Bosch pts10

Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!! Στα ίδια λεφτά (περίπου) βγαίνει το METABO το φτηνό αλλά δεν έχει οδηγό για φάλτσα. Το σκέφτομαι ρε γμτ. είναι αρκετά τα λεφτά. Να φανταστείς το δισκοπρίονο που έχω τώρα είναι ένα απ τα alex pack!!!!!!!!!!!!!!!
Οι λύσεις DIY με βάζουν σε σκέψη, αλλά απ την άλλη υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να κάνουμε με το DIY. Για τα einhell, lidl κλπ δεν το συζητώ καν.
Και πάλι σ ευχαριστώ!!!!!!!!!

Ρε παιδιά για 25 δίσκο για μελαμινες και MDF,υπάρχουν προτάσεις ποιοτικές και όχι ακριβές?

Δημήτρη εγώ τρέφω απεριόριστο η εκτίμηση στη metabo. Το φθηνό όμως δεν είναι παγκοπριονο κατ ουσίαν. Είναι σαν ένα χειρός, προσαρμοσμένο σε τραπέζι. Αν θες, το 216 καλύπτει τα πάντα, αλλά έχει 700 ευρώ.

Το ξεχνάω δλδ. (το METABO).
Θα το ξανααγόραζες το Bosch ή θα έλεγες μαζεύω λεφτά να πάρω κάτι πιο καλό?

Για τη δουλειά που το θέλω με ΥΠΕΡκαλύπτει. Γενικά δεν είμαι κολλημένος με κάτι επειδή το έχω. Πχ δραπανο από λιντλ που είναι της πλάκας. Το συγκεκριμένο επαναλαμβάνω θα σε ξενερώσει στη συναρμολόγηση επειδή θα περιμενες πιο ραφινατα πλαστικά, αλλά τελικά είναι πολύ στιβαρό. Ψυχολογικά κ μόνο θα ήθελα το μπλε ή μακιτα αλλά ουσιαστικά δεν μου είναι απαραίτητα!

Με προβλημάτισες περισσότερο (πλάκα κάνω). Χρωστάς φωτογραφία απ τον πάγκο σου. Χίλια ευχαριστώ και πάλι, κολλάω στα λεφτά ρε γμτ.... Το επόμενο επώνυμο βέβαια ξεκινάει από 500 και βάλε...........

Re: Απάντηση: Bosch pts10

Με προβλημάτισες περισσότερο (πλάκα κάνω). Χρωστάς φωτογραφία απ τον πάγκο σου. Χίλια ευχαριστώ και πάλι, κολλάω στα λεφτά ρε γμτ.... Το επόμενο επώνυμο βέβαια ξεκινάει από 500 και βάλε...........

24αρη σε δοντια μηπως θελεις να πεις?

Θελει να πει 250μμ διαμετρο δισκο.
Δυστυχως εγω εχω μονο τσιπικους δισκους για μελαμινες -με 48 δοντια τα οποια τα βρισκω μια χαρα για μελαμινη- και δεν εχω ιδια αποψη για αντιστοιχους επωνυμους.

c4f2d02bd839bf7f259399620253e14c.jpg

003a7227f4bb48a40c9e09089443435e.jpg

8ee9a2010e7c371f39b4006dc748e138.jpg

Ο πάγκος είναι πολύ απλή κατασκευή. Χρείαστηκα 10 κοματια ξύλο .

Ωραίος!!!!! 2 ερωτησούλες ακόμα (σε έπρηξα ε?)
1. Βλέπω πολύ πριονίδι, δεν έχει το Bosch εξαγωγή για ηλεκτρική σκούπα?
2. Τι ξύλο (διαστάσεις) χρησιμοποίησες για τα πόδια του πάγκου?

Έχει εξαγωγή αλλά ο πάτος είναι διάτρητος οπότε πάλι ξεφεύγει. Φυσικά αυτό το πριονιδι δεν είναι μόνο από το πριόνι! Τα ξύλα αν θυμάμαι καλά είναι 4χ8 . Το ύψος το υπολόγισα ώστε τελικά να είναι ίδιο με του πάγκου εργασίας!

Κυριάκο , όλα είναι από κομματια που είχα. Για αυτό κ το οσβ. Το έβαλα για αύξηση ανθεκτικότητας αφού δένει τα 4 πόδια μεταξύ τους.

Ζηλευω και ποθω, να αποκτησω και εγω...
Αν μπορείς παρτο. Σου λύνει τα χέρια. Μόνο ένα δοσκοπριονο χειρός ακόμα κ κανείς τα πάντα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνει dado δίσκους και ότι για μισές κοπες ( finger joints κλπ) αφαιρώ το προστατευτικό και το knife. Γενικά το επιτραπέζιο θεωρώ ότι είναι πιο αναγκαίο και από σεγα αλλά και από φαλτσοπριονο.

Αν μπορείς παρτο. Σου λύνει τα χέρια. Μόνο ένα δοσκοπριονο χειρός ακόμα κ κανείς τα πάντα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνει dado δίσκους και ότι για μισές κοπες ( finger joints κλπ) αφαιρώ το προστατευτικό και το knife. Γενικά το επιτραπέζιο θεωρώ ότι είναι πιο αναγκαίο και από σεγα αλλά και από φαλτσοπριονο.

Και απείρως πιο επικίνδυνο ειδικά όταν δουλεύεται χωρίς προστατευτικό και knife...