Boxee media player

Μπράβο στο team της Boxee για το γρήγορο update.

Πρώτη φορά βλέπω εταιρία να διορθώνει τόσο γρήγορα πρόβλημα μετά απο παρότρυνση των πελατών της.

Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου :P

οποιος θελει να διαθεσει το boxee box του ή να παραβρεθεί σε ενα media player συγκριτικό, ας ριξει μια ματια εδω

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό για το πως θα κάνετε το Boxee media player να διαβάσει κανονικά τα Ελληνικά σε φακέλους και άλλα αρχεία. Ο οδηγός είναι για Mac, αλλά και σε windows πάνω κάτω τα ίδια είναι. Δεν σας φοβάμαι θα τα καταφέρετε να βγάλετε άκρη :P

Τώρα αυτό που δεν έχω βρει ακόμα έιναι πως θα του βάλω Apple Trailers και Ελληνικό keyboard..any ideas? >.<

EDIT : Apple trailers μπορώ να έχω απο το Navi-x. :x

Last edited:
Νέο Update για το boxee box ! 3 update μέσα σε 30 ημέρες ! αυτά είναι, by far το καλύτερο customer service που έχω δεί.

Version 1.1.2.19250
-------------------

Improvements and Addtions

- Support for iPhone remote to move the mouse in browser.

Bug Fixes

- Thumbnails that were stored on users storage were sometimes deleted.
- File path was not shown before playing local media file in some language settings.
- Pushing "Back" button on the "Identify Screen" (if there is an .nfo file), skips ahead instead of canceling.
- Volume control was slow to respond in some occasions.
- French preferred audio language ignored when playing .mkv files.
- Invalid .nfo files cause Boxee to use the details from the last valid .nfo file.
- Boxee does not play 5.1 audio through some receivers connected through HDMI.
- Several small localization bugs.
- Audio drops on mkv files with FLAC audio.
- Ejecting devices shows the device multiple times in the eject dialog.
- While in browser, focus on a widget causes the keyboard to be disabled in an HTML page.
- Favorite apps not appearing some times.
- No audio passthrough when using the TV to pass audio via optical cable.
- Various fixes with playback of Adobe Flash videos with graphics overlay.
- Some wireless networks were marked as secure during configuration while they were in fact open.

Known Issues

- Pairing Devices (under Settings ) is just a place holder and functionality will be implemented in the near future.

Γενικά, ως παλιοί χρήστες, πιστεύετε ότι η αγορά του boxee αξίζει σε σχέση με άλλα σύγχρονα players;
Με ενδιαφέρει η αξιόπιστη αναπαραγωγή mkv από nas μέσω ενσύρματου δικτύου.
Με τον hd ήχο τι γίνεται;
Γυρίζει αυτόματα στα 24fps; Δοκιμάζω το boxee για pc και δεν έχει καν επιλογή για framerate, ξέρω βέβαια ότι η ανάπτυξή του έχει σταματήσει, μάλλον μόνιμα, και είναι πίσω σε εκδόσεις σε σχέση με το box.

Γενικά, ως παλιοί χρήστες, πιστεύετε ότι η αγορά του boxee αξίζει σε σχέση με άλλα σύγχρονα players;
Γυρίζει αυτόματα στα 24fps; Δοκιμάζω το boxee για pc και δεν έχει καν επιλογή για framerate, ξέρω βέβαια ότι η ανάπτυξή του έχει σταματήσει, μάλλον μόνιμα, και είναι πίσω σε εκδόσεις σε σχέση με το box.

έχω το boxee από το Μάρτιο και πρόσφατα αγόρασα και το netgear 550,αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ τον δυο θα επέλεγα το boxee χωρίς δεύτερη σκέψη (οτι ποιο κοντινό σε xbmc),σε hd ήχο έχει κάποια dropouts κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής και δεν έχουν καταφέρει να το φτιάξουν ακόμη ενώ έχει επιλογή για 24fps

...πείστηκα... δεν ήθελα και πολύ να αντικαταστήσω το Mede8er... Άντε να δούμε πού μπλέξαμε πάλι...

...πείστηκα... δεν ήθελα και πολύ να αντικαταστήσω το Mede8er... Άντε να δούμε πού μπλέξαμε πάλι...

αν σου αρέσει το xbmc τότε το boxee είναι ότι ποιο κοντινό απο media players στο xbmc σε καμία περίπτωση ώμος δεν το φτάνει, μακάρι να μπορούσαμε να περάσουμε το xbmc στο boxeebox

Εγώ πάλι....(χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω..:D) λέω να ξαναδείς το θέμα με το Netgear...."αξιόπιστη αναπαραγωγή mkv από nas μέσω ενσύρματου δικτύου." και HD ήχο δεν είπες?

Πάει, έφυγε η παραγγελία...
Έχει θέμα με το δίκτυο; Για τον hd ήχο δεν καίγομαι...

υποστηριξη 3D, πιο γρηγορο επεξεργαστη για πιο "απαιτητικα" apps
παντως εχει βγει καινουργιο chip intel 4150 και σε λιγο κυκλοφορει και το 4200, αν δεν εχει ηδη.

Παιδια το boxee box υποστηριζει mkv με ενσωματωμενους υποτιτλους απο το make mkv;
Και επισης αποτι εχω καταλαβει αν και στο mac δεν υποστηριζει br iso στο boxee box υποστηριζεται κανονικα;