![]()
Πολύ δύσκολο να τα αποχωριστώ...
Υπάρχουν πολλά καλά άλμπουμ από τη βόρεια ευρώπη,η σκηνή της οποίας είναι της ...μόδας.Πολλοί καλλιτέχνες είναι στην ACT,ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΩ :όλη τη δισκογραφία του NILS LANDGREN,RIGMOR GUSTAFFSON,GARBAREK,ODD FOREST,ESTBJORN TRIO,MAGNUS NYSTROM,MATHIAS LANDEUS,PETER JOHANNESSON,SCHOULTZ,JAN JOHANSSON.Άκου σε τα και θα καταλάβεις γιατί η βορειοευρωπαική τζαζ σκηνή δεν είναι κρύα ,αλλ αντιθέτως σε πολλά ευρωπαικά περιοδικά αναδεικνύοντε σαν δίσκοι του μήνα η της χρονιάς π.χ ΗΧΟΣ κ HIGH FIDELITY.Πριν κλείσω να θυμήσω και τη δισκάρα του MATHIAS EICK:THE DOOR,έχει ειδικό αφιέρωμα και συνέντευξη το δικό μας HIGH-FID γεννάρη του 2009 νομίζω.Ευχάριστο
Αν ξερής και αλλά πες μου!!!
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ισχύς Εξόδου:
2 x 80 W (8 ohms)
7x Analogue Audio (PHONO)
Έξοδοι:
2x Analogue Audio, Pre-amplifier,
Διαστάσεις (Π x Υ x Β):
434 x 181 x 480 χιλ.
Βάρος:
24 κιλά
Λοιπά Χαρακτηριστικά:
UHC-MOS Single Push-Pull Circuit, Gold plated speaker terminals, Bi-Wiring speaker terminals
Παιδιά αυτός ο Ολοκληρωμένος ενισχυτής της Denon PMA-2010AE
αξίζει για τα Bowers & Wilkins 805 Diamond
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ισχύς Εξόδου:
2 x 80 W (8 ohms)
7x Analogue Audio (PHONO)
Έξοδοι:
2x Analogue Audio, Pre-amplifier,
Διαστάσεις (Π x Υ x Β):
434 x 181 x 480 χιλ.
Βάρος:
24 κιλά
Λοιπά Χαρακτηριστικά:
UHC-MOS Single Push-Pull Circuit, Gold plated speaker terminals, Bi-Wiring speaker terminals
Ένταξη το θέμα του πολυκαναλου το απέρριψα καταλήγουμε σε ένα ολοκληρωμένο η προενισχυτη και τελικό δικαναλο και ποσά Watts
Αν και νομίζω πώς θα καταλήξω σε ένα Classe CAP-2100
Απλός θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια αναζήτησης ενισχυτή και πιστεύω πώς θα συμβάλετε και εσείς ποιο έμπειροι από εμένα στην καθοδήγηση !!!
Παντός ευχάριστο για όλα
Και κάτι ακόμα υπαρχή ενισχυτής με Αποκωδικοποίηση Ήχου και να μπορώ να συνδεθεί με Subwoofer αλλά όχι πολυκαναλο
Budget?
Το αναφέρω στο πρωταρχικό μου ποστ από 3.000 έως 6.000
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.