλιά. Εκτός από την σειρά U δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη που να είναι μέτρια για τα λεφτά της. Ποιά Philips συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει και ποιά έκδοση του PixelPlus έχει ? Η δικιά μου που έχει το PixelPlus 2 είναι σαφώς κατώτερη της Sony D3000 όπως ανέφερα και σε άλλο thread.

Με βάση τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και επειδή το βασικό μου κριτήριο είναι τα 100Hz, αλλά και το value for money, έχω καταλήξει ότι ο ιδανικός συνδυασμός για την περίπτωσή μου είναι η sony 40d3000.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να κανονίσω ταξίδι Αθήνα ή Πάτρα για να την δω, ή να την παραγγείλω χωρίς να την έχω δει για να προλάβω την προσφορά από τη Λάρισα.
Θα δείξει...

Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και απέφυγε το Mediamarkt (με όλο το σεβασμό στον παραπάνω φίλο). Τους μεγαλυτερους εκθετικους χώρους και τις καλυτερες τιμές τις έχει η Ηλεκτρονική Αθηνών (θα τη βρείς σε όλη την Ελλάδα, αλλα δες που έχουνε τα υπερκαταστήματα για να δεις πολλά μοντέλλα).

Εγω του προτεινα media markt μονο για να δει γιατι απο τιμες ειναι φαρμακειο. Σε ηλεκτρονικη εχω παει παλιοτερα σε μια στο Μαρουσι αλλα δεν μου γεμισε το ματι γιατι υπηρχαν μονο καποια πιο παλια μοντελα.

γιατί δεν κανονίζεις να βρεθείς με τον Rivers για να την δεις???

Δικιο εχει ο Νασος. Στειλε μου μυνημα να συναντηθουμε.

Last edited:
Το σχόλιο για τις Sony είναι τουλάχιστον τραβηγμένο από τα μαλλιά. Εκτός από την σειρά U δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη που να είναι μέτρια για τα λεφτά της. Ποιά Philips συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει και ποιά έκδοση του PixelPlus έχει ? Η δικιά μου που έχει το PixelPlus 2 είναι σαφώς κατώτερη της Sony D3000 όπως ανέφερα και σε άλλο thread.

Εγώ κοιτξα τη σειρά Sony V (v2500) και τη σειρά W (w2000 - full HD). Είδα μερικές ακόμα αλλά ομολογουμένος δεν κοιταζα πια τα μοντέλα, γιατι δεν μου άρεσε η εικόνα ακόμα και όταν πειραζα τις ρυθμίσεις. Πάντος δεν θυμάμαι αν είδα συγκεκριμένα την d3000.

Οι Philips που είδα ήταν 42PF7621D, 42PFL7662D & 42PF9831D (η 3η είναι πολύ ακριβη, αλλά είναι κατα πολυ ότι καλυτερο έχω δεί). Όλες είταν πολύ καλύτερες απο τις sony σε SD/DVD - κατα τη γνώμη μου. Εξ άλλου όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις έτσι?

Εγω του προτεινα media markt μονο για να δει γιατι απο τιμες ειναι φαρμακειο. Σε ηλεκτρονικη εχω παει παλιοτερα σε μια στο Μαρουσι αλλα δεν μου γεμισε το ματι γιατι υπηρχαν μονο καποια πιο παλια μοντελα.

Σύμφωνοι για τις τιμές. Η Ηλεκτρονική αξίζει αν πας στα μεγα-σουπερ καταστήματα (είναι μεγαλύτερα απο mediamrkt σε ποικιλία τηλεοράσεων. Τα μικρά δε λένε τιποτα).

Οι Philips που είδα ήταν 42PF7621D, 42PFL7662D & 42PF9831D (η 3η είναι πολύ ακριβη, αλλά είναι κατα πολυ ότι καλυτερο έχω δεί). Όλες είταν πολύ καλύτερες απο τις sony σε SD/DVD - κατα τη γνώμη μου. Εξ άλλου όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις έτσι?

H Sony 40D3000 σε εικονα συγκρινεται ανετα με την 37PF9731 για να μην πω οτι ειναι καλυτερη αφου με DVD που την ειχα δει την τελευταια δεν μου ειχε γεμισει το ματι.

Για την 7621 δεν εχω καλη εικονα γιατι οταν την ειχα δει με τηλεοπτικο σημα ηταν μετρια και σιγουρα χειροτερη απο την V2500. Αλλωστε και το Hi Tech της βαζει αν θυμαμαι καλα μικροτερη βαθμολογια.

