Όχι δεν πάω πάνω από 3.50μ. Αυτό είναι το max
Γιάννη ξέρεις κανένα μαγαζί που να έχουν τη σόνυ για να τη δω να παίζει?
Για την αποσταση 3,5μ εγώ θα έπερνα 42 μόνο. Με τίποτα 37αρα.
Απο ποιοτητα και τιμές στις 42" το έψαξα 3 μήνες και πιστεύω ότι η καλύτερες κατα πολύ είναι οι Philips με PixelPlus (βασικά είναι οι καλυτερες σε όλες τις διαστάσεις). Οι Sharp τις πλησιάζουν αλλά όχι πολύ. Οι Sony είναι πολύ μέτριες για τα λεφτά τους και το σερβις είναι αίσχος!
Εγώ είμαι διχασμένος ανάμεσα σε 42αρα ή 47αρα Philips (η αποσταση μου είναι 4+ μετρα) και θα την πάρω αύριο.
Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και απέφυγε το Mediamarkt (με όλο το σεβασμό στον παραπάνω φίλο). Τους μεγαλυτερους εκθετικους χώρους και τις καλυτερες τιμές τις έχει η Ηλεκτρονική Αθηνών (θα τη βρείς σε όλη την Ελλάδα, αλλα δες που έχουνε τα υπερκαταστήματα για να δεις πολλά μοντέλλα).
γιατί δεν κανονίζεις να βρεθείς με τον Rivers για να την δεις???
Το σχόλιο για τις Sony είναι τουλάχιστον τραβηγμένο από τα μαλλιά. Εκτός από την σειρά U δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη που να είναι μέτρια για τα λεφτά της. Ποιά Philips συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει και ποιά έκδοση του PixelPlus έχει ? Η δικιά μου που έχει το PixelPlus 2 είναι σαφώς κατώτερη της Sony D3000 όπως ανέφερα και σε άλλο thread.
Εγω του προτεινα media markt μονο για να δει γιατι απο τιμες ειναι φαρμακειο. Σε ηλεκτρονικη εχω παει παλιοτερα σε μια στο Μαρουσι αλλα δεν μου γεμισε το ματι γιατι υπηρχαν μονο καποια πιο παλια μοντελα.
Οι Philips που είδα ήταν 42PF7621D, 42PFL7662D & 42PF9831D (η 3η είναι πολύ ακριβη, αλλά είναι κατα πολυ ότι καλυτερο έχω δεί). Όλες είταν πολύ καλύτερες απο τις sony σε SD/DVD - κατα τη γνώμη μου. Εξ άλλου όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις έτσι?
Εγώ κοιτξα τη σειρά Sony V (v2500) και τη σειρά W (w2000 - full HD). Είδα μερικές ακόμα αλλά ομολογουμένος δεν κοιταζα πια τα μοντέλα, γιατι δεν μου άρεσε η εικόνα ακόμα και όταν πειραζα τις ρυθμίσεις. Πάντος δεν θυμάμαι αν είδα συγκεκριμένα την d3000.
Οι Philips που είδα ήταν 42PF7621D, 42PFL7662D & 42PF9831D (η 3η είναι πολύ ακριβη, αλλά είναι κατα πολυ ότι καλυτερο έχω δεί). Όλες είταν πολύ καλύτερες απο τις sony σε SD/DVD - κατα τη γνώμη μου. Εξ άλλου όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις έτσι?
... Απλά παραήσουν αυστηρός με τις sony
Αν δεν έχεις αγοράσει πάντως και δεν βιάζεσαι ίσως αξίζει να περιμένεις για την 42PFL9632 που αναμένεται. Αυτή πιθανόν θα είναι καλύτερη από την W2000. Οι δύο πρώτες που ανέφερες, με βάση τα reviews που έχω διαβάσει, δεν είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.