Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Status
Not open for further replies.
256v7na.jpg

15901g.jpg

2pyvrtc.jpg

Ειδικά ο ενισχυτής δεν είναι απλά κατώτερος των περιστάσεων αλλα.. άκυρος θα έλεγα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Ευχάριστο

Αν ξερής και αλλά πες μου!!!
Υπάρχουν πολλά καλά άλμπουμ από τη βόρεια ευρώπη,η σκηνή της οποίας είναι της ...μόδας.Πολλοί καλλιτέχνες είναι στην ACT,ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΩ :όλη τη δισκογραφία του NILS LANDGREN,RIGMOR GUSTAFFSON,GARBAREK,ODD FOREST,ESTBJORN TRIO,MAGNUS NYSTROM,MATHIAS LANDEUS,PETER JOHANNESSON,SCHOULTZ,JAN JOHANSSON.Άκου σε τα και θα καταλάβεις γιατί η βορειοευρωπαική τζαζ σκηνή δεν είναι κρύα ,αλλ αντιθέτως σε πολλά ευρωπαικά περιοδικά αναδεικνύοντε σαν δίσκοι του μήνα η της χρονιάς π.χ ΗΧΟΣ κ HIGH FIDELITY.Πριν κλείσω να θυμήσω και τη δισκάρα του MATHIAS EICK:THE DOOR,έχει ειδικό αφιέρωμα και συνέντευξη το δικό μας HIGH-FID γεννάρη του 2009 νομίζω.

Παιδιά αυτός ο Ολοκληρωμένος ενισχυτής της Denon PMA-2010AE
αξίζει για τα Bowers & Wilkins 805 Diamond

HTML:
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ισχύς Εξόδου:
2 x 80 W (8 ohms)
7x Analogue Audio (PHONO)
Έξοδοι:
2x Analogue Audio, Pre-amplifier, 
Διαστάσεις (Π x Υ x Β):
434 x 181 x 480 χιλ.
Βάρος:
24 κιλά
Λοιπά Χαρακτηριστικά:
UHC-MOS Single Push-Pull Circuit, Gold plated speaker terminals, Bi-Wiring speaker terminals

Last edited:
Άμα είναι να βάλεις κάτι φτηνό, καλύτερα βάλε Rotel, που τους πηγαίνουν και πολύ.

Αλλιώς κρατήσου να πάρεις κάτι καλό. To αξίζουν κιόλας!

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Παιδιά αυτός ο Ολοκληρωμένος ενισχυτής της Denon PMA-2010AE
αξίζει για τα Bowers & Wilkins 805 Diamond

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ισχύς Εξόδου:
2 x 80 W (8 ohms)
7x Analogue Audio (PHONO)
Έξοδοι:
2x Analogue Audio, Pre-amplifier,
Διαστάσεις (Π x Υ x Β):
434 x 181 x 480 χιλ.
Βάρος:
24 κιλά
Λοιπά Χαρακτηριστικά:
UHC-MOS Single Push-Pull Circuit, Gold plated speaker terminals, Bi-Wiring speaker terminals

Μάλλον θα πρέπει να το δείς πιό σοβαρά, το θέμα οδήγησης των μωρών σου..
Ο Denon είναι λίγος για να τα κάνει να αποδώσουν αυτά που μπορούν
και που ήταν ο λόγος που τα αγόρασες..

Ένταξη το θέμα του πολυκαναλου το απέρριψα καταλήγουμε σε ένα ολοκληρωμένο η προενισχυτη και τελικό δικαναλο και ποσά Watts

Αν και νομίζω πώς θα καταλήξω σε ένα Classe CAP-2100

Απλός θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια αναζήτησης ενισχυτή και πιστεύω πώς θα συμβάλετε και εσείς ποιο έμπειροι από εμένα στην καθοδήγηση !!!

Παντός ευχάριστο για όλα

Και κάτι ακόμα υπαρχή ενισχυτής με Αποκωδικοποίηση Ήχου και να μπορώ να συνδεθεί με Subwoofer αλλά όχι πολυκαναλο

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Ένταξη το θέμα του πολυκαναλου το απέρριψα καταλήγουμε σε ένα ολοκληρωμένο η προενισχυτη και τελικό δικαναλο και ποσά Watts

Αν και νομίζω πώς θα καταλήξω σε ένα Classe CAP-2100

Απλός θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια αναζήτησης ενισχυτή και πιστεύω πώς θα συμβάλετε και εσείς ποιο έμπειροι από εμένα στην καθοδήγηση !!!

Παντός ευχάριστο για όλα

Και κάτι ακόμα υπαρχή ενισχυτής με Αποκωδικοποίηση Ήχου και να μπορώ να συνδεθεί με Subwoofer αλλά όχι πολυκαναλο

Budget?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Το αναφέρω στο πρωταρχικό μου ποστ από 3.000 έως 6.000

Εκτός από αυτούς που έχουν αναφερθεί ήδη,

[FONT=&quot]Naim – NAC152 pre-amp, poweredwith 2 of the NAP155 xs power amps

ΟR

[FONT=&quot] Exposure 3010 pre and [/FONT][FONT=&quot]2 of the [/FONT][FONT=&quot]3010 power monoblocks[/FONT][/FONT]

Status
Not open for further replies.