Boxee media player

Ισως με VPN μπορεις να εχεις προσβαση σε περιεχομενο που περιοριζεται σε κατοικους USA, στο forum.boxee.tv υπαρχουν σχετικά threads, ομως εγω δεν το εχω δοκιμασει (το navi-x ειναι πολυ καλο υποκαταστατο προς το παρον).

Οσον αφορα το browsing σε tv shows θα μπορουσατε να δοκιμασετε την αναζητηση απο το drop down menu, εγω ετσι ψαχνω κατι αν βαρεθω να κανω browse στα files, συνηθως δουλευει καλα, αλλα δεν γνωριζω αν μπορει να βρει κατευθειαν συγκεκριμενο επεισοδιο πχ S03E07

Ισως με VPN μπορεις να εχεις προσβαση σε περιεχομενο που περιοριζεται σε κατοικους USA, στο forum.boxee.tv υπαρχουν σχετικά threads, ομως εγω δεν το εχω δοκιμασει (το navi-x ειναι πολυ καλο υποκαταστατο προς το παρον).

Οσον αφορα το browsing σε tv shows θα μπορουσατε να δοκιμασετε την αναζητηση απο το drop down menu, εγω ετσι ψαχνω κατι αν βαρεθω να κανω browse στα files, συνηθως δουλευει καλα, αλλα δεν γνωριζω αν μπορει να βρει κατευθειαν συγκεκριμενο επεισοδιο πχ S03E07

δεν δοκίμασα με vpn

Έχει λύση τα θεματακια που είχε;
Γενικά ποια είναι τα προβλήματα που παρουσιάζει;
Έχει timeshift για υποτιτλους;

Θελω Να το πρωτεινω σε φίλο ο οποίος είναι παντελώς άσχετος και θέλει να βλέπει καμία ταινία avi mkv κ κανά internet Βιντεο στην tv του. Μήπως καλύτερα ένα mede8er, asus ή dune b1

πρέπει να είναι κάτι Εύκολο στην χρήση.

Έχει λύση τα θεματακια που είχε;
Γενικά ποια είναι τα προβλήματα που παρουσιάζει;
Έχει timeshift για υποτιτλους;

Θελω Να το πρωτεινω σε φίλο ο οποίος είναι παντελώς άσχετος και θέλει να βλέπει καμία ταινία avi mkv κ κανά internet Βιντεο στην tv του. Μήπως καλύτερα ένα mede8er, asus ή dune b1

πρέπει να είναι κάτι Εύκολο στην χρήση.

ποια θεματακια εννοείς?
δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα
έχει
αρχές Απριλίου αναμένεται νέο firmware

λεω να δοκιμασω την εκδοση για pc/mac
Θελω να δω περιεχομενο που ειναι μονο για αμερικη.
Νομιζω υπαρχει ενα προγραμμα για pc που μπορεις να παρεις αμερικανικη ip.
Αυτο μαλλον ειναι και το VPN. Σωστα; Γνωριζεται καποιο προγραμμα που το κανει αυτο;

Αυτο λογικα ομως δεν θα γινεται στο D-Link Boxee Box..

Last edited:
Απάντηση: Re: Boxee media player

το Navi-X ειναι αντιστοιχο προγραμμα σαν το Boxee για PC;

Re: Απάντηση: Boxee media player

λεω να δοκιμασω την εκδοση για pc/mac
Θελω να δω περιεχομενο που ειναι μονο για αμερικη.
Νομιζω υπαρχει ενα προγραμμα για pc που μπορεις να παρεις αμερικανικη ip.
Αυτο μαλλον ειναι και το VPN. Σωστα; Γνωριζεται καποιο προγραμμα που το κανει αυτο;

Αυτο λογικα ομως δεν θα γινεται στο D-Link Boxee Box..

Ola ginontai alla thelei ligo psaksimo, an de variesai koita forums.boxee.tv

H idea me to VPN einai oti kaneis eggrafi (plhrwnontas) se mia yphresia pou sou parexei amerikaniko Ip kai meta vazeis autes tis rythmiseis sto bbox, meta loipon to Netflix, to Vudu, to Pandora radio klp nomizoun oti eisai ekei kai se afhnoun na deis to periexomeno tous

Re: Απάντηση: Re: Boxee media player

το navi-x είναι application για το boxee και το xbmc
εβαλα λιγο χθες το navi αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως κανει..
Απλα εχει applications;

Απο σειρες (TV Series) παντως απο οσες δοκιμασα επαιξε μονο το south park.
Γνωριζεται καποια αλλη που να παιζει;
Καλο θα ηταν να κανουμε μια λιστα με αυτες που παιζει..αν και νομιζω οτι μονο το south park θα παιζει.

με το VPN εβγαλε κανεις καμια ακρη..

Αν δουλευει στο Boxee που εχω εγκαταστησει στο PC/Mac, υπαρχει περιπτωση να δουλευει και στο Boxee Box της D-link;

επισης το συνδεσα με το facebook και στα feeds μου βγαζει αντι για ελληνικα, τετραγωνακια...υπαρχει λυση;
γενικα πρεπει να εχει θεμα με φακελους και αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες...ας το επιβεβαιωση καποιος.