Την 7662 δεν την εχω δει αλλα διαβασα την κριτικη αυτη και μαλλον απογοητευτηκα...

http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-42PFL7662D/

Εγώ κοιτξα τη σειρά Sony V (v2500) και τη σειρά W (w2000 - full HD). Είδα μερικές ακόμα αλλά ομολογουμένος δεν κοιταζα πια τα μοντέλα, γιατι δεν μου άρεσε η εικόνα ακόμα και όταν πειραζα τις ρυθμίσεις. Πάντος δεν θυμάμαι αν είδα συγκεκριμένα την d3000.

Η ένσταση μου δεν ήταν επειδή σου άρεσαν περισσότερο οι philips που είδες. Σε πάρα πολλούς αρέσουν επειδή είναι πολύ φωτεινές, ζωγραφίζουν σε περιβάλλον με άπλετο φως με τα έντονα χρώματά τους και έχουν πιασάρικο design. Απλά παραήσουν αυστηρός με τις sony :flipout:

Αν δεν έχεις αγοράσει πάντως και δεν βιάζεσαι ίσως αξίζει να περιμένεις για την 42PFL9632 που αναμένεται. Αυτή πιθανόν θα είναι καλύτερη από την W2000. Οι δύο πρώτες που ανέφερες, με βάση τα reviews που έχω διαβάσει, δεν είναι.

Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ματιά σε κερδίζουν οι philips και οι samsung με τα έντονα χρώματα και το design που υστερούν οι sony.
Φαντάζομαι όμως ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι ρυθμίσεις που μπορεί καποιος να κάνει και που εργαστασιακά μπορεί να αδικούν τις sony.

Γιάννη ευχαριστώ, θα σου στείλω pm να κανονίσουμε όποτε μπορείς.

... Απλά παραήσουν αυστηρός με τις sony :flipout:

Αν δεν έχεις αγοράσει πάντως και δεν βιάζεσαι ίσως αξίζει να περιμένεις για την 42PFL9632 που αναμένεται. Αυτή πιθανόν θα είναι καλύτερη από την W2000. Οι δύο πρώτες που ανέφερες, με βάση τα reviews που έχω διαβάσει, δεν είναι.

Είναι αλήθια πως είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τεχνολογικά προιοντα γιατι πιστευω πως οι εταιριες μας δουλευουν. Παρεπιπτώντως εχω δουλεψει στον τομέα τεχνολογίας σαν συμβουλος για χρόνια και πιστεύω ότι πολύ λίγες εταιρίες του τομέα είαν σοβαρές. Ασχετο:smile:

Πάντος όταν είδα όλες τις πανάκριβες Sony να είναι τόσο απογοητευτικές με DVD τα πήρα:smash:

Τέλος πάντον, εγώ αλλαξα στρατιγική. Θα πάρα μι φθηνή Philips 42PF7621D (μόνο 1100Ε) και σε δυο χρόνια θα χτυπυσω μία 47-αρα-50-αρα τις κλάσεις της 42PF9831D που είναι απιστευτη. Με το ρυθμο που πευτουν οι τιμές (100Ε το μήνα θα είναι λογική ώς τοτε - τώρα κανει 4200 που είναι τρελα λεφτα).

Λοιπόν φοβάμε πως κάναμε κατάληψη στο thread του φίλου οπότε σταματάω εδώ. Thanks για της συμβουλες!

Παιδιά γεια χαρά

Σήμερα έκανα τη δεύτερη απόπειρα να επισκεφτώ κάποια μαγαζιά μήπως και καταφέρω να δω καμιά τηλεορασούλα.
Ομολογώ ότι ήταν καλύτερα από την προηγούμενη φορά αφού πήγα σε μαγαζί που ανήκε στην αλυσίδα της electronet και είχαν καμιά δεκαριά 32άρες που έπαιζαν nova, μία 37άρα και μία 42άρα.
Κατά τύχη μάλλον είχε και μια των 100Hz που με ενδιαφέρει και ήταν η panasonic 32lx70 η οποία ήταν και αυτή που κατά την γνώμη μου είχε και τα πιο φυσικά χρώματα στην αποικόνιση. Δίπλα είχε μια sony 32s2530 με την οποία τις σύγκρινα και μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες:
Πρώτον είδα μία σχετική παραμόρφωση στα πρόσωπα στη σόνυ και ήθελα να ρωρήσω αν είναι θέμα ρυθμίσεων όπως και για τη φυσικότητα των χρωμάτων και αν ισχύει σε όλες τις σόνυ.
Δεύτερον η πανασονικ μέχρι 32άρα βγάζει σε αυτό το μοντέλο;

Σε lcd η panasonic δεν βγαζεςι πανω απο 32 ιντσες για να μην κοντραρει την plasma γκαμα της στην οποια πονταρει πιο πολυ.
Το μοντελλο που ειδες ειναι το καλυτερο που διατιθεται στην χωρα μας απο την εν λογω εταιρεια.