Last edited:

εβαλα λιγο χθες το navi αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως κανει..
Απλα εχει applications;

Απο σειρες (TV Series) παντως απο οσες δοκιμασα επαιξε μονο το south park.
Γνωριζεται καποια αλλη που να παιζει;
Καλο θα ηταν να κανουμε μια λιστα με αυτες που παιζει..αν και νομιζω οτι μονο το south park θα παιζει.

με το VPN εβγαλε κανεις καμια ακρη..

Αν δουλευει στο Boxee που εχω εγκαταστησει στο PC/Mac, υπαρχει περιπτωση να δουλευει και στο Boxee Box της D-link;

επισης το συνδεσα με το facebook και στα feeds μου βγαζει αντι για ελληνικα, τετραγωνακια...υπαρχει λυση;
γενικα πρεπει να εχει θεμα με φακελους και αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες...ας το επιβεβαιωση καποιος.

stargate universe που δοκίμασα έπαιξε και μια άλλη που δοκίμασα επίσης έπαιξε δεν θυμάμαι πια ήταν
αρχεία και φακέλους στα ελληνικά μια χαρά διαβάζει facebook δεν δοκίμασα

stargate universe που δοκίμασα έπαιξε και μια άλλη που δοκίμασα επίσης έπαιξε δεν θυμάμαι πια ήταν
αρχεία και φακέλους στα ελληνικά μια χαρά διαβάζει facebook δεν δοκίμασα
θα δοκιμασω φακελο και αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες και θα επανελθω.
Βεβαια εγω δοκιμαζω την εκδοση boxee για PC και mac.

θα δοκιμασω φακελο και αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες και θα επανελθω.
Βεβαια εγω δοκιμαζω την εκδοση boxee για PC και mac.

έχει αναφερθεί ξανά ότι σε pc υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά,στο boxee box δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα

έχει αναφερθεί ξανά ότι σε pc υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά,στο boxee box δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα

το navi-x λειτουργει στο boxee box; γνωριζεις αν η εκδοση για pc και το boxee box εχουν τα ιδια applications;

παντως χθες που ασχοληθηκα με το navi-x βρηκα αμετρητες ταινιες και σειρες με ολα τα seasons που μπορεις να κανεις stream!!! και παιζουν με αρκετα καλη ποιοτητα το εκπληκτικο ειναι οτι μπορεις να βαλεις κ εξωτερικους υποτιτλους!!
Αν τρεχει ετσι κ στο boxee box νομιζω οτι εινσι το καλυτερο player για τον μεσω χρηστη..

το navi-x λειτουργει στο boxee box; γνωριζεις αν η εκδοση για pc και το boxee box εχουν τα ιδια applications;

παντως χθες που ασχοληθηκα με το navi-x βρηκα αμετρητες ταινιες και σειρες με ολα τα seasons που μπορεις να κανεις stream!!! και παιζουν με αρκετα καλη ποιοτητα το εκπληκτικο ειναι οτι μπορεις να βαλεις κ εξωτερικους υποτιτλους!!
Αν τρεχει ετσι κ στο boxee box νομιζω οτι εινσι το καλυτερο player για τον μεσω χρηστη..

στο boxee box αναφερόμουν,στο htpc έχω xbmc

δοκίμασα να δω το 30 rock και η εικόνα ήταν αρκετά καλή σαν να έβλεπα avi αυτό που δεν περίμενα ήταν να παίζει και υπότιτλους εξωτερικούς,δεν χρειάστηκε καν συγχρονισμός

δοκίμασα να δω το 30 rock και η εικόνα ήταν αρκετά καλή σαν να έβλεπα avi αυτό που δεν περίμενα ήταν να παίζει και υπότιτλους εξωτερικούς,δεν χρειάστηκε καν συγχρονισμός

απο το naxi-x; τον υποτιτλο μπορεισ να τον κατεβασεισ κατευθυαν απο το boxee box και να τον κανεις unrar/unzip; γιατι συνηθως ειναι σε rar/zip.. δεν εχει σκληρο οποτε μαλλον τον σωζεις σε εξωτερικο σκληρο ή στο δικτυο...

ειδα οτι στο μενου tv shows εχει κ μια επιλογη που ψαχνει αυτοματα για υποτιτλο απο ενα site αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει..εστω να βρει κ αγγλικους υποτιτλους..

Last edited:
απο το naxi-x; τον υποτιτλο μπορεισ να τον κατεβασεισ κατευθυαν απο το boxee box; δεν εχει σκληρο οποτε μαλλον τον σωζεις σε εξωτερικο σκληρο...
στο box μπορεις να κανεις unrar τον υποτιτλο που εχεισ κατεβασει;

ειδα οτι στο μενου tv shows εχει κ μια επιλογη που ψαχνει αυτοματα για υποτιτλο απο ενα site αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει..εστω να βρει κ αγγλικους υποτιτλους..

ναι,στο pc το κατέβασα και τον έστειλα στο bb σε μια sd card,δεν έχω δοκιμάσει να κάνω unrar στο bb αλλά νομίζω γίνεται

ναι,στο pc το κατέβασα και τον έστειλα στο bb σε μια sd card,δεν έχω δοκιμάσει να κάνω unrar στο bb αλλά νομίζω γίνεται

thanks! αν μπορεις δοκιμασε καποια στιγμη ενα rar k zip..